• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    Přemejšlel jsem... a vypřemejšlel jsem, že věci, co si myslím, žeby mohly zajímat BRMlab, napřed nahodím tady.
    Mohl bych oslovovat jednotlivě vás všechny, kteří odemne ty blbiny berete, ael to bych se vždycky v půlce zasekl a víte sami, jakej tlak mám doma na vyklízení svýho šrotiště.
    Takže napřed to dám sem, pak na "za odvoz" a potomm, stydím se to napsat, možná dokonce i do elektrošrotu... ale k tomu zatím ještě nedošlo.
    ---------------------------
    Syslím doma už krabici poškozených HDD, kterým někdy stačí jenom vymějit desku a jedou.
    Nebo z nich použít desku a jinej jede.
    Kupovat to na Aukru dost leze do peněz a je to dost nejistý podnik.
    Pokud jste na tom stejně, dáme to dohromady.

Vyfoťte stranu A i stranu B disku s popisem vady. V ideálním případě má někdo podobný a smontujete to. Nebo to někdo koupí.
    rozbalit záhlaví
    4TEK
    4TEK --- ---
    AKA_THE_A: bohuzel taky DIY, uz je to vyreseno.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    4TEK:
    - mozna je tam studenak na tom druhem zprava.
    - podivej se zda nejsou prerusene ty supertenke dratky ktere vedou k temhle padům zevnitř sluchátka zrovna v té pravé části na kraji je to nějak divoký.
    - pokud máš "pípák" nebo rovnou ideálně měřák, změř kabely je možný že kabel je prasklý jak zmiňoval AKA_THE_A někde u konektoru. je to častá vada která vyplývá z toho že na hraně tuhosti lisovaného konektoru je kabel nejvíc namáhán.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    4TEK: konektor na druhym konci kabelu je lisovanej nebo taky DIY?
    4TEK
    4TEK --- ---
    tak snad se mi to povedlo pripojit.

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    4TEK: tak ji posli ne
    4TEK
    4TEK --- ---
    Ahoj, prosim o malou HW radu. Snura od sluchatek se mi prelomila, nechal jsem to opravit znameho, ale bohuzel sluchatka hrajou silene potichu. Prosim zkuste se nekdo podivat na fotku spoju, a rict mi zda je vse OK ci nikoliv, pripadne co zmenit. Diky!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    XARGH: zapomels napsat odkud. nicmene vetsina lidi cte tyhle.mensi auditka spis o vikendu
    XARGH
    XARGH --- ---
    praha: venuju 6ti(?) tlacitkovou herni mys logitech g300 - http://support.logitech.com/en_ch/product/gaming-mouse-g300
    vyklikane leve tlacitko, kdo si zvladne opravit, tomu jeste poslouzi...
    cas do patku, pak leti
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    Ze stareho PC mi zbylo par dilu. Mohly by se nekomu hodit, jen dopredu upozornuji, ze jsem pc vyradit z duvodu obcasneho resetovani. Nevim jaky komponent to zapricinil, ale nekdo sikovny by to mohl detekovat.
    Mam tu 2 x RAM Patriot PDC24G6400LLK (2x2GB)
    Desku: ASUS P5Q-E
    Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 500W OEM
    Kdyby mel nekdo zajem, k vyzvednuti v Praze 10 za cokoladu :-)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Asi nikdo nemate na vyhozeni tiskarnu Canon iP4850 / MG5250 / MX892 / iX6550 / MG5320 / MG5350
    potrebuju tiskovou hlavu (ikdyby tiskla nejak divne) Canon QY6-0080
    OMI
    OMI --- ---
    D4NIX: už jsem ji našel! sory, musel jsem se prohrabat krabicema...
    Tak ji mám na stole v práci, zítra nejsem, pak to můžeme doladit. Nebo dneska v noci.

{reply RAINBOF}: A tobě bych rád někdy dal ty chladiče, ale furt mi nezbejvá ta cesta kolem... Když my teď jezdíváme jinam.
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    OMI: Asi bych sem mohl chodit casteji ;)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    RAINBOF: měli bychom? Já o ničem nevím
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A:
    MIKROM:

vy dva se neznate ?
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    AKA_THE_A: otázka pěti minut, dělám to denně :D
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MIKROM: pokud si to nikdy nedělal, počítej se solidnim oserem při vypajování toho starýho konektoru, ty tlustý vnitřní vrsvy mědi na tišťáku velmi dobře odváděj teplo ;-)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    MIKROM: proc ne ten z Aliexpresu? Alternativa asi nebude ...
    3.5 mm Laptop Audio Jack for Lenovo G400 G405 G410 G490 G500S G505 G510 headphone Jack Microphone Socket on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...-Lenovo-G400-G405-G410-G490-G500S-G505-G510-Microphone/32331525907.html
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    zdravím, náhodou mrtvý notebook lenovo g510 se někomu neválí? potřebuji pouze a jen audio jack. na ebayi jsem zatím nepochodil, na googlu jsem našel nějaké obrázky z aliexpressu http://i00.i.aliimg.com/...3-5-mm-Laptop-Audio-Jack-for-Lenovo-G400-font-b-G405-b-font-G410-G490.jpg
    OMI
    OMI --- ---
    Hmmm, tak zase jiný den, já ji doma nenašel, někde je zapadlá, ale je tam! :-D

D4NIX
    D4NIX --- ---
    OMI: V kolik?
    OMI
    OMI --- ---
    zítra na Jiřáku?
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    OMI: Vzal bych si akorat baterii, chce nekdo zbytek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam