WILD_A: ja to v principe chapem, tiez ma to vzdy nasere a najradsej by som tym ludom rozbil drzky
a tak 10-15 rokov dozadu som byval vyrazne vacsi cholerik ako teraz ale proste musis sa naucit
ovladnut a uvedomit si, ze nasilie plodi iba nasilie a ked nebudes mat stastie, tak skratka zle
dopadnes. ja nemienim stravit mesiace v nemocnici alebo skoncit v marnici len preto, ze mi niekto
napr. suchol plastovym naraznikom o nohu.
DRAGON: minuly rok som nedostal prednost na hlavnej, i ked tam bolo viac nepozornosti a nevedomosti,
nez umyslu. isiel som hore kopcom po dlazbe na Sportovni asi 29-30km/h a zprava do mna vletela
z vedlajsej ulice zenska vo fabii a chcela parkovat krizom cez ulicu pred arealom Sokolu, strhol som
to do protismeru (nastastie tam nic neslo), nabrala ma prednym naraznikom o riaditka a kolesom
do zadneho kolesa. skoncil som na asi 20cm vysokom obrubniku a zoskocil z bicykla na chodnik.
mozes si byt isty, ze v tom momente by som ju najradsej vytahol cez okienko von a dal jej jednu
do drzky, zena-nezena. zavolal som policajtov a kym sme na nich cakali, prisiel ma konfrontovat
priatel dotycnej (a mam ten pocit, ze majitel auta), zacal do mna vyskakovat a tvrdit mi, ze sa nic
nestalo, nadavat mi do curakov a pod. tomu som tiez mal chut kopnut tretrou do rozkroku ale iba
som mu povedal, ze sa s nim vobec bavit nebudem a ignoroval som ho. prisli policajti, spisali protokol,
zenskej vysvetlili, ze na krizovatke pri vjazde na hlavnu cestu musi davat prednost a je uplne jedno,
ze ma vyhodenu smerovku (to bol jej argument(!!!)), dostala 2500 czk blokovu pokutu a 4 body.
ja som dostal papiere pre poistovnu ale koleso som si vycentroval sam, takze som to uz potom neriesil.