• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    RAPIDJO: jj, mas tam celkem 9 modu provozu - prepina se SHIFT + track select 1 - 8 s tim ze mod 1 je defaultni chovani APCcka. SHIFT + MASTER je zapnuti step sequenceru. Je k tomu prilozeny PDFkovy manual kde to je vsechno popsane jak co funguje, doporucuju do nej nahlednout.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    no a dá se z toho skriptu vyjet do standartního defaultu?
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    Navic se mi libi i ty ostatni funkce co pridava. Jednoznacne nejpouzivanejsi vychytavka u me kdyz neco nahravam je, ze SHIFT+NUDGE- a + je Undo a Redo takze nemusim smatrat po klavesnici :-)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    RAPIDJO: Prave ten remotescript APC64-40 tady ty veci co pises ma ... jde zazoomovat az snad na 1/64 dilky (presne nevim, nikdy sem tak velky zoom nepotreboval), jde nastavit 8 stupnu velocity, navic se mi libi ze vsechny ty samply editujes v ramci jednoho patternu (kterych muze byt az 8) ... neni to tak ze mas na jednicce kopak, na dvojce hajtku atd. Jako ja byt vama tak to zkusim, ja sem s tim velice spokojen. Ten skript by mel Akai koupit a dodavat ke kazdemu APC z vyroby.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    LANMANCZ: Zkoušel jsem ten z maxe a mám k tomu pár výhrad. Není tam vychytaná velocity citlivost (max 2 hodnoty) a pro tvoření partů s Hihat je třeba si hodně hrát s velocity. A za další, nejde rozdělit grid sekvenceru na méně než 8 dílů v jednom taktu což by taky bylo dobré upravit.
    Ale jinak pro různé freestajly konečně rozumné sekvencování na apc.
    M0R
    M0R --- ---
    existuje nakej step sequencer i pro launchpad?
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    STRANGELOVE: Tak to si urcite stahni ... pridava to dalsi kopec funkci ... fakt dobra vec
    STRANGELOVE
    STRANGELOVE --- ---
    LANMANCZ: aha, tak ten APC 64-40 este nemam vyzkouseny. nevim jak se to chova, mozna bude i vic prakticky.
    docela me ale pobavylo to, ze ten APC stepsequencer naprogramoval clovek ktere pracuje u logistiky v abletonu. (!)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    STRANGELOVE: ten apc-64-40 step sequencer na ktery je odkaz i tady v zahlavi je imho lepsi pac na to nepotrebujes m4l
    BR0TH4
    BR0TH4 --- ---
    btw.. pouziva nekdo launchpad na reasona? nejake zajimave vychytavky? thx
    BR0TH4
    BR0TH4 --- ---
    kurat musis bejt na ty bcrka hodnej, mame 2, jedno z nich v pice total a druhymu padaj "zuby" ;) jinak souhlas, za ty prachy dobre muziky..chce to kvalitni futral/case pokud s tym jezdis na louku
    QBASS
    QBASS --- ---
    LEJN: jo ták, dík... me to jen zajimalo... :) jestli se to neda nejak rozsirit nebo tak... ale to by byla blbost asi :) jen me to zajimalo
    LEJN
    LEJN --- ---
    QBASS: JTAG je rozhrani pro testovani/nastavovani behem vyroby...pro normalniho uzivatele bych rekl ze je to k nicemu
    QBASS
    QBASS --- ---
    zdravim, mel jsem rozebrany apccko a u ty desky s usb a tak byl nejakej port JTAG, tak by me docela zajimalo k cemu to tam vlastne je, co se tam da pripojit? nevi nekdo?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    JUNKETT: no ja nosim 40ku, padkontrol, notas a jeste naky kraviny a furt jeto mnohem lepsi nez 50kovej vinylbag:] ale neco uz to vazi..

jinak bcf/bcr taky davam plus, podle me jedna s tech par veci co se ulimu fakt povedla a je to fakt hodne muziky za malo penez, uz sem ho videl i v setupu par lidi ktery royzhodne na tomhle nemusej setrit, mel jsem v praci 2x bcf a bez problemu
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    HOUMRT: no jako bcr2000 mam uz tak 5 let a nemuzu si ho vynychvalit... takze jdi do nej s klidem

ani nevim o zadnem podobnem udelatku ktere by se mu mohlo rovnat
    32 knobu primo + dalsich 24 po prepnuti, a hlavne se mi na nem libi ze horni rada ma knob i s tlacitkem v jednom coz se moc hodi na ruzne efekty - zmacknes ho a tim zapnes efekt a rovnou muzes menit parametr toho efektu - setri to docela ruce:)

akorat to s tim apc20 bude asi docela zaber na zada... no ja to nosim v baglu s launchpadem a laptopem a staci mi to docela:)
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    sry korga :))
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    takze prodat a koupit 4O vyjde asi nejlevnejc a nejvic to bude fachat?
    kamos ji ma a je s ni spokojenej...
    premejslel sem o koupi korka nano...to by asi slo ne?
    jinak behringer bcf2000 je fer ale ta 20ka mi prisla lepsi kauf...
    QBASS
    QBASS --- ---
    ted mam apc 40 a rikam si ze by k tomu jeste to bcrko nebylo spatny :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam