• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    PIFKO: No ja na to koukal celkem hodne na utube a je mi to moc sympaticke;) v kamennem kramu jsem to tez nepotkal ale ono jich tu v ove zas tak moc neni;)
    MION
    MION --- ---
    zdravim.. mam lama dotAz jak ten cerveny ramecek na poustení samplu dostanu co nejrychlejc dolu aniž bych to dělal pomalu kurzorem ?existuje nějaký trik? jde mi o to že liveset má 1000 řádku a potřebuji se v tom rychle pohybovat..klidně pošta dík
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    JUNKETT: Skoda,ze nejde ani nikde zkouknout ..
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    je tu uz nekdo PUSH pozitivni? uvazujete o nem?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    kupoval ste uz neko naky nahradni dily? budu asi potrebovat novej tistak (ten malej,na kterym je napajeni,usb atd)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    V pondělí se stanu dalším v klubu APC40. Mám víkend se na to připravit.
    Máte nějaký tipy, triky, tutorialy? Aneb co dělat, mezitím co se kurva nemůžu dočkat:))
    Dík
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    M0R: je to lite verze...ci co, kerou si pak muzes za lepsi penize upgr. na full...vic jak tech 2O radku z toho nevyloudit nejde..

GORILS: musis potahat nejakou cracklou verzi...
    M0R
    M0R --- ---
    GORILS: no k tem kontrolerum davaj verze osekany napriklad tim zpusobem jak pises, to co mas se urcite jmenuje APC edition nebo tak nak
    GORILS
    GORILS --- ---
    JO... je to nejaka spatna verze ??? to je jedna z moznosti co me napadla ze to verzi abletonu ... pac kdyz sem tak cumel na videa tak mi to prislo bez omezeni ...
    M0R
    M0R --- ---
    GORILS: to pouzivas ten ableton co byl pribalenej k apc?
    GORILS
    GORILS --- ---
    Muze nekdo poradit .... uz dlouho tvorim ve FL tedka sem si koupil apc .... zacinam se sesznamovat s abletonem .... otvirat si Fl jako vts plugin mi pride prilis slozity a vlastne pro me zbytecny .... ve fL kdyz dam export to wawe tak mi to expoertuje na jednotlivi vystupy .... ve finale mam pak v abletonu 32dob na jednom plnym radku rozdeleny po vystupech ...moje predstava byla ze timto spusobem si premaluju vsechny svoje tracky z fl do abletonu... ani jeden prvek se vetsinou v celim tracku ani jenou neopakuje to ale nejde protoze mi to napise ze 20 radku limit a sem v ....
    Jak ma todle ableton reseny ??? nebo si mam ulozit kazdej track zvlast ale jak je pak zmixuju ... mozna je moje otazka absurdni ale chci si usetrit spoustu casu necim co musi bejt v podstate nejak jednoduse reseny ... z navodu sem to nevycetl ...
    Za rady predem diky!!!
    ZMONTMARTRU
    ZMONTMARTRU --- ---
    ahoj, mám nově apc40 a nemohu přijít na to, jak označit konkrétní buňku, tedy ne ji pustit aby hrála, ale jen označit, aby se mi dole v abletonu ukázalo její nastavení a mohl se např. podívat na zobrazení songu, apod. ... Je tu jen řada tlačítek na označení celé šavle (track slection), ale jak označit buňku, to netuším ... Těmi tlačítky nahoře (5x8) se jen pouští, vypíná a nahrává, ale neoznačí se. Doufám že to nějak jde .. (?!) Díky za pomoc.
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    ONTATRA: ten fader z mpcstuff se mi vali nekde v supliku... co za nej nabizis ;-)
    ONTATRA
    ONTATRA --- ---
    nevite, jestli je nejaka evropska obdoba http://www.mpcstuff.com ? potrebuju koupit channel fader na apc, kterej me odtam prijde i s postovnym na 35 usd, coz neni nejmin. (a to jeste budu muset sehnat nekoho, kdo mi to prepaji, protoze bodovou pajkou nevladnu).
    nebo pokud byste odtam nekdo neco potreboval, muzem se domluvit na spolecnym postovnym, to by taky trochu snizilo naklady ..
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    nechcete nekdo koupit apc40?
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    AKAI APC20 USB (bus) powered mod walkthrough... - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=iJSmCSJIoyU

mozna to zkusim spocitat a zkusit to na apc40....
    M0R
    M0R --- ---
    nevsimli ste si nekdo, jestli do posledni verze Automapu vratili moznost upravit si velikost okna? furt jedu trojku, ctyrku jsem uz jednou vyzkousel a neslo to resiznout, tak jsem downgradoval
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    Deadmau5 - Strobe (Ableton and E-SX live set with iPad, Launchpad and SH-201) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LYjfPprOd38
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    kde sezenu nejaky alternativni bocnice na APC? ty kridla co tam sou uz me zacly pekne srat...
    NAILER
    NAILER --- ---
    Mam tu na prodej apc40, nefunguje prvni fader, mam k tomu novy, staci prepajet. Zbytek je 100 %... Dam dobrou cenu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam