• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SMARIO: samozrejme! uz si zacinam pripravovat dnb setik (bb uz mam)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    DANCHEZ: budes to pak prevazet i do stounu v listopadu?
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    sajonara hirohito ipon non problemon :D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    FAJNSCHMECKER: hmm, tak tam pozdravuj:)

RAPIDJO: bzuci? toho jsem si nevsim..
    mel jsem jeste strach z prevozu, protoze sem se nekde docet ze nekomu pri prevozu vypadavaly naky plasty z knobu a plasty z faderu, ale ja sem to tedka mel na openairu, jenom v takove vetsi tasce mezi dvema akustickyma molitanama co mi zbyly (takovy ty s jehlanama) orezal jsem je na velikost apc+par cm.. a uplne vpohode prevoz
    TULO
    TULO --- ---
    SMARIO: mno skor de vo to ze to maji lidi vyse pul roku objednane a za ten cas do eu nedodali ani jeden kus a teraraz dosla dodavka ktera uspokojila ani ne polovicu tech objednavek tady v cr tak si myslim ze to jinde nebude jiny a dasli kusi co dojdou nekdy za mesic ale ad to skusi pag informuj
    FAJNSCHMECKER
    FAJNSCHMECKER --- ---
    DANCHEZ: japan
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    DANCHEZ: mě se zdá že i trošinku bzučí když se zapne. ten adapter není na škoru valím přes noutas a ten už by to chudák nezvládl. takže konstrukce se zatím zdá bezchybná ale nezakřikněme to produkovat bez téhle hračičky si nedovedu už představit. (teda né na prímou produkci ale na následné rychlé zkoušení.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    FAJNSCHMECKER
    FAJNSCHMECKER --- ---
    RAPIDJO: to zas ne ale jestli je nekdo na to fakt tak nadrzenej ze si priplati na postovnem tak si cas udelam a klidne poslu...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    RAPIDJO: zatim nic, jenom drobnost co vim od zacatku.. ze to musi mit svoje napajeni.. ale to je kvuli poctu ledek pochopitelne
    spis sem obevil par veci v Abletonu ktere me stvou a meli by opravit:)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    apropooo už jste našli na apc nějakou vadu chybu či něco jiného? mě krom že se sem tam sekne se zatím nic nepokazilo. Ten sek byl zapřičeněn přepínáním midi zařízení v tracku při hře.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    FAJNSCHMECKER: jestli to sem dotáhneš tak budeš guru všech ápécéčkařů na věky :D
    FAJNSCHMECKER
    FAJNSCHMECKER --- ---
    tak kolik jich chcete :))))?
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    TULO: ano a pro vsechny v EU prece plati uplne stejne podminky, takze kdyz poslou 10 kusu do CR, tak i v nemecku maji k dispozici jen 10ks, to same anglie atd...

jeste ze jsme v dobe, kdy jsou si vsichni rovni ze? :D sam uznej, ze to tak nefunguje ;)
    TULO
    TULO --- ---
    SMARIO: mno vzhledem ktomu ze situace je podobna v cele eu tag bych mu odporucil japonsko:D
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    TULO: no ted je otazka jak v jinych zemich ze ;) v CR to kupovat nebude...
    TULO
    TULO --- ---
    SMARIO: mno ono je to asi jedno od kud kdyz to vubec nestihaj vyrabat:D
    TULO
    TULO --- ---
    BEANN: mno jo takovy sme dobraci:D
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    spolubydla uz kuti, odkud ho obednat, aby ho mel co nejdriv :) sem ani netusil, ze se k nemu dostanu "tak snadno" :D
    BEANN
    BEANN --- ---
    tak jsem si ho dneska poridil taky, jsem mel uz asi pul roku objednavku v audioteku, tak mi tam kluci hodni jeden kousek podrzeli :-)
    ted uz posledni pul hodina v praci a pak huraaa domu, vaaanoce jsou tady:-D

zitra sdelim prvni dojmy....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam