• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    EFLIQ: kdyby nekdo neco objednaval,tak ja bych bral tohle: http://www.mpcstuff.com/1atwpc08a00901.html tak se muzeme podelit o postovne
    EFLIQ
    EFLIQ --- ---
    nevím jestli zde už proběhlo...
    Akai MPC Parts , Accessories , Faceplates and More at MPCstuff.com
    http://www.mpcstuff.com/
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    FATALIK: muzu se ti doma mrknout na adapter, nekde sem to hledal pred nejakou dobou abych si koupil nahradni a maj jich tady vsude hromadu za +- kilo, presne ten origo typ co pouziva akai
    PUSSYFOOT
    PUSSYFOOT --- ---
    používáte tu někdo automap 4 s launchpadem v live 9 ? nemužu to vubec rozchodit jakože automap sice běží ale ikonka u abletonu je stále červená jakože not conected with ableton ? rozchodil jsem to zatim jen v live 8 a to dost podivně že svítí červeně ale mapování funguje. Any help ? potřebuju nutně použivat live 9. Jsem na osx 10.8.5
    FATALIK
    FATALIK --- ---
    Nevali se nekomu doma nahodou zroj na APC40 navic??? Zapomel jsem v klubu..

Nebo eventuelni typy na koupi originalu/neoriginalu..

Diky predem..
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    VANJA: Preferences > Record/Warp/Launch > Select on launch > off
    VANJA
    VANJA --- ---
    zdar,
    prosimvas jak udelam v abletonu, kdyz zmacknu na apc ctverecek/clip, aby mi neskocil obraz do aktualni pozice APC na session view? - chci si prepinat clipy na APC a pritom cumet do jinyho mista na session view. diky
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    Akai Pro APC40 mkII Performance featuring Carl Rag
    https://www.youtube.com/watch?v=wNwZXXTjhco
    UZEL
    UZEL --- ---
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    JUNKETT: děkuji vyzkouším , ne nezkoušela jsem jiný usb (launchpad mám pujčený i káblík k němu )
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    btw emulace Push pro launchpad jestli to tu jeste nebylo, celkem to dali:)

Launchpad95 : Ableton LIVE control surface remote scripts for Novation Launchpad with STEP SEQUENCER and DEVICE CONTROLLER
    http://motscousus.com/stuff/2011-07_Novation_Launchpad_Ableton_Live_Scripts/
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    zkouselas jiny usb port?

kdyžtak zkus ještě tohle - odmažeš všechny předchozí Launchpady pokud se jim nějak dodrbala konfigurace

Odpoj Launchpad
    Klepněte na tlačítko Start a na příkaz Spustit, zadejte příkaz cmd.exe a stiskněte klávesu ENTER.
    Zadejte příkaz set devmgr_show_nonpresent_devices=1 a stiskněte klávesu ENTER.
    Zadejte příkaz Start DEVMGMT.MSC a stiskněte klávesu ENTER.
    V nabídce Zobrazit klepněte na příkaz Zobrazit skrytá zařízení.
    Jdi do radice zvuku videa a her
    tam budou vyšeděné Launchpady klikni na každý z nich pravým a dej odinstalovat a potvrď
    eventuelně reboot
    po rebootu připoj Launchpad znovu - měl by si začít znovu instalovat drivery - pak se snad rozběhne:)
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    LEVOS_BOB: ale ted mám druhý problém když už jsem se prokousala abletonem, tak mi win7 nechce komunikovat lanuchpadem píše usb nerozpoznán ikdyž předtím to několik dní šlo. mám si k tomu pořídit ten hub bo jak se to jmenuje.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    LEVOS_BOB: díky moc mi to pomohlo , konečně jsem se hnula z místa :)
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    prosím, prosím máme ze synem pujčený launchpad novation a potřebujem nějakej dobrej návod klidně v aj když bude mluvit srozumitelně. mám stahnutej ableton 8.2.2 a ráda bych viděla nějaké dobré video jak obsadit zvukem jednotlivé tlačítka. díky moc
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MION: doma na to kouknu a dám vědět ;)
    MION
    MION --- ---
    MONOTYPEK: zkus si jeste projit cele nastaveni ...
    jak to tam mas nastavene? protoze ja vim kdyz to nastavis spatne tak prvni dva nefuvuji ale ma to asi nejaky vyznam ale to nas nezajima... popis nastaveni v preferencich
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam