• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOY_BOXFigura DIY

DIY kresba

FAQ

Kdo kurzy vede?

Kurzy jsou pořádány na principu sdílení dovedností, což v praxi znamená, že více zkušení účastníci vedou ty méně zkušené. Opravy se dávají o pauzách kolektivně, protože si myslíme, že i ten, kdo s kresbou teprve začíná může mít zajímavý a přínosný pohled na věc. Záměrem je vytvořit platformu, v níž se každý bude cítit bezpečně a zároveň se bude posouvat pomocí soustavné práce dál.

Proč se to jmenuje DIY kresba?

Na kurzech kresby obvykle lektor nekreslí a pouze dává opravy. My si myslíme, že pokud vás někdo opravuje, měli byste mít možnost vědět, z jaké pozice to dělá, tzn. jak kreslí. Proto každý, kdo na kurzy chodí, kreslí. Organizátor kurzů tak má spíš funkci "moderátora", a ne učitele.

Kdy to je?

Zatím každý pátek od 18 hodin (3 hodiny). Pokud to bude jinak, dáme vám vědět.

Kde to je?

V atelieru u TOY_BOX v Mánesově ulici čp 70 na Vinohradech. Nejblíž je stanice metra Jiřího z Poděbrad. Na zvonku je "44 print", což je tiskárna, která prostor pronajala. V ideálním případě přijdete před dům, prozvoníte na tel. 755 51 77 11 a přijdeme vám otevřít.

Kolik to stojí?

Příspěvek je povinný, ale jeho výše je dobrovolná (doporučujeme 50 korun pro studenty a 100 pro pracující nebo něco mezi tím za tři hodiny kreslení). Výhodou je, že platíte jen za dny, kdy přijdete.

Můžu přijít i když jsem úplný začátečník?

Ano! Právě pro ty, kteří s kresbou nemají velké zkušenosti a chtějí si to "jen vyzkoušet" představují naše kurzy ideální prostor. Ručíme vám za to, že se vám nikdo nebude smát a dělat na vás ramena.

Co si mám vzít s sebou?

Nejlepší je se o sebe postarat co nejlépe sám a nespoléhat na to, že tam "něco bude". Vezměte si vše, co potřebujete pro svoji tvorbu, ideálně to, čím se vám nejlépe dělá. Pastely, oblíbený druh papíru, vodovky, tuš, tužky, pastelky - všechno je dovoleno. Na místě jsou židle, nějaké defaultní papíry a podložky.

Těšíme se na vás!
    rozbalit záhlaví
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    ZOE: snad se tam něco najde
    ZOE
    ZOE --- ---
    ahoj, taky dnes dorazim, jsou tam nejaky podlozky navic?
    dnes od 16?
    diky :)
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    SIIMA: sice to opláčem ..... ale co se dá dělat ..(a to raději nechtěj vědět jaké jsme včera vymysleli pózy :-) )
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    vadilo by, kdybych dřepěla jen do půl sedmé? pardon..
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Já bych se po delší pomlce taky ráda zastavila, doufám že mi to výjde.
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    jestli se nic nepokazí dorazím taktéž
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    oukej, můžu se dostavit :)
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ja uz se taky tesim. mimochodem stastnej novej rok .)
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    jen nevím zdali se toho termínu dožiji ... již teď trpím abstinenčními příznaky...nějak jsem si na ty pravidelné pátky zvykl ...
    BARBARKA
    BARBARKA --- ---
    takze na vedomost se dava,ze prvni figura v novem roce se uskutecni az druhy patek v lednu tj. 08.01.2010 moc se tesim!
    DOJTA
    DOJTA --- ---
    ja taky
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    hele já budu rád když přijedeš :-)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    jen ať vím, pač za chvíli musím vypadnout...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    hele je to jedno, já právě nevím, jak to myslela :)
    navíc, když jsem tam dvakrát nebyla (tj. minule odřekla na poslední chvíli), tak nevím, jestli se se mnou vlastně počítalo :)
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    já si myslím že bára si určitě ráda zakreslí ....takže tvoje přítomnost bude jistě vítána
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    tak nemám chodit?
    ..nebo bude asi kreslit? pardon, já Vás tu ještě moc neznám :)
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    jo a nezapomeňte si vzít s sebou barvičky ... dneska žádná tužka/uhel/pastelka
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    budu se těšit . :-)
    BARBARKA
    BARBARKA --- ---
    jo figura od 16ti,dnes jen se mnou.O
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    jak vypadá dnešní kreslení? jako obvykle od 16:00 ?
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---

btw ZITRA :) jste srdecne zvani prijit si nechat neco potisknout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam