• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: já jich už 50 procent věnoval na umelecky ucely :)...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    HARVIE: no vidíš ;-)

btw třeba základní desky a velký GFX karty jsou skvělej zdroj über-MOSFETů a polomostovejch budičů, taky je v tom spousta impulsních měničů...ze zdroje se zas daj zachránit pěkný feritový trafka (když je teda umíš rozebrat) a pěkný dráty :D
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    AKA_THE_A: OMI: ha. tak jsem (bez prdele) zasel do prvniho it kramu co sem potkal na ulici (presto ze momentalne nejsem v praze) a asi tak po minute vysvetlovani, kdy se me prodavac snazil presvedcit ze tu mechaniku stejne neopravim mi pro jednu vyreklamovanou DVDx16 skocil... tak jsem zvedavej jestli bude laser OK, ale hadam ze jo....
    OMI
    OMI --- ---
    HARVIE: Včera jsem zrovna odvezl CD/DVD dvě krabice... k obvyklému odběrateli :-)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    AKA_THE_A: nj, to je fakt... kolega rikal, ze mame kousek od kanclu v jednom it kramu "hrabarnu", tak si tam asi zajdu za par desetikorun neco nahrabat :)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    HARVIE: (bez prdele) normálně zajdi do libovolnýho IT krámku a zeptej se, jestli nemaj nějaký vadný :D
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    OMI: nejaka (klidne nefunkcni) DVD vypalovacka co vypaluje DVD aspon 16x?
    OMI
    OMI --- ---
    AKA_THE_A: přísahal bych, že jsem ti potom psal, že mám dvě vykucaný... tak si mě hlídej a uháněj. Dneska to už najít nestihnu, ale pak kdykoliv v tejdnu cca 9 až 15 hod západně od Dejvic, nebo do Labu.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: jedno rotující zrcadlo prosím :D (z laserovky)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI
    OMI --- ---
    RAINBOF: link?
    OMI
    OMI --- ---
    A potom jsem ukořistil mraky vyřazenejch CD+DVD mechanik, tiskárny, asi i nějakou laserovku malou... a kdoví co ještě. Všechno je to tutově vyřazeno pronefunkčnost, my to vždycky dřeme na krev jak kulak krávu, ale jeslit někdo sháněl nějaký ty lasery a podobný věci... nejvyšší čas si zamluvit, než to začnu pitvat a tahat z toho magnety a motůrky.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    nabidni to jeste v sekci elektrobastlirny
    OMI
    OMI --- ---
    Než to nabídnu ve foru "do 150,-" a než to následně dám v pondělí malýmu do sběru -- má někdo zájem o staré ročníky Amaterských rádií a časopejsků, které tomu předcházely?
    Je toho tak půl krychlového metru, něco z toho jsou telefoní seznamy a katalogy, to by se vyseparovalo, ale pokud se o to nkdo nepřihlásí, vyhraje to jeho třídě soutěž ve sběru.
    amatersk
    http://2731.sweb.cz/amater-radio/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    klidně :D
    OMI
    OMI --- ---
    RAINBOF: Hledám někoho, kdo mi to na tom e-Bayi vezme, já mám renomé na Aukru, ale ne-éBájím, takže zatím jsem řekl... a ten to pošle dál... no, asi to stejně koupí někdo z vás, Labáků.
    nejde mi o to, aby to byla o dolar nejlevnější nabídka, ale o to, že já tam nepoznám šizuňka, nemám to tam prošlapaný. A krom toho -- oko profíka koukne z zjistí, že to třeba je model s jiným konektorem, co já vím, takže jsem to vyfotil a poslal vejš.
    Nebo se nabídneš jako překupník?
    display pro mini-NTB AspireOne
    http://2731.sweb.cz/AspireOne-B101AW06/
    Nacvaknu si to tam sám, to jsou 4 šroubky a koněktorík...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: jak jsi dopadl s tim ntb ?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Nekdo nejaky prebytecny dataprojektory bez lampy?
    [ LOOKING FORSHÁNÍM: DataProjektory (nefunkční) / Praha / 500 CZK ]
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    DUB: mozna ano, mozna ne.. zalezi jestli IDE nebo SATA.. v tomto poradi ;-)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    DUB: Otoč notebook na víko a zespodu bude na 1 - 2 šroubky víčko s označením HDD. Tak ho povol a HDD je nasazen přímo na kontor. Stačí zatáhnou a je venku a poté zatlačit a je vevnitř :D :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam