• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVETARakousko - Salzburg
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    PLAVEVA: s psi tam není problém, horší je spíš to ,že tam nejsou tolik koše a pytlíky na výkaly. Hlavně je tam problém zaparkovat, ale kousek od pevnosti je parkoviště za 0,5 Euro. No nic mně tam netrklo, je to spíš takové obchodní město, ale každý má svou vizi a každého zaujme něco jiného. Bohužel v tomto směru nic moc nedoporučím :(
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DSILVER: ok, diky, na to se tesim, doufam, ze tam muzou psi:-) pokusime se nekde zaparkovat. krom znamych veci nejakou zajimavustku, kterou neni zahodno v centru a okolo minout, nemas?
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    PLAVEVA: 100% Jdi se podívat na pevnost,

    ale nejezdi lanovkou. Je stejná jako v Praze ale 10x dražší :D Celkově zato pokud půjdeš od vlaku, tak cestou narazíš na spoustu věcí. Ještě bych se podíval na zahrady Mirabellgarten
    , ale jinak tam moc k vidění není, to spíše dál od Salzburgu
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    zdravim, kdyz budu mit v nedeli na Salzburg tak tri ctyri hodky - co doporucite neminout? diky moc za tipy.
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    JOSEPHINO: super díky moc
    JOSEPHINO
    JOSEPHINO --- ---
    DSILVER: http://www.komensky.at/ na tuhle chodi dcera ve Vidni, o jine v AT nevim...
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    Ahoj, chceme s přítelkyní odjet do Rakouska a máme 11 Letou holku, potřebovali bychom nějakou základní školu pro cizince, nebo kde by brali na ní ohled než se doučí němčinu? Díky.
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    ahoj, nemel byste prosim nekdo tip na ubytovani nekde pobliz stredisek v salzbursku a blizkem okoli? nejlip saalbach, kitzbuhel, flachau, dachstein a vubec amade.. pro pet lidi, takze nejlip nejakej apartman, na prodlouzenej vikend (3 noci), tak do 100E/noc. Diky moc
    IVETA
    IVETA --- ---
    ahoj Ktelna, ano deje se to v celem Salzburgu od 1.dezembra do nedele 8. dezembra.
    a v Lednu je ve Fitzmoos Nach der Ballone.
    KOTELNA
    KOTELNA --- ---
    zdravím, sháním info o Krampuslaufu, děje se něco v pátek nebo v sobotu? četl jsem na internetu, že se to děje v okolí Salzburgu? moc díky.
    VENYKA
    VENYKA --- ---
    :) zaparkovali jsme: Parken in der Mönchsberggarage - 10,- euro, ale byli jsme hned v cetnru. u obchodaku bych auto nenechala :)
    IVETA
    IVETA --- ---
    PULP121: ahoj, toto delaji lidi velice zridka. Doporucuji Meldezettel na adresu, kde pracujes.
    IVETA
    IVETA --- ---
    VENYKA: ahoj, zadarmo parkovani muzes hned zapomenout. Jedine, ze by jsi si stoupla k nejakymu nakupnimu stredisku nebo obchodu...
    IVETA
    IVETA --- ---
    DOXTOR: v Pidingu jsem zila tri roky:-) no tam asi nikoho nenajdes.. ale je tam jeden madar, co mluvi slovensky..jinak srazy zacinaji zase od zari.. kazdy treti pondeli v die Weise Salzburg. myslim ze prvni by melo byt toho 19. zari.
    PULP121
    PULP121 --- ---
    zdravím! nevim kam jinam s tim tak píšu sem. urgentně sháním někoho, ke komu bych si mohl napsat okolo Linze adresu pro "meldezettel" tzv. přihlašovací dopis. tam kde bydlim to nejde. nebo máte nějaký tip jak se to dá vyřešit? děkuju moc.
    VENYKA
    VENYKA --- ---
    THOMASVONPRAG: diky. v Linzi budemem v pondělí a Salzburg asi utery/streda....
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    VENYKA: zdravim, většinou o víkendu je kdekoliv v centru na jindy placenem parkovišti parkování zdarma. jinak doporučuji místa u obchodu-spar, nebo raiffeisen bank či něco na ten způsob. pokud tam nebudeš parkovat dva týdny v kuse, tak tě neodtahnou. aspoň moje zkusenost tedy...
    INDIIK
    INDIIK --- ---
    Zdar, chystáme se s kamarády do Vídně a dvě holčiny budou mít zrovna narozeniny, nevíte někdo o nějaké "pecce" ve Vídni? Vím, že tohle je Salzburg, ale o V jsem tu nic nenašel. Díky moc!
    VENYKA
    VENYKA --- ---
    Ahoj, nevíte o levném/zadarmo parkování v Linzi a Salzburgu.... koukam na mapy, ale nemaji uvedeny ceny. diky.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Zdravim, chystame se na dovolenou do oblasti kolem Traunsee, Attersee, Mondsee.... nemate nekdo tip na nejaky kemp? Vicemene je to asi jedno u jakeho jezera. Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam