• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZUPATRUPAHoN >>> Heroes of Newerth
    EXO
    EXO --- ---
    SAMIEL: Tak nechtěl jsem mluvit do prázdna, když poslední příspěvek tu byl z listopadu loňskýho roku. Kdo chce hrát trochu týmově.. pobavit se, snad něco i dokázat, nechť mi napíše do pošty. Kolegovi už jsem řekl, ať sem postne ty mody(addony).
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    EXO: ze by ses trochu rozpovidal?
    EXO
    EXO --- ---
    Žijete tady ještě? Můžeme dodat addony, snad nějaký tipy.. Dáváme dohromady i schopný lidi.. :)
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    SAMIEL: duvody davas prikazem /banlist add nick duvod , jinak celej seznam prikazu co se da delat s banlistem se hazi myslimze /banlist (normalne to napises v channelu v menu)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    JIRRA: to jo, ale je nekde pristupny cely ten seznam lidi, co jsem zabannoval? Je mozne to nejak upravovat, pridavat, ubirat, psat duvody, proc ten ban dostal?
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    JIRRA: ja to do nej sazim pomalu kazdou hru,dycky kdyz dostavas tak se najde klasickej debil kterej tu hru zesral ale je urazenej tak nechce dat concede aby vsem ukazal ne :D
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    SAMIEL: vzdyt banlist je tam implementovany,tak ted nevim jestli to znamena ze o nem nevis nebo ti na nem neco nevyhovuje?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    WOM: ja jedu bez addonu, ale nejaky funkcni banlist by fakt bodnul.
    WOM
    WOM --- ---
    jedete nejaky dobry addony? kdyztak odkaz a fce pls
    DEADDY
    DEADDY --- ---
    DOP: hej chlape, na cem jedes, to chci taky ! a zacni srovnavat prosiiim, need m0ar lulz !!!!!1!1!1!1!111!!1
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    DOP: HoN byl zdarma snad rok nebo jak dlouho.....
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DRAKIR: Huste, dik za info :)
    DRAKIR
    DRAKIR --- ---
    Zdravím,
    hážu sem pár stránek se statistikama a číslíčkama pro nás nerdy. Někomu se může hodit.

    http://stats.maide.ca/ - statistiky s hráči a klany

    http://honstats.heroku.com/ - statistiky hrdinů

    http://honstats.heroku.com/heroes/opposition_table - statisticky counter-picků - vysvětlení použití

    http://www.hondb.com/ - databáze HoNu

    http://thisisnewerth.com/ - začínající stránky se statistikama her
    CORE_IN
    CORE_IN --- ---
    DOP: nikdo nema cas na flejmy, vsichni hrajou...
    Zahraj si nejakej free weekend, pak prijd kritizovat, takhle to fakt nema cenu :o)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DOP: trofnu si tvrdit, ze graficky muzes klidne SC2 s HoN srovnavat. Co se tyce volneho hrani, jednou za cas udelaji akci, ze treba tyden je zadarmo a muzes si to zkusit. Je to, imho, lepsi, nez kdyby tam bylo demo.
    DOP
    DOP --- ---
    SAMIEL: Samozrejme, ze jsem ji nevidel, nicmene podle obrazku mi to neprijde o moc novejsi nez puvodni war3, ze kteryho (narozdil od lol) docela okate kopirujou i graficky styl.

    Hra odpovidajici dnesnim pozadavkum je treba starcraft 2, mam zacit srovnavat? ;)

    No nema smysl prudit, proste nevydat demo, ktery by umoznilo vsem hracum si bezplatne srovnat puvodni dotu, lol a tohle, mi v pripade tohoto typu internetovy minihry s 100% vykradenym obsahem, prijde jako kdyby neco schovavali :)

    WRATA: Diky za info, na wiki psali ze tam maj alespon nejaky lidi, pokud takle nedulezity tak to pak jo :)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    WRATA: Dotu si udelal Eul pro par kamosu, pak Guinsoo a dalsi a dalsi...az to nakonec skoncilo u IceFroga, ktereho, velmi pochopitelne, zacalo srat, ze za to nic nema, tak sel delal pro Valve, kteri ho zaplati.


    DOP: Jaky zpusob distribuce? Ta hra je po strance zpracovani naprosto odpovidajici dnesnim pozadavkum a rozhodne neni poloamaterska (coz ovsem vypovida o tom, zes ji nevidel ani z rychliku). Ma spoustu veci, ktere DotA nikdy nemohla mit (protoze byla zadarmo) - hlavne tedy support, updaty, zpusob zakladani hry ala DotaLeague atd. LoL jsem nehral, ale po HoN ani nemam potrebu to zkouset.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DOP: "hra, ktera cely svuj koncept ukradne od nekomecniho projektu, na prvni pohled to neni po strance zpracovani seriozni titul odpovidaciji byt prumernym pozadavkum dneska, ale podle obrazku pusobici spis jako poloamaterska hra.. " tohle presne popisek kterej sedne na LoL

    Dotu delal IceFrog sam a ted dela pro Valve. Lidi co sou uvedeny u traileru na LoL jsou lidi co delali moderatory na Dota-allstars.com
    DOP
    DOP --- ---
    SAMIEL: No tak to tedy musim rict, ze tenhle zpusob distribuce mi neprijde zrovna adekvatni hre, ktera cely svuj koncept ukradne od nekomecniho projektu, na prvni pohled to neni po strance zpracovani seriozni titul odpovidaciji byt prumernym pozadavkum dneska, ale podle obrazku pusobici spis jako poloamaterska hra..

    Nejde mi vubec o tech 30 dolacu, ale priznam se, ze radsi dam podobnou castku autorum LoL, kteri umoznuji bezplatne hrani na oficialnich serverech s omezenimi (jen 10 odemknutych hrdinu). Navic alespon ze slusnosti zamestnali nektere z puvodnich autoru doty, takze to neni takova vykradacka.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DOP: Hele, asi takhle. Zrovna jsi prosvihnul moznost to tyden hrat zadarmo. Pokud ale chces vedet, jestli to za terch 30$ stoji, tak stoji. Predstav si dotu, kterou znas, dotazenou k temer dokonalosti, kde jsou lidi placeni za to, aby se o to fakt starali. Pokud chces vic infa, tak mi pis do posty, at to tu nezasirame.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam