• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    LEVOS_BOB: uz jsem se v tom ujistil a docela me to znechutilo...
    zeptam se teda jinak - kdyz bych mel legal ableton, je moznost pouzivat m4l pluginy aniz bych vyhodil 200 eur za nesmysl co nepotrebuju? (cracklej max, cracklej m4l nebo neco takovyho...)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARECEK: jj runtime neexistuje...
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    MONKEYFIGHTER: prima co? :-)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    hmm tak to budu mit za dvojku:/ https://www.ableton.com/shop/categories/mfl
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    hmm sit tak tedka sem to lovil po nejakejch forech pac bych ten svuj patch chtel do budoucna trochu potunit i na strane abletonu pres M4L a pisou ze "If you get Max5 you get M4L at a reduced price." takze je to jak rikas:/
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    noo mel sem za to ze pokud mas koupenej max i ableton ze m4l nemusis kupovat, nicmene netusim, m4l neumi sysexy a ja v nem chtel delat patch pro padkontrol kterej jede prave pres sysex takze to resim mimo ableton
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    MONKEYFIGHTER: kdyz mas klasickej max tak ten ma akorat trial m4l ne? chci rict ze kdyz mas velkej max tak ten v sobe automaticky nema zalicencovanej max for live nebo jo?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MARECEK: klasickej MAX ne m4l...
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    MONKEYFIGHTER: a mas koupenej m4l (od abletonu za tech 200 eur) nebo MAX?
    jako me tohle fakt sere protoze kdyz uz se dostanu do situace kdy bych si to chtel koupit tak narazim na to ze by bylo potreba dalsich 200 euro a to se na to muzu vysrat...
    nechci programovat vlastni devicy a stacilo by mi si jenom read only poustet ty ktery jsou uz napsany a za to mi to fakt nestoji...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MARECEK: cece zkusil bych jim napsat, ja to netusim max mam full koupenej
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    twe tak vsichni to pouzivate a vetsina z vas ma ableton placenej tak to nevite jak to mate s licenci na max for live???
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    heledte jak je to s max 4 live?
    kdyz si koupim legal ableton tak si musim i koupit legal m4l abych moh pouzivat (pozor - NE vytvaret ale jenom pouzivat) m4l veci nebo je nejakej m4l runtime?
    M0R
    M0R --- ---
    JUNKETT: jj mas pravdu...tak jak se teda daj nastavit ty user mody pro ten rezim abl.controlleru?
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    No ja to teda nerozjel jako ableton controller a zaroven automap... Imo muzes mit bud Automap nebo Live! mode ale ne oboje naraz...
    M0R
    M0R --- ---
    chtel jsem se zeptat: jak se nastavujou user mody u LP? Automap mi ho vubec nezobrazuje (ale ve Abletonu normalne funguje) - podotykam, ze ho pouzivam spolu s Nocturnem, kterej mu mozna ten automap krade
    M0R
    M0R --- ---
    tak jsem se stal stastnym majitelem LP ;) bude sranda..
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    warpovani je imho velkej djing noo
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    prodam apc 20 a koupim apc 40 cena dohodou piste zpravy

100% stav rok a pul zaruka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam