• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    SMARIO: asi bych mel strach, ze si zprerazim prsty o ty ostre rohy pri tom pohybu nad APC.. ale jinak fajn kombinace s tim notasem.. prave resim nejaky levny stojan... a zaroven dobre prenosny
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Nechcete napsat do zahlavi nebo nastenky ke jmenum kdo co hrajete/skladate? Docela by me zajimalo jestli tady neni nejaka duse s podobnym vkusem.. :)

Ja zacnu teda (je to trosku eklekt) DOWNBEAT,WONKY,GLITCH,JAZZ,WORLD,SAMPLOGY,HIPHOP,DUBSTEP,ELECTRONICA
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SMARIO: tyvole to je kul, to chcu
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    kuci nesmíte s tím fanoušky mlátit po hlavě :D . mě to drží uplně v pohodě ale zase tolik ho nevyužívám na hraní jen jako podporu k dalšímu zařízení. jediné co jsem zjistil je že kolečka sendu jsou měkčí ale to je podle toho které víc používám.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    co se tyce te bytelnosti, tak crossfader je velmi lagricove kvlaity. da se jednoduse ulomit, protoze to uvnitr neni prilis bytelne pridelany, a taky je hodne poruchovy, v nekterych pozicich propousti nesmyslne signal,. nastesti ja crossfader defacto nepouzivam,. a uz premyslim jak to modnout a dat tam misto toho ribonovej pasek :]

dalsi problem je obcas jemne bzucici trafo, ale to uz jste si asi vsimli.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    tak ja se taky doplnim.) apc uz tri mesice na stole.)
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    aha koukam, ze update v nastence nekdo udelal, jestli tedy muzu, tak pro poradek. LP uz nemam, (doufam, ze se novy majitel k nemu zde prihlasi) a poridil jsem taky APC40...

K te bytelnosti. Mel jsem zpocatku taky strach za to poradne vzit, ale to uz pominulo a nesetrim ho ani v naznaku. Zatim drzi (hlavne fadery dostavaj strasne). Prestala mi fungovat zatim jedna ledka u otacivejch knobu, nemam na to zaruku, takze to neresim...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LEMUR: myslim ze bytelnost je vpohode, knoby a buttony pusobi ze by mohly vydrzet, fadery na omak jsou urcite lepsi nez na low - low/mid level mixacich ale kolik vydrzi tezko rict, urcite to chce s tim zachazet opatrne jako s kazdym hw:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PIFKO: ty ani nevim:) tak pro prehled
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Jojo, taky tomu jen leštím záda zatím.. tady tyhle věci se špatně reklamujou... Určitě nejvíc bude trpět u mě ten matrix pad, do toho buším i patou někdy... :) ale zas to snad ten silikon snese... A Vestax mě vždy přišel v poho, aspoň co se battle mixů týče, ale to jsem ještě AaH neznal samo.. :)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    PIFKO: já to vidim spíš tak, že se ho hudu muset naučit mít rád i kdybych nechtěl .)) protože finance a vůbec......

jinak já měl vždycky docela špatný zkušenosti se šavlema na DJ mixácích (pravda spíš nižší a střední cenový kategorie, všelijaký ty vestaxy a numarky - GOD BLESS ALLEN&HEATH teď už .))

vždycky nějakym způsobem třeba během roku nebo dvou odešly..... takže na tohle se teď trochu bojim šáhnout a pořádně uchopit, jak je to na live potřeba..........
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    LEMUR: to si piš, než to lidi pořádně osolí, už budou slintat na APC2, OHM x apod..
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    LEMUR: Takže ad bytelnost.. kostra, jak sis asi všiml je z odolného plastu, šavle moc neničím, snad vydrží.. fader se dá vyměnit, někdo už to tady řešil.. a já o něj pořád zakopávám.. je tak neštastně umístěný.. :( a taky ta stejná podoba launch buttonu a stop buttonu mě sere.. nemohli udělat nějaký jasný rozdíl?.. No nic, už aby bylo APC2... :)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    chápu teda, že hardware, kterej je na trhu tak dlouho jako APC ještě nemůže mít pořádnej uživatelskej feedback prověřenej rokama praxe, ale stejně by mě to zajímalo...
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    jou, hlásim se do APC 40 teamu a rovnou připojuji první obecnější dotaz

[ LEMUR @ ABLETON live! ]
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    DANCHEZ: a k cemu je ten seznam vlastne dobry? Bude vic hrani nebo tak neco?. :) Ale klidne me tam pridej taky, nez to APC hodim z okna.. (uz 2x jsem malem ulomil fader..) Chybi mi displej, nativni knob na tempo atd...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    AZZZZIE: ale takovy seznamek tady nahore v zahlavi, kdo ma apc nebo launchpad:)

na traktor jsem to chtel taky vyzkouset, ale nemel jsem jeste cas na to poradne mrknout, a nemam ani translator pro
    AZZZZIE
    AZZZZIE --- ---
    Autora jsem již kontaktoval. Teď čekám na druhou a snad konstruktivnější odpověď od něj. Jinak pokud byste měl někdo namapovan APCčko na DJ studio Traktor a chtěl byste se semnou podělit o nápady, případně mapy, rád to udělám. POměrně slušnou mapu jsem si udělal v http://www.bome.com/products/miditranslator profesional. BTW.. DANCHEZ : ...do jakého seznamu? :-)))
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    AZZZZIE: cus, ja osobne s tim zkusenost nemam, ale zkus kontaktovat autora, je to vpohode typek a urcite ti poradi
    support@nativekontrol.com

jo a pridal jsem te do seznamu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam