MARASAN: VW passat mi vzal prednost. jel v protismeru a pak bez blinkru beze vseho zahnul do leva (z jeho pohledu) na volne misto k parkovani a ja skoncil na vsech ctyrech na jeho kapote. to se ram nalomil. a ja debil na nem jel domu, a po nekolika metrech prestal davat pozor a uz nejel pomalinku. a asi sem nekde sjel obrubnik nebo tak, nevim, nepomatuju si co se stalo, prej to byl otres mozku. nejak sem se sebral a dojel domu metrem (bylo 4.30 rano), a teprv na domlouvani kamaradu sel pristi den kolem pulnoci do nemocnice. takze asi tak zkracena verze.
KREKRX: kterej? hrhr, ono to je jedno..
ten modrej je RIH drahovka s (ne original) hlinikovou vidlici, vyrobena pravdepodobne nekde v 70tych letech. slouzila mi 3,5 let a mel sem ji hodne rad, i pres zazranou sedlovku.
ten bilej je taky RIH, ale pravdepodobne konec 80tych let, nevime. ostatne to jsou ramy z casti z vlastni dilny z casti licencne vyrobene pro rakousky obchod RIH (
http://wien.yalwa.at/ID_103120635/Sporthaus-Rih-Franz-Hamedl.html ), nezamenovat s holandskym rih, s tim to nema nic spolecneho.