• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    SHARIE: Viem, ďakujem...zháňam info kade (virtuálne) chodím:-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Zdravím, měla bych prosbu - kamarádka Off nyx končí školu a sbírá data pro svou absolventskou práci. Kdyby jste byl někdo ochoten být jí nápomocen, bylo by to super...

    "Tady je nějaké info: jsem ve 3. ročníku VOŠ sociálně pedagogické, píšu absolventskou práci o Aktivním rodičovství (AR). Cílem je zjistit a zmapovat, jak vypadá AR v konkrétních rodinách v konkrétních podmínkách. Téma rozhovoru je "představení mého AR a pohledu na věc". Rozhovor je zaměřen na jednotlivé části AR (vědomé, přirozené, ekologické, kontaktní), zkušenosti, motivaci, inspiraci, výhody a možná úskalí.
    Rozhovor bude polostrukturovaný, takže mám připravené otázky, ale v případě něčeho zajímavého se doptám.
    Rozhovor bude použit pro účely mé práce, budu si ho zaznamenávat a pak do práce přepisovat, ale vše je samozřejmě anonymní.

    Jsem z Prahy a na místě uskutečnění se dohodnu s respondentem, aby nám to bylo oběma příjemné. jsem schopná dojet kdekoli po Praze a přiblížit se respondentům.

    Budu moc ráda za možnost rozhovoru."

    Kontakt ráda předám - jak e-mail tak i telefon na ni nebo obráceně jí na vás... :-)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    BARBARA0709: uz jsem radila na nosenideti:) bez do nej, je to fakt moc prijemny satek!
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    Nemáte prosím niekto skúsenosť s touto vlněnou Zarou: http://www.ellevill.com/en/products/norwegian-style-alba? Majú ju za bezkonkurenčnú cenu, už som aj vykoumala kto mi ju v Nórksu kúpi aby som sa vyhla clu, ale stále váham, bo žiaden vlnený šátek som ešte nemala. Je naozaj ok nosiť v ňom aj v lete? A čo vačšie batole?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Taky se dá přidávat miminku do koupele. Ale přišlo mi, že to hrozně smrdí, a nějaké zázračné účinky na kůži jsem nepozorovala.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    LAURA: taky to řeším, potřebuju už začít likvidovat 3 měsíce staré zásoby. Prý přidat do kaše nebo příkrmu, případně upéct buchtu, nebo zjogurtovat ;))

    Dívala jsem se na podmínky odprodeje do Podolí na webu laktační ligy a je to docela komplikované. Jednak dbají na celkem vysokou čistotu (aby člověk furt dokolečka steriloval) a mléko se musí převážet mražené. Nepsali tam, jestli si Podolí jezdí pro lahvičky nebo jestli matka musí naklusat s lahvičkama sama, v tom případě aby měla přenosný mrazáček do auta, jinak si to neumím představit.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    LAURA: Děla jsem z MM kaši malýmu před spaním (když už na ni byl dost velký)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    MOLLY: a ja to opravdu vylejvala do odpadu!!! to me vubec nenapadlo...
    HARRIS
    HARRIS --- ---
    KOUPÍM hacku, nejlépe tuto http://babyvak.cz/category.php?id_category=32

    (nevím jak ještě dlouho dokážu tu naši tlustou holčičku houpat ručně :) )
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    BEBERA:
    SHARIE: tak to je asi povětřím, nevím, já se o ní každopádně nijak nestarám, max jí stříhám a to ještě vloni blbě....jsem to ostřihala až u země a pak jsem se dočetla, že tím se zahubí....no nezahubila, naopak, rostla jak divá dál....aneb jako každá rostlina na naší zahradě pochopila, že pokud chce u nás existovat, musí být sakra odolná :-)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    MARKYSHA: http://www.kojeni.cz/banky.php a https://www.upmd.cz/?page_id=589 (200 kč za litr...). Jedna moje kamarádka si tím vydělala asi 2000 měsíčně...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LAURA: prodat do Podolí ? Nebo moje kamarádka takhle vypomáhala sousedce bez mlíka :-)
    LAURA
    LAURA --- ---
    Prosím, nemáte některá tip co dělat s přebytečným mateřským mlékem? Pro udržení laktace odsávám před spaním a už mám plný mrazák, nevím moc co s tím, ale vylévat jen tak do odpadu se mi to tedy nechce... díky
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MEDVED007: levandulové pole je můj sen, ani nevíš, jaké máš štěstí :)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    GIMEL: Dekuju, na tom webu sypanou bohuzel nenabizeji, jen cele kytice a ty budou asi zbytecne drahe (zkusim kouknout az budu v Praze, na webu je nemaji). Pytliky maji tedy hodne drahe.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    BARBARA0709: Ja to zkousela kapat do svu obleceni (aby nebyly mastne fleky), ale oproti kvetum to rychle vycichlo:(
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    MEDVED007: No sypana byt nemusi, beru i cele kytky:))) me bohuzel na zahrade vubec nechce rust, mam tam takovych par chcipacku...
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    GIMEL: tak to ta naše ze zahrady smrdí furt dost...tuhle jsem dětem třídila věci, tak jsem to vytáhla a smrdělo to na sto honů.....
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    levandule se dá koupit zde: http://www.levandulova.cz/
    na vánoce měli stánek na Míráku v Praze a prodávali sypanou, cenu si teď nevybavim, ale byla mírná. Akorát mi přijde, že strašně rychle vyčichne. Mám ji od vánoc v šuplíku a už nevoní :/
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    SHARIE: Neurobilo by rovnakú službu nakvapkať levanduľový éterický olej napr. na odličovací tampón?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam