• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    sháním čočku z projekční telky. klidně i víc. případně si to z ní vymontuju.
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    zdarec. kdyby náhodou - potřeboval bych jednak SO-DIMM, čím větší, tím lepší ;-) PC-133 a druhak šuplík (zásobník papíru) pro HP LJ 4550, kdyby se to někomu povalovalo ve šrotu ...
    OMI
    OMI --- ---
    Lidi, potřebuju (celkem rychle) nějakou drahou věc mechanicky rozbitou.
    Potřebuju upadnout se škodou k náhradě.
    Noťas, foťák, objektiv, televize... mechanicky třísklý. Jinak by to mělo fungovat.
    A samozřejmě neprošlý pojišťovnou.
    A vrátím. S odměnou.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: leda že by zrcadlo mělo víc jak 15 stěn, což snad žádná z "novějších" (>1998) mí asi nebude ;-)
    OMI
    OMI --- ---
    ...to mám tu laserovku vyhodit?
    Už nepoptáváte laserové jednotky?
    OMI
    OMI --- ---
    A přebývá mi tady laserovka Star LS-5.
    Fungovala dobře, potom najednou začala tisknout rozsypanej čaj a hrozně tlustý čáry, jako kdyby byl špatnej ovladač, tiskla nesmysly, ale já s ní nic nedělal, prostě jenom další tisk už byl takovejhle.
    Teď (po roce ve skřínui) hlásí něco jako "zkontrolujte cartrige" a svítí Error. Ale mám zato, že toner je ještě plnej... nebo alespoň že rozhodně není prázdnej.

A poptávám nějakou jinou, funkční laserovku...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: jako normální? Velký máme možná 1.5 krabice od 15'' monitorů :D
    Většina jsou DIN, některý PS/2...

Když si pro ně přijedeš, jsou tvoje ;-)
    OMI
    OMI --- ---
    RAINBOF: ...no tak já top veezmu pod křídlo a zae e nkdy tavim...,

btvv -- došly mi záoby klávenic, dcka z aprázdniny zničily ošm kušů (umazejtee ši hacek), už nemám ani DINový... neež to půjdu kupovat, nemátee nkdo oteep vyřazeených za... špinavých, který by šlo umeejt? u mne hořej...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: níže popsaný mi celkem dobře fungovalo na jiný konektory když jsem neměl náladu je ze šrotu vypajovat ;-)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: poravdě tenhle konkrétní typ jsem nezkoušel, deska se nezdá mít silný vnitřní vrstvy mědi jako ty do velkýho PC (z toho něco dostat je fakt porod :P), takže by to mělo jít klasickou konktaktní metodou - nahřát "tyčkou", odsát pájku, další vývod...

Když to nepude tak ten zničenej zničim kompletně a zbytky vypájim po jednom, "novej" z dárce vyřežu (opatrně Dremelem odzobávat plošňák) :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A: podívám se ti :) jinak jak je vyndavas ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: omi jednu jsem ti nabízel když mi daš tu mrtvou...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    Shánim libovolnej vrak MB/zvukovky z NTB (potřebuju ty nízkoprofilový konektory, klidně jen vyřízlej kus tý desky)...

Můžeme vyměnit za WD3200BEVT, (zatim) nemá žádný vadný sektory, ale přes 8k chyb čtení a s jistotou vim, že minimálně 2x NTB boural zapnutej do tvrdý překážky. Funguje, ale pouštim ho jako vadnej bez záruky.
    Taky mám ještě kompletní modul panelu AU Optronics "B154EW08 V.1" (WXGA 6-bit, 1-kanál LVDS, TFT); plně funkční s drobnym škrábancem kousek od prostředka.
    (+ zbytek tý horní části Extensa 5620g)
    OMI
    OMI --- ---
    A poptávám nabíječku pro HP ProBook 4530s.
    Koukám, že stojí do 500,-
    Kdyby to někdo uměl trochu levněji, bylo by to fajn, nepočítám s tím, že to dostanu za "děkuji".
    OMI
    OMI --- ---
    A já bych rád klávesnci do Acer Aspire OneD255-2BQws. Půlka písmen nefunguje.... to asi nebude blbě zastrčeným konektorem, ne?
    On utrpěl úraz pádem, takže v ní může bejt ledascos.
    VITO
    VITO --- ---
    Ahoj.

1. Sháním na půjčení interní klávesnici k notebooku hp g62, potřebuju vyzkoušet zda je problém pouze v ní a má cenu ji kupovat...
    L5D
    L5D --- ---
    uz sem to spamoval do bazaru, ale precijen, shanim jakekoli dily na nokii 8910, pripadne bzucak z 6310, odmena nemine
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    NOIZER: můj obstaróžní Maxtor co už je jen pro zálohu SSDčka má natočeno 55973h při 10138 cyklech bez jedinný chyby, ještě máš co dohánět ;-)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    AKA_THE_A: tak zaplatpambu to neni muj disk.. ale kamos byl trosku rozhorcenej, ze ho ma 2 roky a uz to ma tolik nalitano:))

muj obstarozni WD, kterej byl systemovej disk po 5-6 let je na tom s Power On Hours : 30046h. a Power On Count : 3373x vyborne;)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    NOIZER: dle SMART výpisu máš 7 podezřelejch a 7 neopravitelnejch sektorů, 1034 chyb při kontrolnim součtu UDMA a 4 chyby zápisu...klasickej počátek konce...

S 14106 hodinama a 959 napájecíma cyklama nic moc...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam