• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed

    "Nechci se udřít k smrti ale zase chci nakládat tramvajím/autům a debílkům na horskejch kolech.."
    rozbalit záhlaví
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARASAN: sorry, zadni
    Sturmey-Archer Z Flip-Flop HBT30 od 603 Kč - Heureka.cz
    http://naboje.heureka.cz/sturmey-archer-z-flip-flop-hbt30/
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PULP121: a co shanis? sturmey-archer nechces?
    Sturmey Archer HBT30 od 572 Kč - Heureka.cz
    http://naboje.heureka.cz/sturmey-archer-hbt30/
    PULP121
    PULP121 --- ---
    No jo. Asi ne. Každopádně nevim kde sehnat tu nábu. Bud to je miche za dva tácy nebo nevim. Nějaké tipy kromě bajkazylu?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PULP121: torpedovy naboje myslim delavali ve dvou velikostech, nesahnul's po tom uzsim, treba z bmx 20 ? ale to co vidim, nema smysl resit, pokud nebudes mit kolo se zamyslenym nabojem, takhle z fotek, na kterejch uz ani nic neplati, nikdo nic nevyresi.
    PULP121
    PULP121 --- ---
    EDGE61: na fotce je ještě stará.
    EDGE61
    EDGE61 --- ---
    PULP121: boj s řetězovou linkou u torpéda je krásně popsanej tady od zdeňka z urbanvela: http://www.urbanvelo-unlimited.eu/home-1/bikes/alan-titanal

    A nemáš přecijenom pořád tu osu u klik moc dlouhou? na fáva se přece torpéda normálně dávala tak bych problém hledal jinde ( ta středová osa, pokud je to teda fávo). Z té fotky ta osa pořád dost dlouhá vypadá totiž, pokud to není ta stará, na jedno fixed bianchi jsem teď dávali tak krátkou osu, že převodník skoro škrtal rám, aby to šel řetěz rovně. Kolik je možný jít s ráfkem max do strany ti neřeknu ale u kol s pro přehazovačku je excentr na straně kazety běžnej, určitě víc než 5mm..
    PULP121
    PULP121 --- ---
    STILL_PRIMITIVE: jj tu už jsem vyměnil za kratší. ale vzadu bych potřeboal pět milimetrů. zkusim nějaký spacery ale to torpédo půjde pryč a místo toho tam bude jiná nába.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PULP121: nemáš jen moc dlouhej střed (středová osa) ??
    PULP121
    PULP121 --- ---
    Ahoj všem, řešim tady provar s řetězovou linkou a jelikož jsem nedával pozor při vyplétání zadních náb tak se ptám, jak moc se dá dohonit výpletem zadní posun do stran, tak aby ráfek zůstal na středu... Ps: nemáte někdo zadní dráhovou nábu? :-) díky za tip.





    TICK
    TICK --- ---
    ZSIS: ale to zas jo, jen jsem chtěl bejt trochu dramatisch - pár tu má i nášlapy a i celkem elegantní stroje a někteří jezdí i dosti svižně - pak tu je dosti středoškoláků co jezdí na singlech, většinou pastelovejch barev se stojánkem, nějak tu mají jinej visuální apetít nebo co. To jsou většinou nejlevnější kola, dost bastl ale aspoň se děcka hejbnou - ale jak pravím, většina těch vážnějších jezdců má setup jak jsem zmínil - ale i tak, pánbů zaplať, lepší než drátem do voka nebo ještě víc aut!
    PULP121: zkusím uploadnout z čínskýho facebooku mejch kolegů:
    kola vkusná
    i nevkusná
    holky hezký
    i sportovní
    a v posledku; samce z tlusťocha v teplákovce neudělá ani (patrně) drahý bicykl

    pro více vkusných i nevkusných kol, hezkých i sportovních holek, pár teplákovek, mě s mou lacinkou a v čínské reklamě na "levný a nejlepší karbonový kola" mrkněte zde: https://imageshack.com/a/NfcM/1

    sorry za spam, nějak se mi zastesklo po naší domovině, snad se někomu zalíbí!
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    TICK: tak jsem se ted musel ptat internetu, co ze to jsou ty "loukote"... pekny old-school slovo. budu pouzivat.

    a vazne tam neni ani hrstka machru co.. ja nevim.. ma 2 klipsny a jezdi jakoze.. "normalne"? ne ze by kluci nemeli par hezkych filmu z tech dedin.
    PULP121
    PULP121 --- ---
    TICK: Tak to tě museli nejvíc cenit ne? Na klasice s drátama a levnym kovovym rámem. Teda, myslim jako že jsi vyčníval.. A co ty holky? :-) Pošli nějaký foto!
    TICK
    TICK --- ---
    PULP121: Hlásím z Číny- FXG scéna tu je, a je... jak bych to řekl - zvláštní - loukotě, pokud možno všude, protože co je víc styl než loukotě, když už strap nebo klipsna, tak jen na jedné noze, to na té, kterou je jezdec aspoň jakž takž schopen dosáhnout brzdného efektu, jezdí se bez brzd, ale znamená to "být vždy opatrný" aka - pomalý, takže se běžně sdílejí mapky ze Stravy a podobných aplikací, kde jezdec ujel neuvěřitelných 17km městem průměrnou rychlostí 10,9km/h. Noční vyjížďky se konají, ale většinou cyklostezkou, a jede se s holkama, proti kterejm nic nemám, jen se na ně musí na každé křižovatce čekat - aspoň jsou hezký no... a tak, asi holt evropsky moc nezapadám, mám levný a na lokální poměry abnormálně velký kolo, bez loukotí a nebojím se jezdit po prašnejch cestách okolo jezera, kam mají loukoťáři vstup zapovězen. Holt českej outlier - tak
    GGG
    GGG --- ---
    18 mm
    15 mm : model
    http://berlinskejmodel.cz/
    https://www.facebook.com/events/1056914087734969/

    Cyklo/food/tattoo

    K fenoménu fixed (gear) se váže jedna zásadní nutnost, jeden nástroj. Ta "věc" má jednoznačný rozměr patnáct milimetrů. Dnešním večerem chceme navázat na cyklistické intervence Hyena Bike Laboratory a dalších fixed gear crew/kolektivů.

    - Sculpture track stand a la Aj Wej-wej
    - Dynamic legs
    - Pick-up tattoo
    - Moving grill
    - Polaroid Doc
    - Strava Painting

    Produkce: Pavel Vokatý / Michal Ureš / Jan Svoboda / Jakub Štěpánek

    Vernisáž se koná v rámci doprovodného programu festivalu InDust3 2016.

    KAREL_AKRYL
    KAREL_AKRYL --- ---
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    PULP121: no moc nechapu ty platformy bez strapu nebo kosiku. vlastne nechapu vubec nic v tom videu
    PULP121
    PULP121 --- ---
    eh...

    Fixie Show 2015 (Brunei)
    http://www.youtube.com/watch?v=s7hp3jrpdvE
    JATRO
    JATRO --- ---
    PULP121
    PULP121 --- ---
    Ok.
    SALO
    SALO --- ---
    PULP121: pretoze su to nekvalitne lacne sracky, za ktore normalne zaplatis neadekvatny peniaz a rozpadnu sa ti po par tisic km (v lepsom pripade).
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Já sem teda hrozně zamilovenaje do Phila, kámoš má a je to pro mě TOP, takovej minimal ale totálně vymazlenej, až budu mít peníze, jiný mechci :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam