• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    WANA
    WANA --- ---
    Koupim za rozumnou cenu
    xD Card 128Mb nebo 64Mb
    pošta
    OMI
    OMI --- ---
    A já bych od tebepotřeboval nějaké disky nazřít, mám tak deset let nezálohovaný práce... takže tě rád potkám.
    BREBER
    BREBER --- ---
    OMI: ahoj, asi bych možná potreboval jeden ten disk od tebe pujcit...pokud bude sedet elektronika...vice v poste...
    OMI
    OMI --- ---
    a případně optomagnetickou interní mechaniku 320MB porouchanou patrně zaprášením (to jim bývalo vždy osudné) bych mohl přepustit, kdybyste někdo potřeboval díly...
    OMI
    OMI --- ---
    (a podotýkám, že ty Baracudy, které by mohly odpovídat Dawronově požadavku, se vůbec netočej. Nereagujou, nenabíhaj. Ale nevím, kde je chyba.
    OMI
    OMI --- ---
    tak můj aktuální obsah krabice disků, které mi nejdou rozjet. A opět -- buď sháním, nebo... tedy to docela nerad... případně poskytnu.
    http://petra.adamovska.sweb.cz/nyx/HDD-ex/
    BREBER
    BREBER --- ---
    DAWRON: ja dělám záchrany...pošta
    DAWRON
    DAWRON --- ---
    Zdravím, mám tu jednu chromou Seagate Barracudu ST3320620AS. Jaký je s ní problém zatím netuším, ale tipuji (a doufám), že je to v řadiči.

Najde se někdo, kdo má tento HDD funkční a byl by ochoten pomoci mi zachránit data?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ZONIVENTRIS: V libu mame
    ZONIVENTRIS
    ZONIVENTRIS --- ---
    ty jo do Kostelce se mi nechce :)
    uz jsem objednal novou desku ze ktere to odmontuju a az mi ji vrati, bratr dostane jako "darek" upgrade computru :)
    stejne diky.
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    ZONIVENTRIS: jsem jich asi 50 vyhodil :-) ale něco by se asi našlo :-) když by sis přijel (u Kostelce nad ČL, přímo na PID)
    ZONIVENTRIS
    ZONIVENTRIS --- ---
    flashnul jsem bios a nenabootoval. na reklamaci mi rekli, ze mi ASUS nemusi uznat reklamaci, pokud nebudu mit na desce puvodni plastovy drzak chladice. ten jsem samozrejme okamzite po instalaci zahodil a dal si tam poradny drzak, co prisel s mym chladicem. sice nechapu, jak souvisi kousek zbytecneho plastu s reklamaci desky, ale budiz.

nenasel by se nekdo (nejlepe z Prahy) kdo by mel desku s AM2+ socketem a mohl mi tento drzak prodat/zapujcit?

na desce1

na desce2
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Bojuju s poškozeným diskem, kterej mi minulej tejden zkolaboval, dal jsem ho ITákovi, který na něj kouknul, nerozchodil a řekl mi že je v prdeli elektronika, že disk jako takovej je OK a když si seženu stejnej že mi to opraví a tak se táži:

zdali se tu nenajde někdo, komu by doma ležel buď nepoužívaný a nebo diskově v prdeli disk HITACHI, 160GB, 5400RPM, P/N 0A53320, do NB

Kdyby se někdo našel, určitě bychom se domluvili a byl bych vděčen, dííííík
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    CYBERBUBLE: Samozrejme ze ano. Rozdil jestli chces na UATA, nebo na SATA. Oboji se da koupit, ale je treba na to brat zretel.
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    pred nedavnem jsem si opravovala exter hard WD 3,5, oprava probehla uspesne,ale umelohmotny kastl to neprezil.Nevite zda se prodavaji nejake pouzdra ci neco takoveho na tak velky hard?
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI : ten USB adaptér si sám nastaví PIO. Taky se mi tu válí disk, kterej je ochotnej tak nějak pracovat jen na ty nižší režimy, na ty vyšší prostě nereaguje...
    OMI
    OMI --- ---
    mám tady PDA HP: rx 3715
    s vyskleným displayem. Jinak všechno OK, dokonce snad i baterka OK.
    Takže buď nabízím, nebo sháním na doplnění.
    BREBER
    BREBER --- ---
    Pokud disk neni videt v BOISu má dost zjevně problem sám se sebou a ač se točí tak nenajede (i disky maji svuj vnitrni system a staruji, pak teprve komunikuje na sbernici).

A to ze se toci opravdu jeste nic neznamena...pokud chces, muzu se na nej podivat...jinak je tu klub (vyjma toho meho)... [ Data Recovery - zálohovat, zálohovat a zálohovat ]
    MULISYS
    MULISYS --- ---
    Mám podobnou zkušenost (s USB převodem), ale v tomto případě všechno selhává....zkoušel jsem na hdd docking station DIGITUS - HDD NONE..:(
    OMI
    OMI --- ---
    moc diskům jsem pomohl tím, že jsem je připojil na USB-kšandu. V BIOSu vidět nebyly, tak jsem je připojil po startu na USB a šlo to...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam