• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    DREDIK: to mas i tak jak sem ti popsal, staci vyzkouset...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    LEVOS_BOB: jo taky me to napadlo ale chtel bych mit pri livu totalni kontrolu na nejakou tu improvizaci...
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    taky se mi zdálo že u verze 8.03nebo kolik to bylo to taky nedělalo celkeem mě to sere.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ale predtim to nedelalo.. dela to pri armnuti tracku presneji receno... a myslim ze i midi tracku
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAPIDJO: audio ti to zacne nahravat presne podle nastaveni kvantizace, odezva v grafice je pomalejsi kvuli stabilite a presnosti zacatku nahravani. To je normalni.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jo record mi to dela, ale i bez apc (kdyz je vypnute)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    APC: Nestalo se vám že při přechodu na verzi 8.1 má apcéčko nejakou divnou odezvu při zmačknutí tlačítka když chcete nahrávat? zpouštení je v pohodě ale jakmile chci nahrávat tak to má jekýsi divný delay.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    DREDIK: na muj vkus trochu zbytecny, lepsi mit treky dobre rozrezanej do 8 stop na x scen a kdyz chces prejit na dalsi trek tak vymenis od bicich pres syntaky po basu vsechno postupne, taky muzes vzit cely ten "treky" (x scen) a hodit nekam do browseru a mit vlastne na disku takhle vsechny treky co hrajes, udelas si live template kam si pred hranim pod sebe vsechno nahazis jak chces. Teda muj nazor...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    LEVOS_BOB:jako poustet pohodlne samply v osmi trackach krat dva :) (jak to jenom vysvetlit) proste mam osm audio tracku na jedno live a chci mit jeste jednou osm audio tracku abych to moh michat....aby se to tvarilo jako dve odlisny pecky..... snad sem to vysvetlil lip .)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    DREDIK: 8 kanalu jak ovladat?
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    LEVOS_BOB: no me de hlavne o to abych mohl ovladat 2x osm kanalu bez silenyho swampovani na cudliky mam korg zero 8 ,)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    DREDIK: spis skombinovat apc+launchpad nez 2 apc...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    tak sem taky uzivatel matrixuuuuu :) konkretene lauchpadu je to bombice na apc 40 sem si taky sahnul a musim rict ze svima funkcema lauchpad mi vyhovuje lip respektive rozlozenim mixeru atd... sel sem do lauchpadu hlavne kvuli tomu ze nepotrebuju na live zadny dalsi kroutitka a navic sem nenasel nikde na netu ze se da kombinovat i vic apc vyvedte me z omylu jestli to tak neni... .)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    DANCHEZ: yaman!!
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jak chcete, si klidne zalozte.. ale kolem apc se toho zatim moc nedeje.. takze by to zelo prazdnotou.. libi se mi reseni co navrhuje pifko.. dat k zahlavi postu APC/LP aby se to dalo jednoduse filtrovat, ale je mi to salam:]
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    YSTR: ja osobne provozuju C2D 2ghz notebook s 32b XP SP3 na jinem logickem nez mam hlavni 64b W7. Nic jineho v nich nedelam, takze v service.msc mam zakazane vsechny sluzby ktere vim, ze nebudu potrebovat, (centrum zabezpeceni, automaticke rozpoznani site wifi, aktualizace.. apod. Min spustenych (nesmyslnych) uloh = mensi riziko crashe. V msconfig mam v "spustit pri startu" vse prazdne. Dale neistaluji zadny antivir a nepouzivam v tomto OS ani firewal, (nepripojuji k siti).

Pouzivam k LP i BCD2000. Jeho zvukovka je znama problemy s USB, drivery a stabilitou obecne. Takze kvuli tomu mam v device manageru vypnuty vse co by mohlo byt na stejne sbernici, nebo s tim jinak souviset, (delit se o IRQ apod). Modem, wifi, ethernet, fingerprint, kameru, ctecku karet...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    PIFKO: ok
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    DUALCHANNEL: je v tom jiste pro a proti.. :]

1. nemam LP, takze me zatim nezajima moc cist posty k Launchpadu..
    ale na druhou stranu, by se tady mohlo nekdy objevit neco, co muze byt transformovatelne z LP na APC. . otazka je, kdy to prijde?. :]

osobne bych to mozna vyresil zahlavim a v nem neco jako:

Pokud mate dotaz k APC, tak zacit post: APC dotaz/problem/napad/tema...bla bla.. a naopak k LP.. tak by se to mohlo trosku uhlidat..

ono se tady pravda zase tolik prispevku neobjevuje zatim..
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    LEVOS_BOB: neni skoda tim prijit o lidi s APC40?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    GAWYSS: mam Launchpad a radsi bych taky vlastni auditko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam