• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    HONCKA: no taky jsem se tim nechal nachytat, kdyz sem tam mel 20 tracku tak vpoho, ale kdyz jich tam bylo kolem 40ti tak uz to delalo problemy..
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    DANCHEZ: dik - vyzkousim...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANCHEZ: ted jsem to pokusne skousel u 7.0.1 nahazel jsem tam 3 tracky ulozil, ukoncil, otevrel a byly zanalyzovany
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    DANCHEZ: CDEX je jen na win? neco pro MACa by nebylo? :]
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    HONCKA: jako da je, ale hodne bufferuje, vzdycky kdyz otevres projekt, vsechny tracky to znova analyzuje, u wavu je to hned

btw. dlouho jsem hledal nejaky supr softik na prevod waw<>mp3<>wav
    kdysi sem mel na xpckach supr programek, ale pro 64bit visty jsem dlouho nic pouzitelnyho nemoh najit (samy shareware co ti po 5ti mptrojkach furt chce registraci)..
    no a pak jsem narazil na CDEX ! kua nejlepsi program, funguje bezproblemove, rychle, ma miliardu nastaveni i miliardu kodeku, doporucuju
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANCHEZ: MP3 nezvlada?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ableton si kupodivu poradi s velkym mnozstvim tracku, ale je treba pouzivat wav, ne mp3!
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    RAPIDJO: jasny, jinak ja mam ty klipy razeny po peti, resp kazdy track je rozdeleny na 5 casti (intro, drop, break, break, outro) prvni ctyri maji nastaveno v Launch next.. tzn kdyz dohraje jejich cast automaticky zacne hrat dalsi.. krome posledniho ktery je zaloopovany (aby neprestal hrat nebo se sam nepustil dalsi track)
    kazdy track je duplicitne v A i B.. tzn.. zacnu hrat jeden track v A, shift + bank select se presunu na dalsi track a pustim ho v B.. neni to uplne idealni ale takhle muzu hrat vsechno do vseho..
    tracky jsem si rucne zanalyzoval v jake jsou stupnici a mam je serazene vicemene podle harmonickeho kruhu (harmonic circle)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    aj tak to je na mě moc nebo spíše můj postup hraní je uplně odlišný od klasického mixování to bude asi tím že to hodlám dělat po svém a nevím jestli je to správná cesta. :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    RAPIDJO: uplne nevim jak to myslis, ale ja vubec nepouzivam to rozdeleni track control / prepinani bank / device control, premapoval jsem si to aby to trochu simulovalo mixak

clip launch ma nezmenene mapovani aby fungoval bank select
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    asi budu muset natočit nějaký video ukázky jak s tím pracuju :)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    DANCHEZ: já s tím ještě moc neumím používám to uplně přesně jako bych klikal myší na obrazovku. a mám hokej spíš v tom co hrát než jak to ovládat. prosím tě jak funfuje to makro je nějaký popis? jako že jedním kolečkem točíš a ovládá to více věcí? a ještě otázka když si chci přematovat dejme tomu něco v jedný stopě nebude se to hádat s tím továrním nastavením u jiných nástrojů?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    taky nejsem z kraje:) ale chapu, doprava tam pry neni uplne jednoducha, ja mam nastesti odvoz
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    DANCHEZ: škoda že nejsem z kraje přijel bych se podívat jak s tím válčíš.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    tak se mi v noci podarila migrace na laptop (sice sem to delal do pul treti, ale povedlo se:).. takze premiera APC na [ PSY2FRREEE - FALL CONSPIRACY / festival / 11.9.2009 / CR - Stredocesky kraj - Růžená, okr. Písek ]
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    RAPIDJO: ja nevim ani co je monome:)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    DANCHEZ: no měla by to být emulace monome :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    RAPIDJO: no hele, mam ho zatim chvilku tak jsem si ho presteloval na zivy hrani, monomulator ani neznam, k cemu to je dobry?
    PHATE
    PHATE --- ---
    RAPIDJO: nerikej to :) chci zustat v blazenem naivnim ocekavani :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam