INUSHKA: Po pravdě, když jsem byla svobodná, koukala jsem na uštvané matky s miminy a nechápala, proč mají mastné vlasy, nejsou namalované, proč mají džíny a sportovní bundu umazanou od jogurtu... Když navíc jsou CELÝ DEN DOMA. :-DDD Nu, za svou hloupost a pýchu jsem byla po zásluze potrestána, obdržela jsem na byt a stravu dva velmi náročné mladé muže a dá mi skutečně hodně práce zajistit, aby má bunda nebyla od jogurtu. Takže ano, tvůj postoj chápu, ale asi je těch pět let mého posunu moc velkou bariérou, než abych ti ho mohla odkývat. To, co mi tam zřejmě vadí, je právě ten "obrázek" - přece se neoblíkám hezky pro to, co si myslí ostatní? Tím spíš ve chvíli, kdy mám novorozeně a bezpečnost je jednoznačně přednější než estetika. Přeju každé matce malého dítěte, aby měla energii zůstat přitažlivou ženskou, i když má na starost jednoho, dva nebo tři prcky - a taky aby měla nadhled a byla přitažlivá, protože taková je, ne proto, že tak chce působit. Mimochodem znám hodně velmi sexy ženských, které chodí v zimě v džínách a pohorkách, ani na to nemusí mít přivázané dítě na břiše. Ženskost je v něčem úplně jiném, než v sukni a fešném kabátku. (Nemusíš to brát jako argument proti sobě, pokud myslíš, žes nic takového nenapsala - ber to jako příspěvek na téma "styly mateřského oblékání a jejich důvody". :-)))