TEREZZ_: Tyjo, tak to ja taky jsem asi taky. Celou zimu oblekam do body+dupacky /overal, teple ponozky a nejake teple jeste capacky pletene nebo mam jedny oldschool kozene, cepicka je samozrejmost, ale pak davam jen satek a fleesovou dvojitou kapsu, co jsem si sila. Maly je vzdy uplen teply, casto jeste spoceny.. ale asi je to tim, ze oba topime jak radiatory. anebo jsem davala mikinu zaplou pres nej trochu a kabatek takovy lehci zaply pres oba.
Coz je tedy taky muj dotaz, jestli nekdo nema zkusenost. Jsem potiva uz od mala (spocena halvicka po spani), Cyril to ma stejne :) a kdyz ho nosim v satku, tak se mi jeste vic poti prsa, nebo proste pod prsama, nemate nekdo tip na nejakou hodne savou podprsenku? Ani nemusi byt kojici. Mam dost velka prsa, a proste me to stve. Kdyz byl jeste malej, tak jsem si davala na hrudnik plinu, aby tam byla nejaka sava vsrtva, ale neni to ono. Nebo nejakou vychytavku? A prave pomalu prechazim ze satku na nositko (vybirame, zkousime), a to mam taky dojem, ze se v otm nebudu tak potit, jak v satku.. takze na leto ideal.