ADD:
SEBIEN:
SOLEI:
MEDVED007: Nesouhlasím, že chlap je jen podržtaška. Dítě je obou, oba se na něho těšíme, jen já ho musím porodit! :D Na ultrazvuku se mnou byl, jdeme i na přednášku ohledně očkování a na předporodní kurz k mojí porodní asistentce. Jde mi o to, co popsala Medved007. Někdo mě začne rvát na kozu, nebo přemlouvat, že mi uleví (umělým) oxytocinem a on místo podpory nebude vědět, nebo něco nevhodnýho plácne, čímž mě podrazí, nebo podreje moje sebevědomí... Jasně, bude tam PA, spoléhám se i dost na sebe, ale ještě jsem nerodila, že jo, co já vím, jaká budu. Moje PA se snaží udržovat maminy v ALFA fázi, racionálno jde tedy úplně stranou. Chci ho tam hlavně na dobu po porodu, abychom se začali sžívat, aby tam byl, když nebudu moct, já, aby pomohl, užíval si to (snad bude), ale myslím, že když byl u zplození, může být i přímo u porodu (a chce, sám říkal, že mě v tom nenechá) jen je prostě "mužskej" a já tím, jak jsem lehce rozhormoněná (no, lehce...), tak jen potřebuju nějaký racionální rady/argumenty. :) Jinak samo díky za názory!