• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEMUR: ja pouzivam launchpad k Traktoru Pro, s tema ledkama je to fakt ulet!!! akorat musis vedet jaky cislo poslat zpet z Traktoru do hw aby to melo urcitou barvu. Launchpad ma k tomu dobrou dokumentaci.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    oka, prave se mi zda ze pro nemam.. nekde po nem kouknu
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    je potreba verze PRO, ktera ma v preferences cudlitko IMPORT na soubory .tsi (starsi verze traktora ukladaj nastaveni do souboru .tks)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    dik, mrknu na to (az se k tomu dostanu:)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    DANCHEZ: TRAKTOR SCRATCH PRO v. 1.1.1.001

s tim, ze jsem nejdriv zkousel ty stahnuty presety a pak az mapovat svuj vlastni, takze je mozny, ze to ty stahnuty nejak aktivovaly, resp. ze obsahovaly nejaky nastaveni, ktery to teprve umozni dal editovat..

zkousel jsem hlavne tenhle, mrkni na to. pro download je ale potreba registrace (kdyby s tim mel nekdo problem a touzil po tom presetu, klidne ho nekam uploadnu)

http://djtechtools.com/forum/showthread.php?t=6240
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hmm.. jaka verze traktora?
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    DANCHEZ: jo, zkousel jsem to normalne pres MIDI edit v preferences, vcetne tech LEDek, zatim se mi povedla ale jen jedna barva, ale venoval jsem se tomu jen chvilicku
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    PIFKO: urcite je, ale obavam se ze ne free

viz. napr.
    http://www.youtube.com/watch?v=akHtkbenDH8

na youtube je spousta takovejch videi
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LEMUR: to jde? mi se to nepovedlo, ani nejak namapovat, natoz aby nejak reagovaly i ty ledky
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    pouzivate nekdo APC k ovladani Traktora? nedavno jsem na to trochu vlitnul, stahnul i par free presetu (zadnej mi ale nesedl) a ted asi zacnu mapovat svuj vlastni pomalu.. da se tam paradne nastavit i LED control, teda co a jak ma svitit, a veskery dalsi ovladani vcetne loadovani treku apod., takze clovek pak nebude muset na mys ani sahnout.... rikam dobry, ale bude to desna piplacka
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    LEVOS_BOB: A pro apc neco takoveho nahodou neni?..
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARKIZ: ano! the step sequencer od novation je uplne super... http://www.youtube.com/watch?v=LeexnhGEJaE
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    levos: a ty pouzivas max for live? nejaky presety zadarmo pro launchpad pro max for live?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEVOS_BOB: asi Nocturn
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    DUALCHANNEL: knoby chybi vo tom zadna, savle trochu taky, zalezi no, ja to fakt chci na tahani v malym batohu. K tomu nakej par automap knobu a bude vystarano.
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    MARKIZ: me by chybeli hlavne savle a pak aspon 8 knobu. Proto jsem si poridil apc...
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    LEVOS: ja to mam jen jeden den, takze nemuzu soudit.... Max for Live bohuzel nemam :) Ale nemuzu si vynachvalit to neoprenovy pouzdro, na prenaseni launchpad fakt vynikajici......

jednu vec jeste resim, zda budou dobre pouzitelny na launchpadu vytahavani savli mixeru, ale to ukaze cas.... chci si kupovat nejakej malej 2 oktavaovej keyboatd k tomu a nechci na nich mit duplicitni funkce, tak cekam co vsechno launchpad zvladne a co bude muset mit ten keyboard...
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    tak kdyz jsme u toho, jak mate resenej liveset? Kokretne jak se v nem vyznate, kdyz mate vsechno plne? (soudim tak dle predesle diskuze..) Barvite si stranky jednou barvou, nebo snad koukate do monitoru? Ja si na LP tvoril z kazde stranky nejaky "obrazek", tak abych bezpecne poznal na ktere strance jsem a podle toho i jake samply kde jsou..
    U apc jsem prave v koncich, zde jsou stopky pod kazdou stopou a primo se to tak vybizi mit to plne...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARKIZ: hehe, no probs, jinak spokojenost???? Mas Max for Live?
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    LEVOS: jasne vole kurva...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam