• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    furt lepsi jak dratem do oka
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    3 platy. to je jak když plivneš do moře...
    TURBO
    TURBO --- ---
    TANTRAMAN: slušný ... tak to asi dostanete fajn odstupný, pokud vás nějak jinak nepodělaj, ne?
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    tak se u nas ve firme suska, ze celej NOC presunou asi tak do roka do sofie.
    TURBO
    TURBO --- ---
    RONDALUS E2E4: no uznávám, že nějakej "turnus" by se mi fakt dělat nechtělo ... ale když si udbydu 4 noční a pak mám tejden volna tak proč ne, že? :)

Jinak u nás všechno celkem +- cajk, dokonce i ten podělanej IPnet teď nějak drží (tak snad se mi to nevrátí obloukem při mý noční nebo sólo denní ;))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TANTRAMAN: pastuj

TURBO: ale prosímtě.. tady jsi mezi svýma a nemusíš to psát úplně zjevně, aby se poznaly detaily. :-)

RONDALUS: dtto. a ještě to bylo v IRT tak dementně - 2 dni ranní 2 dni noční a 4 dny volna, jak u blbejch.. jsem utekl než se začalo makat na směny.. (no teda hlavně proto, že jsem dostal "lepší" nabídku..)

Všeobecně, máte možnost si prohazovat směny?
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Ty ve.. smeny.. no je pravda, ze smeny byl jeden z duvodu proc sem praci na NOCu opustil :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    TANTRAMAN: jj, na mě po 4 nočních teď vyšlo dloooouhý volno. Krásnejch 7 dní. Někdy mě ty směny serou když se mi to furt kříží s akcema, ale pak to vyvažujou tyhle okamžiky :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    nj, asi se nikomu nechce tu nic moc probírat že by ho třeba mohli vyhodit ;)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    ale to vis, zrovna se nic zajimavyho nedeje a ja si uzivam volna. jinak bych sem mohl furt pastovat nejaky speky. to je kazdodenni chleba.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Tady teda chcípl pes..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Tak co, co to bylo s UPC peeringem? :-)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    nazdar, dneska je to flakarna. vsechny listky suspended.

akorat ti lameri z OTE greece nejsou schopny opravit linku milano - sofie.

TURBO
    TURBO --- ---
    tak mi pomalu končí třítýdení dovolená/volno a čeká mě první samostatná směna, už se těším, jak budu vzpomínat na různý hesla a nebudu se moct tu a tam ani zalogovat do dohledů :D

A stejně nebudu vůbec vědět, která b(l)ije ;)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    =)) a nejvesti kamos NOCaka je na telefonu tlacitko MUTE, to mi uz nekolikrate pomohlo...

rozhodne musi mit clovek povahu delat na NOCu, ne kazdy umi resit operativne

co se tyce me, tak takhle prace me fakt bavi a dokonce bych rekl, ze i naplnuje
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Hehe. Ja jsem dlouho pracoval v dohledu InWay, tenkrat se tomu jeste nerikalo NOC, ale rikali jsme tomu Network Management.. Pak kratce na NOC Interoute, ted delam neco trosku jinyho, a musim rict, ze mi ta akcnost dohledu dost chybi..

Bavi vas to? Bavi vas resit prusvihy, kriticky situace, improvizovat, komunikovat se zakaznikama / partneram atd..? Mne jo. :-)
    TURBO
    TURBO --- ---
    EX_ESKADR: ses koukám dobře uXkoval ;) Taky dobrá storka :D
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    EX_ESKADR: tak to Ladika pozdravuj :))) od Ondry :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    hod mu sem link ;]
    TURBO
    TURBO --- ---
    já chci Lontoše!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam