• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed
    PULP121
    PULP121 --- ---
    CROME: stavěl jsem ted tuhle esku. a když si připočtu něco za práci (rozuměj třikrát cesta do lakovny, cesta přes celou prahu pro komponenty, a to nepočítám telefon a podobný sračky a musíš to rozloži, složit, promazat, umejt a vyčistit) a to že jsem to stavěl pro kamaráda ( =charita) a s náklady lehce přes dva tisíce, tak tři tisíce jsou celkem přijatelná cena. za tu mojí, samozřejmě. ne ten shit co prodávaj na lebikes ;-)

AHASVER
    AHASVER --- ---
    SALO: no, já ještě, upřímně, nevím, jestli tam vůbec budu mít tyhle řidítka. doteď jsem drandil na 2x těžším městskym cruiseru, na kterym jsem zpříma koukal z výšky dvou a čtvrt metru na střechy aut... tohle pro mě bude porod č. 2

jinak veřejně díky za rady a podporu, byť jsem je pravděpodobně nebyl schopnej řádně uplatnit :) čas ukáže
    SALO
    SALO --- ---
    AHASVER: za mna cierna omotavka a hlavne gumy na telo brzdovych paciek, ak nechces mat cierne ruky od hliniku.
    ocenis to hlavne za mokra a ked prestane byt vonku 30'C :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    CROME: za jedno děcko z marketingu řikám, že mně se to vůbec nelíbí...
    CROME
    CROME --- ---
    HARVIE: slusna hipsterina, ram liberty za 3000 ae jo deckam z marketingu se to bude libit
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SN0WCRASH: hele, zatím jsem na něm ještě ani nejel :)) teď ho mám po čtyřměsíčním porodu plný zuby, ale možná bude omotávka, uvidím, jak mi to bude vyhovovat, jsem rekreační jezdec
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    AHASVER: gripy alebo omotavka? alebo nic?
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    tojemoje

PULP121
    PULP121 --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SALO: jo, mas recht, musi byt z nerezu, ale ty jsou.
    SALO
    SALO --- ---
    MARASAN: lesti sa iba nerez, bezna ocel ti skoroduje. spojky (slangovo mufny) sa z nerezu bezne nerobia, preto sa skutocne chromuju.
    PULP121
    PULP121 --- ---
    aha. ok! to vyjde i levněji.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    mufny se lesti, nechromujou.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PULP121: http://www.lohrmetall.com/ :D

a ne, nevim jak to delaj. afaik ale chrom neni jedina moznost, mistama jsou videt starsi ramy, kde mufny maj proste "jen" jinou barvu.
    BIGI
    BIGI --- ---
    red hook crit
    Illegal Bike Race Turned Legit - This Year's Red Hook Criterium - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Te_AEMiNCT8#at=397

PULP121
    PULP121 --- ---
    ZSIS:
    jo mufny! díky :-) takže počkej, nejdřív sletovat, pak nachromovat a nakonec zakrýt chrom a přestříkat? předpokládám, že se to asi nedělá komaxitem nebo podobnou gulášovkou... co jsem se ptal já, tak chromování celý vidlice a rámu osm až deset tisíc. celkem raketa. ale jenom ty mufny budou asi v řádu stovek co? nemáš kontakt na tu lakovnu kde to "klukům" dělali? díky.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PULP121: mufny.

co ja vim, tak to klukum chromovaly tam kde bylo lakovano. trosku si priplatis.
    PULP121
    PULP121 --- ---
    Shit. Jak se řeknou česky LUGS? Úplně se mi to vykouřilo z hlavy. Jo a jak se dá docílit takovéhleho výsledku? Přece když do toho letuju trubky tak se to jakoby opálí. To se potom leští nebo jak? Díky za info!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam