úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Figura DIY
DIY kresba
FAQ
Kdo kurzy vede?
Kurzy jsou pořádány na principu sdílení dovedností, což v praxi znamená, že více zkušení účastníci vedou ty méně zkušené. Opravy se dávají o pauzách kolektivně, protože si myslíme, že i ten, kdo s kresbou teprve začíná může mít zajímavý a přínosný pohled na věc. Záměrem je vytvořit platformu, v níž se každý bude cítit bezpečně a zároveň se bude posouvat pomocí soustavné práce dál.
Proč se to jmenuje DIY kresba?
Na kurzech kresby obvykle lektor nekreslí a pouze dává opravy. My si myslíme, že pokud vás někdo opravuje, měli byste mít možnost vědět, z jaké pozice to dělá, tzn. jak kreslí. Proto každý, kdo na kurzy chodí, kreslí. Organizátor kurzů tak má spíš funkci "moderátora", a ne učitele.
Kdy to je?
Zatím každý pátek od 18 hodin (3 hodiny). Pokud to bude jinak, dáme vám vědět.
Kde to je?
V atelieru u TOY_BOX v Mánesově ulici čp 70 na Vinohradech. Nejblíž je stanice metra Jiřího z Poděbrad. Na zvonku je "44 print", což je tiskárna, která prostor pronajala. V ideálním případě přijdete před dům, prozvoníte na tel. 755 51 77 11 a přijdeme vám otevřít.
Kolik to stojí?
Příspěvek je povinný, ale jeho výše je dobrovolná (doporučujeme 50 korun pro studenty a 100 pro pracující nebo něco mezi tím za tři hodiny kreslení). Výhodou je, že platíte jen za dny, kdy přijdete.
Můžu přijít i když jsem úplný začátečník?
Ano! Právě pro ty, kteří s kresbou nemají velké zkušenosti a chtějí si to "jen vyzkoušet" představují naše kurzy ideální prostor. Ručíme vám za to, že se vám nikdo nebude smát a dělat na vás ramena.
Co si mám vzít s sebou?
Nejlepší je se o sebe postarat co nejlépe sám a nespoléhat na to, že tam "něco bude". Vezměte si vše, co potřebujete pro svoji tvorbu, ideálně to, čím se vám nejlépe dělá. Pastely, oblíbený druh papíru, vodovky, tuš, tužky, pastelky - všechno je dovoleno. Na místě jsou židle, nějaké defaultní papíry a podložky.
Těšíme se na vás!
rozbalit záhlaví
JAFAR
---
---
12:53:11 28.3.2012
TOY_BOX
: dobre, tak kdybyste se domluvili, rad bych prisel. meli jste nejaky staly prostory?
TOY_BOX
---
---
20:30:03 21.3.2012
1 odpověď
JAFAR
: ahoj, no ja jsem zacala ve stredu chodit cvicit, takze momentalne kreslim jen kopie starych mistru... ale pokud se domluvite, prijdu se zase po case podivat - jestli to nebude v pondeli nebo ve stredu, to mam treninky.
JAFAR
---
---
19:01:23 21.3.2012
1 odpověď
zdravim, jak u vas momentalne vypada kresba? kdy, kde, do kdy se hlasit atd. psal jsem smsku a zadna odpoved. :) diky
LU_EXE
---
---
8:17:36 21.3.2012
aha, tak se budeme tesit priste, a treba uz i pobliz centra. jen si nejsem jista, jestli budou mozne zrovna stredy, domluvime..
:)
NAMORNICEK
---
---
8:44:09 20.3.2012
já jsem marod .. takže já nic nepodnikám ...
ANICZKA
---
---
16:21:25 19.3.2012
Zdravím, co tuto středu? Nevím jestli budu moct, ale budu se snažit to hlídání domluvit, tak ať to zbytečně nehrotím... dík :)
NAMORNICEK
---
---
9:22:58 14.3.2012
omlouvám se všem ... ale dnes nejsem schopen zajistit prostor ani modelku
NAMORNICEK
---
---
14:13:05 7.3.2012
super .. tak modelku máme .. těším se na vás v sedm večer na petřinách
NAMORNICEK
---
---
8:57:59 7.3.2012
nějak nemáme modela/modelku ..... pokusím se ještě jednu usmlouvat ....
KATJA
---
---
13:42:56 6.3.2012
NAMORNICEK
: já se hlásím!
NAMORNICEK
---
---
10:57:45 6.3.2012
1 odpověď
kdopak se ve středu dostaví na kreslení ??? abych měl aspoň nějakou představu....
LU_EXE
---
---
9:21:26 2.3.2012
PETUSH
: do mesice by to melo vyjit i tam
:)
NAMORNICEK
---
---
9:05:26 2.3.2012
příští figura je je tradičně ve středu .... čas i místo zatím zůstává ...
PETUSH
---
---
22:17:54 1.3.2012
1 odpověď
rada bych prisla, ale kombinace mista a casu me dost drti... ale zizkov, to bych brala! :)
LU_EXE
---
---
9:07:57 1.3.2012
ale obcas me potesi si neco nakreslit :)
LU_EXE
---
---
8:05:49 1.3.2012
taky se mi libilo a dik :) a hezka slecna..
a tak jsem zacala domlouvat jeden hezky prostor na Zizkove, pokud byste se chteli schazet casteji :) dokonce i s tou panskou modelkou
ja jen bohuzel mam ted dost prace do skoly, tak sama nevim jak to bude se mnou
NAMORNICEK
---
---
16:49:42 29.2.2012
ANICZKA
: :-)
ANICZKA
---
---
15:03:39 29.2.2012
1 odpověď
NAMORNICEK
: bez tebe by nebyl ani hříbeček, ani nožička... .-)
NAMORNICEK
---
---
14:57:02 29.2.2012
1 odpověď
ANICZKA
: bez aktérů bych tam seděl sám jak dědeček hříbeček ...
ANICZKA
---
---
14:34:41 29.2.2012
1 odpověď
NAMORNICEK
: nápodobně... a velké díky hlavně tobě! :))
NAMORNICEK
---
---
9:33:25 29.2.2012
1 odpověď
děkuji všem zůčastněným za včerejší figuru :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam