• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOY_BOXFigura DIY
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    tak ja se taky hlasim,ale asi az od zari..

jo a mozna se mi podari sehnat zdarma drevo na stojany. vice info kdyztak v poste
    LU_EXE
    LU_EXE --- ---
    TOY_BOX: ok, takze od ctyr.. ;)
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    kamala - nemame, prijd kreslit v patek od jedne nebo od ctyr.

Lu_exe - s jakym panem? kdo by te kam zarazoval? prijd proste kreslit od jedny nebo od ctyr podle toho jak se ti to hodi a caune .) nejsou tam zadny kurzy pro zacatecniky a pokrocily vsichni kreslej dohromady.
    KAMALA
    KAMALA --- ---
    Tak se tedy jinak hlasim, pokud jeste nemate plno :o)
    KAMALA
    KAMALA --- ---
    TOY_BOX: Take se potrebuji zase starat o figuru .o) A nejen o svoji... njn, jdu si dat jogu radeji, od zari nastesti opet afro...

Jinak super napad to udelat tak, ze kazdy preda nejakou svoji zkusenost s kresbou figury. Chce to jen nejak jeste dovymyslet s temi stojany... na cem se bude kreslit do te doby, nez budou? A kde to tedy ma byt? A predevsim by me zajimalo, kdo bude modelem... .o)
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ahoj,
    tak ja se uz o figuru zase zacinam starat :)

mela jsem ted spoustu starosti s divadlem, ale ted uz bych snad mela mit cas alespon chvili.

KAMALA: odborny asistent tam nebude, myslenkou kurzu je sdileni dovednosti mezi vice pokrocilymi a mene pokrocilymi ucastniky, coz je podle me zpusob, ktery vede k nejvetsim pokrokum

prispevek je povinny, ale v dobrovolne vysi - jak rika panda - chceme vybrat na stojany.

CriTT3R: pokud se chces kreslit naucit, smysl to ma. urcite je to misto, kde si muzes vsechno uplne svobodne zkouset a experimentovat. prijd a uvidis, jestli to pro tebe ma smysl.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    CRITT3R: taky zrovna neumim kreslit. je to asi spis o tom, co si k jake kresbe reknem, v cem by sme se mohli zlepsit. jde spisi o to, jestli v urcitej cas bude misto. nebo jestli se vubec bude kreslit.

KAMALA: placene to je tak, ze neco prispejes, aby bylo mozno opet kreslit a treba by se zprijemnily i podminky, jako je treba DIY stojan...

asi jde spis o to se dohodnout s TOY_BOX, Annou a Barbarkou viz [ TOY_BOX @ FIGURÁLNÍ KRESBA [ aneb jak složité je to lidské tělo ;) ... ] ], ale vzhledem k pripravam na [ divadelní představení PUSTINA / divadlo / 6.9.2009 / CR - Praha - Crossclub, Plynární 23, Praha 7 ] si nejsem jistej, jak to kdo bude mit s casem...

KAMALA
    KAMALA --- ---
    V jakych prostorach to tam ma byt? A bude nejaky odborny asistent, ci tak nejak...? :o)
    Ja bych prisla, pokud by to nebylo placene :o))
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    ja bych se i zustatnil, ale neumim kreslit vubec :) jakoze ani trochu. ma to pro mne smysl?
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    kdo je nebo co model?
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    tuhle diskuzi jsem zalozil, abysme se mezi sebou dohodli, kdo kdy dorazi a kdo ne, abysme nakonec neprisli zase jen dva :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam