• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    Ja na nej cekal skoro 3 tejdny. Po dvou tejdnech, kdy jsme po mailu byli na 100% domluveni, ze pockam, tak mi suverene do sms tvrdil, ze je jeste volny. (zapnul si konecne "pracovni" telefon). Nakonec to vsechno probehlo v pohode, ale ten fader co mi k tomu daval a tvrdil, ze je novej, mi tak neprisel. Ale zadne znamky vymeny jsem u toho sveho nezpozoroval. Jinak ale byl v top stavu, ani jeden skrabanec apod. Az ted ta ledka, ale to me netrapi..
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    NAILER:
    DUALCHANNEL: aby to nebyl jeden vykuk! seznamte me do posty
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    NAILER: odkud? kdyztak posta. Taky jsem ho koupil s prilozenym nahradnim faderem.. docela divna nahoda...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    NAILER: kdes ho sehnal na ebayi??? ,)

mate nekdo zkusenosti s pro pojenim LAUNCHPADu a APC40 v abletonu? nemuzu najit radnej tutorial aby v ablu fungovali oba,.,. thx za odkaz
    NAILER
    NAILER --- ---
    DUALCHANNEL: dik, tak to mam nakonec za 5,9 vc. nahradniho faderu. pry rok doma a nepouzivane.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    DANCHEZ: jj to je ono něco podobného akorát jsem myslel že na to nebudu potřebovat další spuštěnou aplikaci.
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    NAILER: njn nediv se, stoji tam novej 319$ (5900kc!!). Ja ten svuj koupil pul roku starej, netknutej za 5800kc. Prestala mi svitit jedna ledka na knobu, ale ta pujde sehnat. Jinak spokojenost a i ten cross mi prijde, ze je v poho, jen to chce na nej opatrne (mam ale vyhodne uz jeden do foroty). Jinak fadery jsou dostatecne bytelne. Knoby by taky mohly neco vydrzet. No uvidime. Vubec ho ale nesetrim...
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    nailer: resilo se to nize. nejhorsi je crossfader,. nektere prvni modely maji jemne piskajici PSU,. jinak zadne vetsi obtize.
    NAILER
    NAILER --- ---
    DUALCHANNEL: dik :) jen skoda, ze to je z US - zaruka :-/

btw- co se na APC nejvic porouchava a jak se to da opravit - jestli vubec?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    RAPIDJO: neni to todle? http://vimeo.com/8303676
    je to pro mac, na pc to jde myslim pomoci MidiJoke
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    AZZZZIE: potřebuju midi notou v midi tracku spustit dejme tomu tlačítko ktere posouvá ten červený obdelník. tak aby se mi posunul při spuštění nižšího klipu. akorát v midi mapě to neukazuje udaj midi cc ale prostě název toho čudliku.
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    na midi.cz se dneska objevil APC40 za 7500. Kdyby treba nekdo shanel...
    AZZZZIE
    AZZZZIE --- ---
    RAPIDJO : Můžeš to nějak blíže specifikovat? Co přesně potřebuješ a v jakym programu budeš odesílat tu MIDI notu ?
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    prosim vas potřeboval bych pomocí midi noty přikázat apc aby se zpustil dany čudlik má někdo podobne zkušenosti?
    M0R
    M0R --- ---
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    pifko: verim, ze pri chytre vymyslenem konceptu, by se jich dalo prodat urcite minimalne 3000. jde o to mit cash na nakoupeni soucastek,. chytrej koncept by se dal vymyslet pomerne snadno, stejne tak byznys plan, vzhledem ke studnici nevyslysenych prani uzivatelu by se dali udelat i features, ktery jiny veci nemaji,. treba ja u apc nechapu absenci LCD displaye, a mimo max/msp, moznost pouzit to jako sequencer, resp. arpegiator., atd atd..
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    hele, tak imho se da normalne koupit dana soucastka,. napr motorizovany fader, ktery uvnitr zapojis nemlich stejne jako je zapojeny nemotorizovany,.nemusis nic navic resit. druha vec je, jakym zpusobem to bude vevnitr naprogramovany, jerstli default settings apc zvladne obsluhovat motorizovane fadery misto statickych,. prinejhorsim by to max/msp mel zvladnout.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    ANIMAK: no jak rikam, ja jsem spis pres ten design obalu nez vnitrku.. Mam i moznost si nechat udelat nejaky prototyp toho plaste treba z polykarbonatu atd... ale dovnitr fakt moc nevidim... Kazdopadne pokud by se tady nasel nekdo kdo ma touhu neco rozjet, nejaky fajn napad, tak nabizim sve dovednosti..
    ANIMAK
    ANIMAK --- ---
    PIFKO: nakup dily a tavymysli to a klidne ti s tou stavebnici pomuzu :))
    ANIMAK
    ANIMAK --- ---
    PUSHER: jo takhle tak to sem to pochopil spatne ....no v tom pripade by to byl hodne velkej vychyt;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam