• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    OMI
    OMI --- ---
    Dále k mání tiskárna HP PSC 950
    bez adapteru 18V jack
    stav tonerů neznámý
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AKA_THE_A: jo sorry je to ten 4800+ nevim proc sem psal 2k4 ach moje hlava..
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    TLOUDEV: když si napsal 2400, tak jsem předpokládal že je to 2400+ XP :P
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AKA_THE_A: jo jsem si absolutne jistej.. athlon 64 X2 4800+
    A5N1
    A5N1 --- ---
    Ahoj je tu nekdo kdo uz resil Seagate BSY Error. Idealne z Brna. Prosim kdyztak piste do zpravy. Diky.
    L5D
    L5D --- ---
    Mam tu novy moduly 4GB ECC DDR3 1333, ale deska mi je neveme, nevymenite nekdo za 2 dvougigove? (spamuju to vsude sorry)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    TLOUDEV: seš si opravdu jistej že tenhle CPU žere DDR2? (podívej se ve vlastnostech systému na skutečný jméno...)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AKI4CE: mam tu 2x512MB..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    kdyz uz je rec o pametech: shanim nejaky DDR2, potrebuju 4x1G, rychlost nevim, je to ale na nejakyho athlona 2400, tak pocitam ze by to mohli byt 800MHz.. zel jsem ten komp nemohl vypnout takze jsem se nemohl podivat co tam je za stavajici ani co je to za board..
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    ahoj, nevali se nekomu doma prebytecna jedna ci dve (idealne) funkcni pameti DDR1 400 MHz o velikosti 1 GB
    nabizim pullitr super calvadosu z vlastnich jablek (volume 50%, paleno v palirne ve Kvici) za jednu pamet, cili...cely litr calvadosu za 2 x 1 GB
    podminkou je tydenni zaruka na vyzkouseni
    Praha
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    je tam jeste soubor .ctg v kterym by tusim mela byt soupiska zaberu a fotek..jen nevim jak to otevrit popripade zda to k necemu bude
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    OMI: ne neni to videt ani v kamere.a uz vubec nechapu proc zmizely zabery jen za nekolik dni a ty predtim i pote tam jsou.

udelal jsem si image ty karty, ten taky rika ze je 31gb plnych.pak jsem dal v disk utility repair tohoto image a zmensilo se to jen na 16gb.tak to vypada ze to ty problematicky "neviditelny"data smazalo a jsou tam jen ty co vidim v pohode i v kamere.coz je ten duvod proc se mi nechce dat opravit primo tu pametovou kartu
    OMI
    OMI --- ---
    SGNLR: A přímo v tý kameře, když dáš prohlížení, uvodíš něco?
    Moje zušensot s fotokartami je ta, že když ji blbě vyndám a vidím jenom "formát disku RAW, kapacita 0 B", stačí dát v tom zdrojovým foťáku rpohlížení, pak ho korektně vypnout... a většinou se to chytne.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    zdravim

mam problem s pametovou kartou sd z kamery sanyo xacti kde zahadne zmizeli zabery za pet uplynulych dni, nicmene zustaly tam zabery za dny predesly a dnesni.kdyz sem kartu dal do kompu tak se mi dve slozky plne zaberu na karte po 14gb a 2gb ukazou bez problemu a kdyz si rozkliknun info pametovy karty, tak se mi ukaze ze je zaplmnenych 31gb-tzn nekde na kerte tech zbyvajicich 15gb je, jen jsou "neviditelny"

po otevreni disk utility a verifikaci disku se mi ukaze hlaska Disk Utility stopped verifying “EOS_DIGITAL”: This disk needs to be repaired. Click Repair Disk....

ted konecne k dotazu: co presne Repair disk znamena? zepta se me disk utility po odkliknuti na podrobnosti?ukaze mi nejakou nabidku popripade upozorni me zda muzu ztratit vsecky data ci ne?

nemuzu prijit na to jak si zazalohovat celou kartu.samozrejme sem si zkopiroval ty dve slozky(coz je prave tech 16gb viditelnych) ale nekde na ni je tech zbyvajicich 15gb co nevidim a nevim jak si je teda zazalohovat

predem diky moc za pomoc nebo nasmerovani.sel bych za nejakym disk doktorem, nicmene nejsem zrovna uprostred civilizace..
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    SYNAPTIK: procesor a RAM maj určitou šanci na přežití, z desky je nejspíš těžítko... možná ještě display mohl přežít...
    Místo šrotu prodat na díly, i ty plasty (pokud nejsou nějak zásadně zdemolovaný) maj nějakou cenu...
    SYNAPTIK
    SYNAPTIK --- ---
    vlítnul mi proud do notebooku, přes trafo. vyhodilo to pojistky, mám opálený konektor trafa do notebooku i slot v notebooku. disk jsem vyndal a přežil, ale notebook už nenabíhá. zapne se, hučí větrák, ale display je mrtvej a nenabíhá operační systém. dáváte mu nějakou naději nebo ho můžu dát rovnou do šrotu?
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    mam mechanikcy /nejspis/ poskozenej hardisk malej USBckovej 2,5 , 320g. maxtor onetouch , disk seagate.
    odhad na zpravku byl u data helpu 12,5 tisice Kc + dph.
    nejaka levnejsi alternativa by nebyla, neporadi nekdo? tak polovinu bych za to dal...
    DUB
    DUB --- ---
    OMI: diky ale ja sem v MB, tak skocim k nekomu sem nez jezdit do prahy nebo neco zas posilat. tam doufam pudu , necham jim to a za par dni mi reknou co s tim je. a pak to muzu dat breberovi :)
    OMI
    OMI --- ---
    DUB: tak potom idéčko, které hledáš, se jmenuje BREBER, mailni mu.
    DUB
    DUB --- ---
    to odnesu spis nekam do servisu co ja budu shanet nakej plosnej spoj a letovat to na ten disk nebo co, na to seru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam