• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    MONKEYFIGHTER: ja teda kdyz kliknu na midi a chci namapovat dejme tomu savli na track volume tak se mi vlevo objevi tabulka midi mappings s tim prislusnym parametrem a jde u nej nastavit min max rozsah. Tedy jako max si dam Odb a je to. Nerek bych ze je kvuli tomu nutny programovat skript.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    MONKEYFIGHTER: Nalep si tam dorazy :D
    MUNAKI: myslím tam je možnost volby někde že když přeskočíš se červeným obdelníkem zobrazující plochu apc, někam posuneš faderem a vrátíš se zpět že dokud ti fader nenajede na tu poloho z které obdelnéík opouštěl tak se nehne.
    Tedy dejme tomu posuneš na půlku první stopu pote se přesuneš třeba na desátou tam zase posuneš faderem někam , vrátíš se na první a dokud fader nedosáhne te poloviny z první stopy, nereaguje. někde v nastavení midi přesně si to nepamatuju
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LEVOS_BOB: jako python nedavam vubec, ale programuju a co sem koukal prave na ty tutorialy tak to nevypada slozite...mrknu na to, kdyztak to sem pak nahodim...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MONKEYFIGHTER: cece ma tam fakt dobre udelany ty tutorialy, jestli trosku davas skriptovani jdi do toho, myslim ze hodne lidi by to ocenilo
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LEVOS_BOB: nj v bome nebo nekde by to prelozit slo, fadery posilaj cc, no asi mrknu na ten apc framework bude s tim vice srani ale asi se to bude do budoucna hodit
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEVOS_BOB: MIDI remote script se to menuje....koukam v zahlavi jak nekdo udelal to APC64-40 tak by mel bejt i schopnej upravit ten script pro ty fadery.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MONKEYFIGHTER: existuje k apccku nakej editor kde bys nastavil rozsah zavle 1-100 misto 1-127??? Potom by to slo. Bez takovyho editoru to asi nepude, ani midi preklad pomoci Bome nebude fungovat. Nebo mozna jo...zalezi jaky midi zpravy ty fadery posilaj do abletonu - CC?? Nebo prepsat takovy ty konfiguracni fajly pro APC control surface uvnitr abletonu ale to si netroufam a nevim kdo to umi...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LEVOS_BOB: mno kdyz jsem se savli APC nahore abych byl na kanale v abletonu na 0 db(cemuz teda asi bude odpovidat i savle v softu tzn nebude na maximu, to asi nicemu nevadi)

MUNAKI: proc bys je premapovaval na vira?mas audiostopu kde mas jako vstup virus a savli na ty stope ovladas hlasitost vira a je to normalne namapovany tzn ne natvrdo...akorat je napicu ze mas na jiny stope midi a na jiny audio...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MONKEYFIGHTER: na midi kontroleru nebo na softwaru? na softwaru to nepude...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    neporesil nekdo jak donutit savle aby maximum bylo 0db a ne 6, zatim to resim jako
    DANCHEZ ale trochu me to sere...(zbytecny fx na kanale ktery si nekdy omylem rozhazim)
    MUNAKI
    MUNAKI --- ---
    RAPIDJO: jde o to že jsem hlasitosti jednotlivych zvuku musel premapovat rovnou na Virus a tim padem kdyz s apcčkem poskočim do strany fadery mám pořád na tvrdo na prvních osmi zvucích.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    MUNAKI: Tož normálně to zapojíš a jedeš ne? Nasekáš si midi stopy ty pošleš do viruse a hraješ. Apcéčkem pak jen ovládáš jednotlivé stopy a klipy. Pokud budeš chtít nějakou větší performace musíš si namapovat apc podle svého.
    BABB
    BABB --- ---
    BABB: LEMUR:

tak jsem zjistil, ze DPC ukazuje po cca 15s drop, ale nic s tim nejsem shopnej udelat... :| at vypinam, co vypinam
    nicmene celkem zasadni bylo sdileni IRQ pro FW radic a interni Realtek zvukarnu...
    takze jsem tu interni kartu zablokoval a chova se to lip, ale furt napicu...
    s touhle masinou to uz asi lepsi nebude... :|
    MUNAKI
    MUNAKI --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s Virusem TI+Ableton+apc?
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    už to mám nějak se rozhasily ovladače
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    stala se mi taková zvláštní věc. chvilku jsem se vrtal v kompu a najednou mi v abletonu vůbec nelze spustit apc. v nastavení mi to nedává žádné volby. Vyberu control surface apc ale v input output nelze nic vybrat :( neměl někdo podobný problém?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    SMARIO: zajimalo by me na co ma ten launchpad, docela me taky laka jeden k apc poridit, na spousteni efektu...ted to resim padkontrolem
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    kdyby si nekdo nevsiml v dnb auditku ;)

SUB FOCUS LIVE...

BABB
    BABB --- ---
    nezkousel dobra utilitka... otestuju .)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    nevim, jestli si to tu uz nepsal, ale zkousel si zkontrolovat dpc latency?

DPC Latency Checker
    http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml

..nutnost (thx to Dualchannel:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam