• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    KYO: Mám zájem, píšu do pošty.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Kdo souhlasíte, prosím podepište otevřený dopis proti zavedení povinné školkové docházky! - neznamená to, že kdo nezbytně školku potřebuje by neměl mít možnost děťátko do ní umístit, ale možnost volby pro toho, kdo s děťátkem být může, aby taky mohl!! Děkuji.

    Otevřený dopis :: Fórum rodičů
    Otevřený dopis :: Fórum rodičů
    http://forum-rodicu.webnode.cz/otevreny-dopis/
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    kdyby na nějakém úžasném batohu byla jedinou překážkou absence hrudního pásku, tak ty se dají koupit i samostatně, jako doplněk k aktovkám
    http://www.dracek.cz/univerzalni-hrudni-pasek-topgal-top-144-b
    http://www.dracek.cz/spojovaci-pasek-emipo-univerzal-02-elegant
    a koukám, že i bederní
    http://www.dracek.cz/bederni-popruh-pro-skolni-aktovky-step-by-step-sedy

    pláštěnka na batohy se dá koupit taky, ale vím o ní až od větších batohů - od velikosti 20-30 litrů, což jsou dospělý městský batohy
    http://katalog.intersport.cz/product/mckinley-raincover-1051009
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    taky jsem to resila a nakonec vybrala tento - http://detske-batohy-a-kapsicky.heureka.cz/deuter-waldfuchs-new-10-l-zelena/ je sice drazsi, ale ma zpevneny zada, hrudni popruh, mel by byt odolnejsi a dokonce ma i tu podlozku pod zadek. co mne stve, ze nema plastenku (na batoh). jeste si teda musi pockat do vanoc, ale zatim do lesni skolky nosi nejaky maly adidas, co prinesli nasi a ja jsem na nej prisila presku - hrudni popruh.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    INUSHKA: hmm tak kouknu poradne nekde v prodejne, jestli ten hrudni pasek a vypolstrovany zada ma..diky!
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    naše děti mají deuter, obě.....a ač už jsou relativně velké, tak ho stále nosí....na výlety, na kroužky....stál kolem 600, ale už se dávno bohatě vyplatil....různé jiné levné, které děti porůznu dostaly, tak ty se nepoužité a nevyužité válí v koutě a nikdo o ně nejeví zájem....základem je hrudní pásek, bez toho nebrat nic
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    INUSHKA: Tak vem ten Boll, ten má i zpevněná záda. Je takový pěkně kompaktní.
    (By mi měli za tu reklamu něco platit :) Ale já jsem z něho vážně nadšená)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    PETRUSKA: Podobný právě dcera má, jakousi žábu, není na něm žádná značka, ale vypadá úplně stejně. Muž ho přes moje protesty koupil v akci v nějakém hypermarketu a nejsem s ním vůbec spokojená. Nemá tu hrudní pásku, takže jí popruhy pořád sjíždí z ramen, na zádech špatně sedí a špatně se jí nasazuje. Chtěla bych do té školky něco lepšího.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    OXIS: Já myslím, že je to super dárek. Syn z něho byl nadšený a kamkoliv jde tak ho tahá. Dává si do něj věci co chce vzít s sebou. Taková vděčná věc.
    OXIS
    OXIS --- ---
    PETRUSKA: ten je moc hezkej!
    DALEEN: na ten jsem taky koukala, cena je dobrá. A vzpomněla jsem si, že babičky určitě budou chtít nějaký tip na dárek, takže bych zabila dvě mouchy jednou ranou :).
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETRUSKA: Nevím jak moc je nutný. Syn ho nepoužívá. U toho Boll batůžku je to fakt jen popruh, ne zpevněný pás. Řekla bych, že slouží spíš k tomu aby se batůžek na zádech neklinkal když dítě třebas běží. Ale ten hrudní je podle mě potřebe, aspoň nepadá z ramen.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Dobre téma - taky koukám po batůžku pro dvouleťáka a líbil se mi tenhle - http://www.skip-hop-cz.cz/kolekce-tucnak/zoo-batuzek-28-x-20-x-13-modra-27788 - ale teda nevím jestli má ten bederní popruh, což je asi fakt podstatnej detail. Nemáte ho někdo? Ještě by měli mít podobné batohy i v menší verzi..
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNAWA: Já vím, když já jsem nejdřív četla dotaz, rozklikla jsem si odkazy do panelů, odpověděla a až pak jsem se dívala na ty odkazly :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DALEEN: přesně, na ten jsem dávala odkaz, je přece jen trošku větší než ten Petit Coleman.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DALEEN: Stojí kolem šesti stovek
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    OXIS: Za mě je naprosto perfektní batůžek Boll Bunny http://www.boll.cz/index.php?cmd=page&kids=1&type=52&productID=128&productType=1&categoryID=15
    Vypadá dobře, má hrudní i bederní popruh, je lehoučký a na to jak je malý se do něj vejde dost věcí. Syn ho má od dvou let a miluje ho. Všude ho nosí. Na takové to pití, mikina, svačinka, kapesníčky úplně dostačující.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    OXIS: ten co dávala xmarge, je super, jen jsme ji nechali ve vlaku a pak koupili o trochu větší http://m.heureka.cz/detske-batohy-a-kapsicky/boll-detsky-batoh-bunny-6l-iceblue-azure Vyhovuje úplně, jen B občas vzpomina na píšťalku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam