ahoj, chci si pořídit mobilní domeček co nejlevněji, nepotřebuju žádný luxus. jako nejlevnější řešení jsem zatím našla mobilní stavební buňku / unimobuňku, nová se dá sehnat od 22tisíc, viděla jsem i inzerát na starší trochu omlácenou za odvoz, ale byla daleko, takže bych asi dala těch 20tisíc za dopravu. máte někdo tip, kam se obrátit, kde takovouhle buňku sehnat? myslíte, že třeba stavební firmy v okolí? (tyhle buňky se často používají pro ubytování dělníků na stavbách.) víte o tom někdo víc? budu ráda za jakýkoli nápad. přes zimu chci něco sehnat a na jaře začít budovat. místo, kam to postavit, mám (ale bohužel se nemůžu rozdělit, pozemek je soukromý a dostala jsem díky osobním vztahům speciální výjimku od majitele na postavení jedné buňky pro mě), jen mám fakt málo peněz na domeček jako takový. a cenový rozdíl mezi novou a použitou buňkou by mohl být finančně i 50% (odhaduju) a užitná hodnota srovnatelná. lokalita - Semily, Jilemnice, Harrachov, kdekoli poblíž. díky za pozornost :)