• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    OMI
    OMI --- ---
    Mám tady (už pár let si řikám, že ho prubnu)
    Edimax Wireless LAN Acces Point EW-7205AP
    v neznámém stavu: prostě zůstal v bordelu po stěhování, nevím jeslti zapomenutej, nebo zahozenej.
    Chce to někdo?
    Má to síťovou samici, samici rpo technický USB a samici rpo 5V napájení... které k tomu není.
    Jinak to rozkuchám a střelím kovošrotu tišťák, do popelnice to nepůjde...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hmm.. k tiskarnam: nenajde se nokdo s hlavou z 9-tijehlickovky? pokud mozno co nejmensi provedeni.. dik.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    OMI: hmm a co to je konkretne za model?
    OMI
    OMI --- ---
    Já teď budu muset vyřadit aspoň jednu HP multifunkci. Dobrou, ale už jich bez ronerů mám prostě moc (asi 3)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    OMI: ROBIN_SNNS: AKA_THE_A: Nahodou nekdo 1-2 mrtvy tiskarny na nahradni dily v praze za odvoz (a pripadne pivo)?
    OMI
    OMI --- ---
    AKA_THE_A: Není. Ale stejěn si ej eere Rainbof a po zkušenostech je holt dostane do ruky :-)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: je tomu VFD (obr.2) nějakej datasheet či něco? Toho by opravdu bylo škoda...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HARVIE: no a pak je ještě nbtservis a ti si hrají i s hotairem. (nbservis jen vymenuje dily)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    RIMAN0: ja vetsinou pouzival
    NBServis - notebooky servis - opravy a servis notebooků, opravy LCD monitorů
    http://www.nbservis.cz/
    Katalog | NBServis & Notebook-Dily.cz - Náhradní díly pro notebooky, díly pro APPLE, díly pro ACER, díly pro ASUS, díly pro Brave, díly pro COMPAQ, díly pro Compaq Presario, díly pro DELL, díly pro Fujitsu Siemens, díly pro HP, díly pro HP Pavilion, díly pro IBM, díly pro Lenovo, díly pro Medion, díly pro MSI, díly pro Prestigio, díly pro SONY, díly pro TOSHIBA, díly pro UMAX
    http://www.notebook-dily.cz/
    TLOUDEV: proc potrebujes s vypinacem? ten vypinac se da pridelat mezi zelenej a cernej drat na tom velkym konektoru. a -5 i -12 je na tom konektoru taky... vygoogli si "atx psu connector pinout"
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: v originále snad ani ne... teď nevim...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A: opět se mýlíš. trčely mu z hlavy dva šrouby.
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    Hahá, tak mam pant vyměnej. Kámoš měl doma monitor od stejnýho noťasa, tak všechno zase faká, parádní : )
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: z frankesteinova monstra taky nic netrčelo :D
    Jde o to, že používáš už jetý součástky s neznámou kvalitou, nehledě na to, že napřed musíš najít vhodnou mrtvolu :P
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A: proč ? nikde by nic netrčelo...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: jo tys myslel metodu Frankenstein...

Jinak nemá někdo vrak HP 6735b (či 6730b)? Potřebuju celej zadní plastovej díl displaye a pro jistotu oba panty, neb se vyklaj a plastová část u pantů jaksi praská...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ne, psal jsem tu postup jak....
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: snad si neměl na mysli svařování :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A: o žádném lepení jsem nepsal.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: vždyť je to hořčíková slitina, to jen tak slepit nepujde :P

Možná kdyby ta hořčíková/hliníková část nebyla do tý ocelový nalisovaná, tak by bylo možný ji vyrobit znova old school metodou (pilník, vrtačka a zavitníky :D), ale jinak asi ne-e...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam