_PU: srovnáváš nesrovnatelné.....důchodce ani vozíčkář si svůj stav nevybrali a nemají jinou možnost než konat tak, jak konají.....toleruji je ráda a věř nebo ne, já jim klidně i pomůžu......matky s malými dětmi mají zcela jistě možnost společensky se vyžít tak, aby z toho nepadal strop restaurace
mmch, jsem matkou dvou dětí, které jsem brala do restaurací a i do galerií a veřejných prostor zcela běžně....ale vždycky s vědomím, že moje děti jsou moje zodpovědnost a já musím udělat maximum, aby pokud možno neprudily nikoho dalšího....protože moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého....takže ano, jsem zlá matka, která vyžaduje, aby děti byly v galerii potichu, nehonily se tam a nedělaly alotria jinak okamžitě odcházíme....v restauraci sedí u stolu a přiměřeně společensky se chovají, případně si můžou v klidu hrát v prostoru k tomu určenému.....když byla mladší dcera mimino a první rok života prokřičela, tak jsme prostě tyhle aktivity utnuli.....z ohledu k ostatním.....ač mi s ní doma bylo sakra úzko, ale nevidím důvod, proč to přenášet ven