• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    OMI
    OMI --- ---
    potřebuju na pokus baterii do net-booku Acer Aspire ZG8, velkou (6-čl.)
    Chci si ji zkusit zrepasovat, jeslti to zvládnu.
    Získal jsem ho, líbí se mi, ale baterka už jenom na 2hod je mi celkem na nic .-D
    Případně pro Acer One D255, to je chudší model.
    ...a jestli máte někdo zkušenost, jestli se dá udělat nějaký "energo-multipack" třeba 12-ti článek .-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mam tu 10gb disk a 40gb dist oba ATA funkční hm ?
    BREBER
    BREBER --- ---
    EOS: promin, jsem to prehledl...
    BREBER
    BREBER --- ---
    OMI: změř to, pokud je to průchozí, je to trisil a když to dáš doháje, tak by disk mohl jet...je to moc ohorely abych to poznal
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    QUARATH:
    protože jich doma taky pár mam :D
    na 12-14V běžej všechny při 14 ze začínají víc hřát. na 12 vydržej neshořet několik týdnů vkuse :)
    kuchal jsem HPčka a lexmarky.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    RAINBOF: a jak si na to prisel? ja tech motorku mam vic a nejsem schopnej to najit :(
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tenhle je 12-14
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    RAINBOF: no jasne, ale na kolik je to staveny voltu aspon...zbytek si nejak zmerim
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no a krokace jsou vlastne tohle
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    QUARATH: tak to je zrovna linear o kterym AKA_THE_A mluvil. to ma jen plus a minus.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    AKA_THE_A: tomu prd rozumim, jeden je konkretne treba tenhle http://www.ebay.ca/itm/Canon-Pixma-MP600-Moteur-QK1-3045-Motor-QK1-3045-/321078428246
    nevim, jaky napeti, otacky, tocivej moment atp.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A: no to jo ale na to snad netřeba datasheet... navíc psal jehličkové a tam lineární motory nejsou.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: pozor, spousta moderních inkousťáků má DC serva s optickou zpětnou vazbou...
    QUARATH: vyfoť (a opiš nápisy)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    QUARATH: normální 2f krokace.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Nevite, kde/jak bych nasel specifikace pro servo motorky z tiskaren? Konkretne tu ted mam nejaky z Canonek (napr. QK1-3045).
    EOS
    EOS --- ---
    OMI: Bacha na to, ty dvě fotky vypadaj hoodně podobně, ale ten plošňák není stejnej. Změř si, jestli to opravdu propojovalo 5V konektoru s 5V rozvodem plošňáku (jako na fotce od GL_STORM, kde je opravdu pojistka). U tebe je to spíš ochranná dioda (jiná funkce, jiný zapojení, označená polarita). Zkus to napřed jen odpájet a zkusit bez toho. Taky pod tím na plošňáku jasně uvidíš, jestli je to v serii v plusu, jako pojistka (v tom případě bys odstraněním nic nezkazil, jen to nepůjde a klemou to opravíš) nebo naopak svod na zem, jako ochranná dioda (v tom případě bys klemou vyšlusoval 5V větev zdroje, ale bez ní to půjde, pokud není v háji něco dalšího).
    http://www.hdd-repair.com/uploads/gallery/main/4/samsung-p80-palo-rev09-pata.jpg
    http://s14.postimage.org/m7hw230ox/componente.jpg
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    KOHN: Accelero S1 (jen S1, rev2 je pro novější karty) od Arctic Cooling...
    I novej byl celkem levnej a když je průvan skrz case, nejsou potřeba žádný další větráky. Měl jsem ho na HD4850.
    Zároveň pokud si troufá(*!) tak stáhnout RBE a upravit profily aby míň topila na volnoběh...

*hraje si s BIOSem karty, když to zkurví tak je z karty těžítko!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOHN: no zkusil bych ho rozebrat a vyčistit. (nemazat olejem prosim te)
    TBC
    TBC --- ---
    KOHN: jak pise QNEDLEEQ s tim ze ten 12V 80x80 je nejlepsi pridelat na volnou zaslepku vedle a je to :)
    KOHN
    KOHN --- ---
    Nevěděl by tu někdo kde splašit chladič na hd4870 nebo třeba jak ho zbastlit když se zastavil větrák?nemajetnýmu kámikovi kleklo chlazení na grafice a nová hned tak nebude tak hledam nějaký prozatimní řešení...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam