• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NICO_PSYCHEFOTOGALERIE KONÍ
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    MAIKA: Neměli by jste dát holce na hlavu přilbu? :o)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MAIKA: Sakra. Já taky žádný sedlo nemám. Kdyby to klaplo, po Novém roce bych mohla koupit já, ale teď je to příliš brzy... Splácím půjčku.
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    mi povidej, mam one a ohlavku a vse ale nemam sedlo :(
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MAIKA: číslo píšu do pošty... napřed ale zjisti, jestli vůbec mají místo, třeba je ustájko plné...
    Zloději zlodějský, aby jim pracky upadly, hnus největší!
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    hmm :(
    tak sou ty lidi hajzlové, ukradli moje a jeste dalsi 4 sedla...alespon ohlavku mi nechali :(

takže prachy na nový sedlo :(omg...copak kradu? :(
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    MYS_USATA: omg..hele dej mi na sebe tel nebo mi brnkni :) 776024255 a domluvite to osobne pres mobil bo tak :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MAIKA: Tak to zjisti, já taky budu ráda - platím docela dost za legitku v Hradišťku a vyhlídka na vlastního koně tam se díky ekonomické krizi pomalu rozplývá - s benzínem bych se nedostala pod 8 tisíc, jenom 6 je ustájení plus kovář, veterinář, pohybování a tréninky...
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    MYS_USATA: jinak klido :) ja budu jen rada :)
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    MYS_USATA: no ja mamkone v seleticich :) což hje hodka cesty navic, semice jsou bliž to je fakt...

ted mi volala holčina co to tam má, že to tam nekdo vykradl, takže nejspis nemam sedlo :((

napise mi jeste
    ach jo lidijsou svine :(
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MAIKA: Kdybys ji dala do Semic, můžu ji jezdit několikrát týdně a ještě ti přispět. Minimálně do té doby, než si koupím koně vlastního. A to už budeš mít práci.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Semice - 3500. Vlakem do Lysé a odtud kousíček na kole
    http://www.jksemice.estranky.cz/stranka/ustajeni

MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Pro mě je to daleko, bydlím opačným směrem od Prahy... Možná by za tuto cenu ustájili v Semicích u Vestce nebo ve Lhotě u Sadské... Zkusím se poptat. Kdybys měla kobylu ustájenou poblíž Lysé n. Labem, nebo přímo v Lysé, mohla bych ji jezdit i já a připlatit nějakou kačku.
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    MYS_USATA: no prave že spis mesične :(( pač e moc daleko a na benal ted nemam jak sem bez prace :(

takže hledam bliž ustajení tak za 3 se vsim(+samo veterina a tak si platim zvlast) nekde pobliž(25km) od prahy jakymkoli smerem...
    no a pak tam muzu jezdit častejc :)

nebo pokud vis o nekom kdo by mi ji jezdil :) tak jsem pro :)

MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MAIKA: Kolikrát týdně zvládáš jezdit?
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    kobča je hlavne přežrana..ta najde i travu kde neni :)))
    no a prekažky jsou pro deti no ..aby se učili a naučili a tak..provizorko,ted se lakovali a ja nevim co normal pekny :) koupeny :) sice jetý ale porad funkční :)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    MAIKA: kobča pěkná a překážka vtipná :)
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    tak toje moje Margotka :) a na ní holčička, co jí jezdí, když tam nemuzu já ..

TALANKA
    TALANKA --- ---
    KRYSQA: já je na westernovym sedle taky nemám :o) Nicméně zase mám poprsák, kterej je, když nehonim rávy, podle mne, taky na parádu, ale tak sluší, tak co. A navíc mám vsugerovanej pocit, že to sedlo kobyle líp sedí...

KRYSQA: Hele, proč nechodíš do auditka o koních? Bych tam alespoň měla nějakou podporu člověka, co má stejný ambice jako já :o))
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    RETESKA: no já mám obě sedla od týpka, co žije na šumavě a má dobytek, dělal si ty sedla sám, to druhý mi upravoval na vysokej kohoutek ... tak teda asi proto ty podbřišníky, myslim, že ovce za nim z 10 ha louky na střihání samy nechodily...
    no na parádu, to mě to ani nepřijde :D ale nechci je dávat pryč, když už tam sou, že jo .. :)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    KRYSQA: sedlo je 14 dní starý, výrobce známý český sedlář Tonda Frinta ( http://www.frintasaddlery.com/ ), je to all around (Sedlo na všecko), sedí se v něm naprosto úžasně, je na míru koni (upravená kostra na vzadu široký hřbet). zadní podbřišník se používá když lasuješ, aby tah zvířete na lasu za hrušku nezvedl zadek sedla nahoru, jinak se s tím jezdí spíš na parádu, měla jsem to u minulého sedla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam