• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETRUSKA: Nevím jak moc je nutný. Syn ho nepoužívá. U toho Boll batůžku je to fakt jen popruh, ne zpevněný pás. Řekla bych, že slouží spíš k tomu aby se batůžek na zádech neklinkal když dítě třebas běží. Ale ten hrudní je podle mě potřebe, aspoň nepadá z ramen.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Dobre téma - taky koukám po batůžku pro dvouleťáka a líbil se mi tenhle - http://www.skip-hop-cz.cz/kolekce-tucnak/zoo-batuzek-28-x-20-x-13-modra-27788 - ale teda nevím jestli má ten bederní popruh, což je asi fakt podstatnej detail. Nemáte ho někdo? Ještě by měli mít podobné batohy i v menší verzi..
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNAWA: Já vím, když já jsem nejdřív četla dotaz, rozklikla jsem si odkazy do panelů, odpověděla a až pak jsem se dívala na ty odkazly :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DALEEN: přesně, na ten jsem dávala odkaz, je přece jen trošku větší než ten Petit Coleman.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DALEEN: Stojí kolem šesti stovek
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    OXIS: Za mě je naprosto perfektní batůžek Boll Bunny http://www.boll.cz/index.php?cmd=page&kids=1&type=52&productID=128&productType=1&categoryID=15
    Vypadá dobře, má hrudní i bederní popruh, je lehoučký a na to jak je malý se do něj vejde dost věcí. Syn ho má od dvou let a miluje ho. Všude ho nosí. Na takové to pití, mikina, svačinka, kapesníčky úplně dostačující.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    OXIS: ten co dávala xmarge, je super, jen jsme ji nechali ve vlaku a pak koupili o trochu větší http://m.heureka.cz/detske-batohy-a-kapsicky/boll-detsky-batoh-bunny-6l-iceblue-azure Vyhovuje úplně, jen B občas vzpomina na píšťalku :-)
    OXIS
    OXIS --- ---
    INUSHKA: hm, tak do lesní školky by ho pak taky využil, tak možná přece zainvestuju :))
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    OXIS: Ha, jdeš mi s tématem do rány. Taky batůžek řeším, Malvína bude potřebovat nějaký pořádný do lesní školky, takže se k dotazu přidávám.
    Vím, že určitě musí mít prsní sponku, ideálně by měl být aspoň trochu vodě odolný a potřebuju, aby se jí tam vešla krabička se svačinou, láhev s vodou, podložka na sezení (nebo aby šla přidělat zvenku) a náhradní/odložené svršky (rukavice, čepice, náhradní ponožky...). Uvítám další tipy, pokud někdo máte. Cena asi může být i trochu vyšší, pokud batoh vydrží několik let.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LUCYA: Přemkovi jsou teď 4, dostal ho někdy ve dvou letech a stále je dostačující:o) Oni ti prckové ani větší mít nemůžou, by to neunesli:o) a čekám, že ještě tak dva roky ho mít může:o)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    deuter dostal potom taky, ale už větší na výlety se skautem
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    XMARGE: tady ten synovi vydržel do teď /je mu sedm/, má v tom věci na jeden z kroužků a normálně ho nosí
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    OXIS: Syn má tento v moderé barvě http://detske-batohy-a-kapsicky.heureka.cz/coleman-petit-4-oranzova/ a je dobrý. akorát polstrovaný a má to sponu na prsou, aby mu nesjížděly popruhy na ramenou. Plus píšťalku, která ho samozřejmě děsně baví:o)
    OXIS
    OXIS --- ---
    Nevím, kam svůj dotaz prdnout líp, tak se zeptám tady. Chci synovi (skoro 2,5 roku) koupit batůžek na pití, svačinu, autíčko...Musím nějak moc řešit kvalitu, popruhy, polstrování nebo já nevím co? Sama batohy nemám, tak vůbec nevím. Viděla jsem na dětech hodně batůžky deuter, ale jako přes litr za prťavej batoh se mi asi dávat nechce.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    toto se mi libilo, nevim kam s tim, asi sem:
    Povinné školky: Velký Bratr přichází - Markéta Šichtařová (blog.idnes.cz)
    http://sichtarova.blog.idnes.cz/c/482937/povinne-skolky-velky-bratr-prichazi.html
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KYO: v lednu ji budou dva :-) Dokud se vek pocital na mesice, tak bez prsa nebo satku neusnula (teda ja to ani nezkousela)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    INUSHKA: on i sám Shaun je spin-off Wallace a Gromita, když na to přijde
    KYO
    KYO --- ---
    KOTENCE: kolik ji je mesicu? :) u nas se tohle povedlo parkrat, ale jinak s uspavanim problem prilis neni... chvili houpeme v kresle a ona pak v klidu usne, jen nekdy se stane, ze ma neklidne spani...
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    TAPINA: Timmy je to jehně ze Shauna, tenhle seriál je vlastně spin-off nebo jak se tomu říká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam