• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    SORROW
    SORROW --- ---
    KURECORE: vezmi multimetr a zkontroluj napětí na všech konektorech - všude na internetu jsou schémata

je ale možné, že je problém jinde, např. že se to mění při zátěži - ideálně si půjči jiný zdroj
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Mel vys zmerit proud a stabilitu ale to uz neni trivialni
    KURECORE
    KURECORE --- ---
    KRISKA: Jak to změřit my už poradili zdroj funguje bezvadně, vyměnil jsem desku s CPU a PC se dostalo do boot loopu... Největší sranda je že mi to teď dělá i stará deska když jí tam vrátím nedostanu se ani do biosu
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KURECORE: neporadim ti, jak to zmerit, ale zkontroluj si na zdroji, ze jsou vsechny piny u napajeni "spravne" venku a nejaky nezapadl dovnitr.
    KURECORE
    KURECORE --- ---
    Ahoj , nevim jestli jsem tu spráně , nenašel jsem ,ale lepší diskuzi co by mě pomohla ...

Potřebuju poradit ,jak správně změřit zdroj z PC, zda-li mi jde proud do grafiky (8 pinn),
    stará grafika přestala funovat PC ji nevidí ,myslel jsem, že je to grafikou , koupil jsem tedy novou ,ale ani po zapojení se pořád neroztočí větráčky, tak jsem si ríkal že to bude PCI_E socketem,
    koupil jsem tedy novou desku s CPU ,ale než se poustím do výměny ,chtěl bych mít jistotu, že to není nakonec tím zdrojem.

Předem díky
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MVEK: vyhodit, je kaput. Nebo reklamovat jestli je v zaruce
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MVEK: to jo v momente kdy prvne blikla odesel kondik v zarovce, pak se pripalila civka a cely to zacalo davat vic. (,efekt ze se rozsveci). Nyni jsou propaleny minimálně prvni led z kazde paralelni rady
    MVEK
    MVEK --- ---
    Baví se tu někdo s LEDkama do E27 nebo E14? "Odešla" mi jedna Phillips, nejprve začala při svícení poblikávat, pak vypadávala část spektra a nyní už jen "žhne" slabě bíle. Takže hádám, že odešlo něco v elektronice. Byla to studená bílá, ale silná, lumeny nevím, ale tuším 8W, ale efektivnější než jiné lacinější.
    (Praha)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MVEK: ale te duz tu jsi, a ted se ti to uz nestane :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Safra, škoda, že jsem tohle téma neobjevil dřív, když jsem vyhodil už asi tři disky, a jeden jen odpálený nový poté, co se mi povedlo otočit napájení (v redukci, lichoběžníkový konektor).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    POSTCD: ucite jo.
    POSTCD
    POSTCD --- ---
    RAINBOF: to je možné prodat na https://aukro.cz/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Urcite maj ty hlinikovy krabičky co se delaly driv. Slo by je i strilet z praku
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Do ruznych starych kompu,
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No hodej se napr do rpi clusteru
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    co bych mohl udelat se zasobou SSD disku kolem 60GB?

Chvili sem jel 4 v RAID10, ale ted jsem to prepnul na RAID1 s 2x500GB (a je to lepsi :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    cena dobrovolna.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Uklizim a mam doma asi 5-6 nevybrabcenejch notasu s ruznejma vadama. vse zhruba centrino 1.6 pokud by mel nekdo zajem. jsou v tom disky a ramky.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    Zdarek osazenstvo. Chci se zeptat, nefusuje nekdo do oprav ntb? Bezne veci si opravim sam ale jedna se mi o vymenu touch displaye u dell inspiron 93g kde koukam dali ruce od toho dali ruce pryc i bezne opravny ntb.dekuji a omlouvam se jestli dotaz je nepatricny v ramci auditka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam