• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed

"Nechci se udřít k smrti ale zase chci nakládat tramvajím/autům a debílkům na horskejch kolech.."
    rozbalit záhlaví
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    STILL_PRIMITIVE: No mam je v zaloze, ale jsou "hnusny", nebo lepe receno jsou cerny a ja bych radsi klasiku :)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    WILD_A: Co stary dobry Remerx Taurus?
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    Nekdo tip na rafky? Chci jezdit 35 pneu. Moje soucasny velocity uz jsou fakt passe, musim je rovnat co par mesicu a vic nez 32 moc nedavaji. Jo potrebuju 36 der v zadu. Co ted frci a vydrzi a da se pohodlne koupit? Tj nejsou to veci z BLB, to bylo minule na vecnost.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SN0WCRASH: vsak vidis jak krasne z rohu nic nevisi! :P tak za 4-5 let zas.
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    ZSIS: a uz si si aspon namotal novu pasku? ;)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    konečně mám čočku co umí vyfotit stíny řidítek v zhaslé chodbě. yey.

DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    Zdarec, nebudete se někdo zbavovat nějakých obyč výpletů s flip-flop?
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    mam i obrazek z jara 2023. jako aspon to trosku chrani moje zarustajici nehty.
    jsem v teplakach, moc daleko jsem asi nejel.
    na louku bych se obul poradne.

RANO
    RANO --- ---
    ZSIS: To ale není chytrý ani na ne-fix kole. Ani nikde, vlastně, možná když se jdu projít po loukách, tak je to v pohodě.
    To co je kolo je naopak velmi hezký, alespoň za mne.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    nasel jsem obrazek z jara. jako da se. ale asi to neni moc chytry.

PZYKL0N
    PZYKL0N --- ---
    SN0WCRASH: 25 tam mám. Není to úplně ideální, ale o moc víc se tam nevejde.
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    PZYKL0N: fajny ram. Akej sirky pneu na tom mas?
    PZYKL0N
    PZYKL0N --- ---
    Čaute. Byl dnes parádní den na poježdění. Nevim proč, ale hrozně rád jezdim v tomhle horku.

OKENA
    OKENA --- ---
    Ahoj, prodávám silničku, na jízdu po městě byla super. Je to single speed, brzdí torpédem. Kolo je bez vad, brzda spolehlivá, sloužilo mi skvěle.

Je k osobnímu odběru v Litoměřicích.
    Cena dohodou někde kolem 3500,-

ZSIS
    ZSIS --- ---
    MARASAN: dik moc, ja uz sem zas koupil.. ty schindelhauer :D
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ZSIS: mam v Brne cinsky RockBros,kdybys mel zajem. Ja uz je nejspis nevyuziju. Posta.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    tak mi rupl strap. proč to píšu? už jsi nevzpomínám, kdy jsem je kupoval. 5 let? 7-8? tak nějak. schindelhauer, nevím kde tu narychlo sehnat něco jiného.
    kdysi jsem asi někde našel ty od bagaboo, mám je na druhém "normálním" kole. a zdají se mi i příjemnější a líp drží formu, jenže poštovný 20€ z maďarska je mi teď moc velká pálka.
    tak, teď to víte.

EDGE61
    EDGE61 --- ---
    Neříkám, že to musí být tenhle případ, ale v 90s byly ohromně populární aršíky nálepek na kola, abys při přestavbě a novém laku mohl kolo trochu vylepšit. V každé cykloprodejně jich byla tuna. V Čechách konkrétně třeba archy Campagnolo, Shimano a F Moser. V tuzemský inzerci dodnes nacházim nadměrný výskyt zaručeně pravých rámu F Moser v koprodukci s Favoritem nebo nikdy neexistujících rámařů Campagnolo a Shimano.

Tady je o značce Sprinter hezké vlákno, k ničemu se tam moc nedošlo a někdo vytasil fotku aršíku nálepek Sprinter s tím, že ta značka možná nikdy neexistovala a že se prostě jedná pouze o "značku z nálepek": https://www.bikeforums.net/classic-vintage/1068698-anyone-familiar-sprinter.html

Jestli ty nálepky nejsou pod barvou nebo lak nevypadá originálně, tak není o čem..

RANO
    RANO --- ---
    PULP121: Tady nakonec dochází k tomu, že to spíš nebude značka ,)
    Anyone familiar with 'Sprinter'? - Bike Forums
    https://www.bikeforums.net/classic-vintage/1068698-anyone-familiar-sprinter.html
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PULP121: Zdar! Ten link je uplně dementní, píšou tam že je to z hliníku :))) ... zkus se zeptat tady: https://www.facebook.com/groups/urbanvelo.unlimited/ tam sou lidi znalí tědlech starejch kol a materiálů...
    PULP121
    PULP121 --- ---
    Čau borcí. Vim, že tenhle klub přehazovačkama průběžně pohrdá ale zároveň neznám auditko, kde by se lidé vyznali v kolech víc než tady..... A proto, netušíte někdo, co je za značku tohle???

Vintage SPRINTER COLOMBUS 1978 1978 - VENDRE-SON-VELO.COM
    https://vendre-son-velo.com/en/used/vintage-road-bike-very-rare-sprinter-columbus-1978/

Mám doma jeden rám a zaboha nemůžu zjistit, co to je za značku, odkud co jak a proč. Budu vděčnej za jakoukoliv zmínku o tom, co by to mohlo být. Trubky zvoní naprosto skvěle a je uplně lehoučkej, ale samolepka o původu trubek tam samozřejmě není...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam