• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Kde se mi tam vzaly ty množný města netuším... :-) Ale určitě se v tom dá běhat v jakémkoli městě. :-)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    ADD: Super dekuju a okouknu:)
    ADD
    ADD --- ---
    BERENIKEE: Značka Silkbody, mají všechna možná trička a hlavně košile z tohohle jemného úpletu, které vypadají elegantně a přitom jsou funkční. Na pobíhání po městech dokonalý.
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    ADD: Ideal:)a odkud prosim?
    ADD
    ADD --- ---
    BERENIKEE: Bohužel, ale je to jen takový dlouhý tílko s širokými ramínky a dole rozšířené. :-) Na letní běhání za dětma a s dětma na těle ovšem právě díky tomu naprosto ideální.
    NABIS
    NABIS --- ---
    LIDA_12: Ergo ma v navodu postup jak dite dostanes na zada, chce to trocha cviku a jde to dobre. tedy mne vadi, kdyz mam na sobe zimni bundu.
    Nosenideti.cz - návody
    http://www.nosenideti.cz/navod.php?skupina_id=13&volba=zobrazit_skupinu&tridit=datum
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    ADD: Hmm a fotku nemas?:)
    ADD
    ADD --- ---
    BERENIKEE: Já teď dostala šaty z hedvábného úpletu (72% hedvábí, 15 % bavlna, 13% merino) - jsou jako vánek a na léto budou úplně dokonalé. A hedvábný úplet se nemačká! :-)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    Ja mam vysneny merino saty:))
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Jo a ponožky.
    ADD
    ADD --- ---
    SEBIEN: Vlněný spoďáry bych si koupila taky, ale cena mě zatím odrazuje. Manželovi stačí sada triček, dlouhých spodků, kukla a rukavice. :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ADD: nj, Devold, muzova znacka... ty jeho vlneny veci teda rozhodne nekousou, jak rikam, ma i vlneny trenky...
    ADD
    ADD --- ---
    Jako merino maniak mohu doporučit Icebreaker, Janus a Devold. Ty mi nikdy ani z mmb nepřišli sražené a dá se v nich i spát (v noci kouše i to, co člověk během dne snese). Icebreaker úplně v pohodě, ty druhé dvě značky jsou o něco "chlupatější", ale i tak to jde. Možná by šlo i sehnat na mmb nějaké pánské triko a rozstříhat ho na návleky a ponožky do nosítka, případně na návleky pro nosící matku (skvělej vynález, ale v krámě dva rukávy přijdou jako celé triko). Koupila jsem si kvůli tomu jednou i celý merino nosící šátek, ale ještě jsem nenašla odvahu do něj střihnout a čekám, jestli nebude příležitost ho použít jako šátek.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    RYBKA: tak ono merina je x druhů....každý výrobce to má trochu jiné...já kápla zrovna na špatné a vzhledem k ceně mě to dost krklo...a ano, jsem na to hodně citlivá a děti taky.....
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MEDVED007: Tak tyhle mi přijdou fakt příjemný, ale on je na to taky každej jinak citlivej. Holkám nevaděj, takže jsem s nima spokojená :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    RYBKA: jednu merino máme a ta by člověka sežrala zaživa...byť tlustá opravdu není...naše kukly pod helmy (i moje) jsou bavlněné nebo jaké.....
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MEDVED007: Ony ty merino kukly, co máme, taky nejsou nijak tlustý, nesmíš si představovat ty pletený, co jsme nosili do školky my :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    RYBKA: tos mi připomněla...vlastně nosí kukly pod helmu na lyžování...ale to je kukla z ultratenkého materiálu, spíš má funkci, aby člověk úplně neušpinil vnitřek helmy, který jaksi nejde vyprat :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TAPINA: Přesně :-) Naše frajerky teda už musej mít i další čepky, aby to střídaly dle aktuálních módních trendů, ale jak fouká nebo sněží, prosazuju tvrdě kukly, i kvůli tomu, že jim pak netáhne na krk. Navíc je to jedna z mála čepic, co se dá v pohodě nacpat i pod cyklohelmu (případně helmu na lyže).
    MEDVED007: Něco takovýho si vždycky myslim, ale ještě jsem neměla odvahu říct to nahlas :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    TAPINA: tak u nás naopak kukly nikdy neprošly....děti je obě zuřivě nenáviděly....stejně jako jakékoliv roláky nebo šály...výsledkem je, že chodí (jak říká moje maminka) s holým krkem....a ne , nejsou nějak zásadně hodně nemocné :-) prostě obě nesnáší cokoliv na krku.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam