• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    MECADO
    MECADO --- ---
    MONKEYFIGHTER: Diskuse se tyka APC40 a Launchpadu... Ja mam APC20, tak se pouze tazi, zda-li se muzu pripadne zucastnit...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MECADO: co te zajima? nebo moc nechapu smysl postu
    MECADO
    MECADO --- ---
    A co APC20? :/
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Hele!

Launchpad Mini | NovationMusic.com
    http://global.novationmusic.com/launchpad-mini
    POMOLOG
    POMOLOG --- ---
    Framework: APC 64-40: klucí, jak to rozeběhnu, sice se to nacte, ale neobzivne
    GORILS
    GORILS --- ---
    HOUMRT: Hele prosimte jak si vyresil ten problem o kterym si psal??? me se den na to zaclo dit neco hodne podobnyho ... akorat pokazdy na jinym kanalu...
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    GORILS: nebylo to softem...ale hardwerem...uz je to cajk..
    Ten tvuj dotaz na massive sem nepatri...na to je jiny auditko...;) ale neexistuje stabilni verze...cracklou stahnes vsude mozne, hledej..;) jen po case budes muset vymazat nejaky ty "knihovny" ci vo co tam de...a doporucuju do toho nestrkat zadny presety...a kdyz jo tak do koupenyho...kup si KONTAKT 8 např. ;)
    GORILS
    GORILS --- ---
    Ja mam zvlastni dotaz ... poslete mi prosim nekdo odkaz nebo aspon poradte kde stahnu crack na massive nebo nakou cracklou verzi ...
    predem dik
    GORILS
    GORILS --- ---
    HOUMRT: Moc mne nenapada cim by to mohlo bejt ale sel bych na to min drasticky ... nemuze to bejt spis naka blbost v softu nez hned pajet fadery z desky ..... zkus si to spis rucne premapovat na neco jinyho tim poznas jestli je to vazne v apc nakym blbym kontaktem ... namapuj si ten fader na cokoli jinyho a aspon to budes vedet na sto...
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    Zdravim, a prosim vas o radu...blbne mi 3ti a mastrovej fejdr na apc 40 a to tak ze kdyz mam danej master nahoru na 0db tak se mi sam od sebe zacne stahovat na polovicku a to sem vsechno mapovani vymazal a zkusil to namapovat znova...return to defalut zabralo ale jen nez sem se fejdru znova dotknul...:/
    Myslim ze v abletonu to nebude...protoze kdyz prejizdim po sloupcich takvzdy je prblem s fejdrem cislo 3 a mastrem..
    Takze apc mam rozdelany..koukam na tu zakladni desku na fejdry ale neni tam nic moc videt...poradil by nekdo co s tim..jestli tam neni blbej kontakt? Jo ty "kolejnice" z ty desky sundat nejdou...
    UZEL
    UZEL --- ---
    LANMANCZ: tak mi nakonec bylo doporuceno pouzivat audio efekt utility a proste si to stahnout na kazdym kanalu o tech 6db dolu
    GORILS
    GORILS --- ---
    Kde se prosim nastavuje zpozdeni pro apc?? ... nekde sem to asi prenastavil a ma to tak velky zpozdeni ze se na to neda vubec poradne hrat ... tak to nemuzu najit ....
    KAZMON
    KAZMON --- ---
    zdar, mam dotaz poridil sem si k abletonu 8.1.1 lanuchpad a kdyz sem nastavil preference tak se mi nejak rozhodily knihovny a hazi to file is probably broken vite nekdo pls co s tim reinstal ani repair library nepomohlo
    TMH
    TMH --- ---
    GORILS: zkus mít celkovej master tak na -2db aby ti to nelítalo moc vysoko, dej si pozor na hlasitosti používanejch efektů a taky je dobrý mít seříznutý ty nejnižší frekvence tak na 40hz....no a stěma kabelama je to jak píšeš, podle toho jestli budeš chtít hrát před stěnou, to by pro tebe znamenalo cca. 25m xlr kabelů se studiovim mixem a DI boxem. Pokud budeš hrát vedle dj tak ti budou stačit klasicky cinche...
    GORILS
    GORILS --- ---
    Ja spis veci co se tykaj zapojeni .... neco sem cetl o symetrickym a nesymetrickym zapojeni ... na vetsi dylce kabelu bych uz to mel poresit .... co se taka softu tak to mam vice mene pochystany...

HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    GORILS: tak si tam dej limitery a nech si stazenou zvukovku a pomalu pridavej, jinak to chce mit vychytanou hlasitost vsech zvuku aby ti nejakej nelital moc nahoru...zbytek poladis na fejdrech v nejhorsim..;)
    GORILS
    GORILS --- ---
    Tak nak sem sem vsechny podstatny problemy vyresil a mam neco namalovanyho ... doma nemam s nicim zadnej problem ... na cary planuju porvy zahrat live na poradnym zvuku ... je to pro me novi tak se chci zeptat jestli je neco,na co bych si mel dat pozor ... co vsechno je k tomu potreba aby byly vse v poradku ??? .... nerad bych spalil zvuk ...
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    UZEL: jen bacha pokud mas uz nejaky track volume v kladnych cislech. Jinak to bude fungovat v poho takto imho.
    UZEL
    UZEL --- ---
    zkusim to s tim eq..dik
    UZEL
    UZEL --- ---
    jo takhle..to mas pravdu...ja to soupani do leva a doprava moc nepouzivam, spis nahoru a dolu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam