• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed
    SALO
    SALO --- ---
    AHASVER: jo, to uz je maso, aj ta dlzka. Motol ma 153.8 a je to ako jazdit v sude.
    SALO
    SALO --- ---
    AHASVER: tak to je taky standard, ziaden extrem. napr. dreveny velodrom v Frankfurte (nad Odrou) ma 49°
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    tak jsem dopřelouskal ty komentáře a autor postu sice mluví o velodromu v montichiari, ale další komentující tam říká, že to pravděpodobně je ženeva. tomu by odpovídalo i to, že tam je reklama na švýcarskou banku :)
    ta vypadá takhle - Geneva on a 166m track with 52 degree banking. to už je víc než 47°
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    myslim, že tlačítko edit by nebylo od věci
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SALO: pardon, ještě jsem chtěl doplnit zdroj
    ale každopádně, písal som - The track is 250 meters long, 7 meters wide and the banks are 45 degrees. The track is made from Siberian pine.
    a jestli jsem to dobře dohledal (moje italština je dost zašlá a google translate je na tom podobně), tak se jedná o track v montichiari
    ITALIANJET .com: La PISTA non è per tutti ....
    http://italianjet3.blogspot.cz/2011/01/la-pista-non-e-per-tutti.html
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    SALO: close enough :D
    SALO
    SALO --- ---
    SN0WCRASH: Amsterdam aj Motol maju 47°
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    MAESTRO_007: amsterdam ma 200m velo a vyzera to tam podobne :)
    PULP121
    PULP121 --- ---
    koule smrti hadr ty vole...
    PULP121
    PULP121 --- ---
    MAESTRO_007: tohle je trochu moc!
    EDGE61
    EDGE61 --- ---
    SALO: hlavně konkrétně na třebešíně je tohle "azurový pobřeží" tak rozdrolený, že bych to na nedělní projížďku na "singlu" určitě nedoporučoval .)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    ZSIS: na to nemám, co říct, ale donald už to zkusil za mě
    Reports that say that something hasn't happened are always interesting to me, because as we know, there are known knowns; there are things we know we know. We also know there are known unknowns; that is to say we know there are some things we do not know. But there are also unknown unknowns – the ones we don't know we don't know. And if one looks throughout the history of our country and other free countries, it is the latter category that tend to be the difficult ones.

    takže sorry a už se neptám (ale aspoň jsem plusíkoval, byť jsem nad těma brzdama musel samostatně přemejšlet, proč jsem nebezpečí). holt sorry, jsou tu i chlapci, co si svojeho singla jenom vodí po ulici za sedlo místo pejska ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    kuciii, tak si aspon prectete neco malo o pravidlech na velodromu, nez to tady kus po kuse tahat z tech par lidi, co si tu wikipedia vtahli nebo nedejboze uz i fyzicky na velodromu byli. kopacky se spuntama taky neberete do telocvicny..
    SALO
    SALO --- ---
    "vodorovny oval dole" sa vola cote'd azure (podla farby, ktorou je obvykle namalovany) a je to de facto bezpecnostny prvok drahy.
    miesto, kam moze jazdec bezpecne zliezt z klopenia, nie na jazdenie dokola a eliminovanie jeho funkcie pre ludi, ktori kruzia na velodrome!
    EDGE61
    EDGE61 --- ---
    AHASVER: vodorovný ovál dole a ovál nahoře? stejně dobře si zajezdim doma na dvorku. Když jdu na velodrom tak je trochu point v tom, že jezdim na velodromu ne?
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    AHASVER: protoze s brzdama na parketu jses nebezpeci pro vsechny kolem sebe. v prvni rade pro ty, co pojedou v tvym zavetri. brzdy jsou na velodromech s bezpecnostnich duvodu zakazany.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SALO: proč ne s brzdama? jinak na třebešíně je i vodorovný ovál na spodní hraně okruhu + ovál nad velodromem, pokud to neni fixie nazi, tak se tam dá jet v pohodě jakkoliv (imo, nejel jsem, mám dlouhý kliky:))
    MISO
    MISO --- ---
    okej, diky
    SALO
    SALO --- ---
    MISO: na velodrom ta s brzdami medzi inych ludi nikto sudny nepusti. ale hlavne si budes skrtat pedalom v zakrute, ma to tam 42 alebo 43 stupnov... takze na Trebesin furtslap.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam