• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    Přemejšlel jsem... a vypřemejšlel jsem, že věci, co si myslím, žeby mohly zajímat BRMlab, napřed nahodím tady.
    Mohl bych oslovovat jednotlivě vás všechny, kteří odemne ty blbiny berete, ael to bych se vždycky v půlce zasekl a víte sami, jakej tlak mám doma na vyklízení svýho šrotiště.
    Takže napřed to dám sem, pak na "za odvoz" a potomm, stydím se to napsat, možná dokonce i do elektrošrotu... ale k tomu zatím ještě nedošlo.
    ---------------------------
    Syslím doma už krabici poškozených HDD, kterým někdy stačí jenom vymějit desku a jedou.
    Nebo z nich použít desku a jinej jede.
    Kupovat to na Aukru dost leze do peněz a je to dost nejistý podnik.
    Pokud jste na tom stejně, dáme to dohromady.

Vyfoťte stranu A i stranu B disku s popisem vady. V ideálním případě má někdo podobný a smontujete to. Nebo to někdo koupí.
    rozbalit záhlaví
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    QUARATH: ok, zkusim, dik
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    PANDAMON: tak v prve rade bych zkusil vyndat ten disk z krabicky a pripojit primo
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    Tak a je to tady, prestal mi fachat disk (Seagate Freeagent Goflex), mam ale podezreni, ze by to mohlo byt napajecim kabelem, disk se ani nerozsvitil a po chvili v tom zdroji jakoby luplo, tak sem to vytahl a spalenina byla citit dost jasne. Nema nekdo nahodou plonkovej zdroj? (INPUT: 100-240V-,50-60Hz,0.65A Max. OUTPUT: 12V, 2A)
    OMI
    OMI --- ---
    Kamarádka (Brno) by užila scaner.
    Já jsem svoje zásoby v rámci úklidu jako napotvoru zlikvidoval, tak dkybyste měl někdo nějakou věc, která scanuje, třeba all-in-one tiskárnu, která se nezablokuje když dojde toner...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HROBO: to trafo je prave ta spatna cast :D
    HROBO
    HROBO --- ---
    RAINBOF: ja ho neplanujem pouzivat, ale nekomu by sa z neho mohlo hodit trafo alebo neco :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF: vlastne bys dostal DC230V :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HROBO: ten Levis hoď do EO nesmí se používat je tam celkem velký riziko průrazu primáru na sekundár (to jako že můžeš dostat místo DC12 AC230V :D
    HROBO
    HROBO --- ---
    nevyuzil by tady nekdo neco z tohoto? praha.

https://www.dropbox.com/sh/lvode5qjhtr0ka4/wyMgvG8jKd?m
    451DEGREESF
    451DEGREESF --- ---
    Sháním poškozené AMD grafarny 5770 a vyšší, 6770 a vyšší atd. Nemáte někdo, nevíte o nějakých? Zaplatím rozumnou cenou...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mam usb handsfree v v rozebraném ale složitelnném stavu. Chtěl jsem to použít k wireless přehrávání hudby z noťáku do repráků .... no řekněme to slušně jsem línej jako prase takže to klidně předám dál.
    L5D
    L5D --- ---
    nemate nekdo klavesnici (klidne poskozenou) z IBM T43p, R50/p,R51,R50e,R51e,R52?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CZGREYWOLF: ale jo tak jestli se chces zbavit...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CZGREYWOLF: mno pro tyhle soc. je peklo schanet desku bych se divil kdyz by nekomu umrelo cpu driv nez deska
    CZGREYWOLF
    CZGREYWOLF --- ---
    Visí mi tady A3000+64 (socket737) a A3500+64 (socket939), obojí je pro DDR1...
    KYSELA_RYBICKA
    KYSELA_RYBICKA --- ---
    Jo, měl bych napsat do PCMCIA typ 2 a že stačí cokoli hódně starýho.
    KYSELA_RYBICKA
    KYSELA_RYBICKA --- ---
    Nemáte prosím někdo kartu USB do PCMCIA slotu? Jakoukoliv. Díky.
    OMI
    OMI --- ---
    A mám tady 3 tonery do nějakejch laserovek, neznámý stav. Myslíže jsou z toho balíku, co jsem kdysi tady nabízel, ty většinou byly skoro prázdný, jenom některý ještě dobrý.
    A jeden sháním (HP LJ 6L) , nebo aspoň jestlimi řeknete, jak se to plní.
    http://2731.sweb.cz/tonery
    OMI
    OMI --- ---
    takže nikdo nemá zájem o ten laser se dvojfasetovým zrcátkem?
    OMI
    OMI --- ---
    úklid ve stole: přebyetčné karty. Kopec grafíren, nějaký modemy, dám nějaký síťovky.
    Nic moderního, všechno je z toho, co jsem dostal v něčem nebo k něčemu.
    A protože prodat si to do výkupu na zlato umím i sám, rád bych za to něco dostal.
    http://2731.sweb.cz/HW
    OMI
    OMI --- ---
    ano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam