• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    Nemáte někdo desku z notebooku acer aspire s amd athlonem v S1 socketu?
    Potřeboval bych zjistit, jestli je vadná deska nebo procesor. Noťas se rozsvítí (led napájení a baterie) ale jinak nic..
    Stačilo by mi třeba otestovat ten athlon. Jestli je funkční sehnal bych snad někde desku :)
    Další info případně v poště, díky!
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    OMI: 4k je za dax to bych neřešil a nechal je to opravit
    OMI
    OMI --- ---
    nemá někdo tohle? Jedna holka poptává někoho na data z nenabíhajícího disku, o kterým jí v kterési opravně řekli, že to bude za 4000,- na rozebrání...

AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: se prostě zeptej, co že ti to chtěj vnutit (model zařízení) :D
    OMI
    OMI --- ---
    AKA_THE_A: ...se mně ptej...
    Se jich můžu zeptat, ale... přesně takhle tomám přečíst?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    vezmi si z bazaru ten zyxel je sice adsl nicméně jako AP by posloužil pokud ti v síti něco rozdává IP adresy. jen prostě to adsl zůstane prázdný.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: vyšší frekvencí máš na mysli 5GHz? A kterej standard? "a", "n" nebo dokonce "ac"?
    OMI
    OMI --- ---
    Ale teď potřebuju (dneska-teďka, nebo zejtra) router k 2,4G WiFině.
    Prd se v tom vyznám, ale měl jsem AirLive, stačí mi jenom aby se připojila velká antena a rozvedlo se to do 4 kabelů. Nemusí to fungovat jako wifi-bod.
    A nebo, v dalších dnech či týdnech, bych měl přejít na vyšší frekvenci, ale použitou sestavu s půlroční zárukou mi profider nabízí za 1600,- včetně práce, takže otázka, nakolik se mi vyplatí shánět to levnějc, rpotože něco si za práci na dodaným materiálu určitě řeknou a kolik, to bych se měl dozvědět dneska...
    ...takže lidi, umíte mi nějk pomoct...?
    OMI
    OMI --- ---
    Už jsem si ho koupil, za dobrou cenu od dobře bodovaného prodejce... tak to snad vyjde.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: jo já vim nezapoměl jsem :)

jinak sháním nějaký LED display
    OMI
    OMI --- ---
    nabízím Siemens M65 -- dvě desky co nedávají kýžený výsledek (svítí, bliká, nic nepíše, nereaguje), ale display OK.
    OMI
    OMI --- ---
    takže nakonec bych rád odepsanou Nokii některé z těchto modelů:
    Nokia C3-00, c51, E5, E75, X2-01,ASHA, 5730
    Kvůli kablíkům.
    OMI
    OMI --- ---
    BTW -- dkysi jsem tu sháněl display do mini-noťasu "Acer Aspire One", pár lidí slibovalo, ale nějak to u všech utichlo... tak opakuji prosbu.
    OMI
    OMI --- ---
    ... a ještě bych rád funkční dotyk (takže třeba utopený stroj) "Samsung GT-S5830i LaFleur"
    OMI
    OMI --- ---
    Třeba Breberovi, abychom nechodili daleko.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    SGNLR: cvakajici - tak to skutecne special firmam.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    shanim nekoho(profika) na zachranu dat z cvakajiciho externiho disku WD 320gb(ten stary model s gumogou obrubou).evidentne je to vzhledem ke cvakani po pripojeni problem hw.pak tu mam jeste jeden disk Samsung(jen pres 1 usb vcetne napajeni)ktery zdanlive funguje ok,ale kazda nova nahrana data na nej se mi zobrazuji pouze na mem applu ale na jinych pocitacich ne e:(

mate tip na nejakou firmu v Praze prosim nebo to treba zvladnete nekdo sam..?

dik
    OMI
    OMI --- ---
    a zrovnatak tu mám porouchanou Nokii C3-00, zjevnou závadu vidím v přetrženém kabli displaye (ale čert ví, jeslit to má ještě něco dalšího po smrti)
    konkretně tohoto displ.:
    http://mobily.aukro.cz/kvalitni-lcd-displej-na-nokia-c3-00-e5-x2-01-asha-i3145470816.html
    Takže zase kdyby někdo chtěl zkombinovat chcíplotinu.
    OMI
    OMI --- ---
    Chtěl bych (nebo nabízím) Nokii E75. Ta moje má přervaný kablík (pásek) "Dynamic Flex 2NA"
    což by měl být přesně tenhleten
    http://mobily.aukro.cz/flex-kabel-lcd-displej-pro-nokia-e75-5730-c51-i3084299021.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam