• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    UZEL
    UZEL --- ---
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    JUNKETT: děkuji vyzkouším , ne nezkoušela jsem jiný usb (launchpad mám pujčený i káblík k němu )
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    btw emulace Push pro launchpad jestli to tu jeste nebylo, celkem to dali:)

Launchpad95 : Ableton LIVE control surface remote scripts for Novation Launchpad with STEP SEQUENCER and DEVICE CONTROLLER
    http://motscousus.com/stuff/2011-07_Novation_Launchpad_Ableton_Live_Scripts/
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    zkouselas jiny usb port?

kdyžtak zkus ještě tohle - odmažeš všechny předchozí Launchpady pokud se jim nějak dodrbala konfigurace

Odpoj Launchpad
    Klepněte na tlačítko Start a na příkaz Spustit, zadejte příkaz cmd.exe a stiskněte klávesu ENTER.
    Zadejte příkaz set devmgr_show_nonpresent_devices=1 a stiskněte klávesu ENTER.
    Zadejte příkaz Start DEVMGMT.MSC a stiskněte klávesu ENTER.
    V nabídce Zobrazit klepněte na příkaz Zobrazit skrytá zařízení.
    Jdi do radice zvuku videa a her
    tam budou vyšeděné Launchpady klikni na každý z nich pravým a dej odinstalovat a potvrď
    eventuelně reboot
    po rebootu připoj Launchpad znovu - měl by si začít znovu instalovat drivery - pak se snad rozběhne:)
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    LEVOS_BOB: ale ted mám druhý problém když už jsem se prokousala abletonem, tak mi win7 nechce komunikovat lanuchpadem píše usb nerozpoznán ikdyž předtím to několik dní šlo. mám si k tomu pořídit ten hub bo jak se to jmenuje.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    LEVOS_BOB: díky moc mi to pomohlo , konečně jsem se hnula z místa :)
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    prosím, prosím máme ze synem pujčený launchpad novation a potřebujem nějakej dobrej návod klidně v aj když bude mluvit srozumitelně. mám stahnutej ableton 8.2.2 a ráda bych viděla nějaké dobré video jak obsadit zvukem jednotlivé tlačítka. díky moc
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MION: doma na to kouknu a dám vědět ;)
    MION
    MION --- ---
    MONOTYPEK: zkus si jeste projit cele nastaveni ...
    jak to tam mas nastavene? protoze ja vim kdyz to nastavis spatne tak prvni dva nefuvuji ale ma to asi nejaky vyznam ale to nas nezajima... popis nastaveni v preferencich
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    ahoj, prosím o radu. mám apc20 a využívám jej u pevného kompu ve Win Abletonu. když jdu hrát LIVE, tak jej připojuji k Abletonu v Apple. co mi teď udělal v tom jabku je, že první 2 fadery na apc20 ovládají 1. fader (volume) v Abletonu. zkoušel jsem všelijak přenastavovat, ale furt to nefunguje jak má.

tedy na apc mi nepasují pod sebou fadery a buttony. trochu to mate :))

jistě je to nějaká hovadina, ale já ji přehlížím úspěšně.
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    Pokud máte Launchpad (a vlastně to funguje i bez něj), můžete vyzkoušet takové technologické demo, co jsem spáchal: http://labs.tomaspastorek.cz/launchpad/, zdrojáky: https://github.com/topas/LaunchpadWeb
    ZWUK
    ZWUK --- ---
    koupím zachovalý AKAI APC 40, nechcete se ho nekdo zbavit, nebo nevite o nekom? kdyztak posta
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    meli by to umet tady http://www.disk.cz/
    MION
    MION --- ---
    PECKA: nekde na youtubu jsem vydel navod jak si to borec opravuje sam.tak to tam zkus pohledat.
    PECKA
    PECKA --- ---
    prosím nevíte někdo kde by mi opravili nebo vyměnili fejdr na apc
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    posefili sme to v poste, ale napisu to i sem. uz se me na to ptalo vic lidi a sam sem to poprvy docela dlouho hledal ...

takze kdyby nekdo nekdy potreboval do jednoho abletonu dve nezavysly apc40/20 tak takhle:]

to have two APC40 controlling different parts of your live session you need to use the options.txt function.
    This function allows you to change some of lives options.
    First you have to create a text file called "Options.txt" in the same folder where Live's Preferences.cfg file is located. Here's where to find the preferences folder (Live 6.0.9 or higher):

•Mac OS X: /User/Library/Preferences/Ableton
    •Windows (Live 4 and later versions): C:/Documents and Settings/yourusername/Application Data/Ableton/Live/Preferences
    •Windows Vista/Win7: c:/users/username/appdata/roaming/ableton/live/preferences/
    Note that on some Windows systems the application data folder is hidden by default. Here is what you have to do to make it visible:

Windows XP/2000

1.Launch Explorer.
    2.Select Tools/Folder Options/View.
    3.Check "Show hidden files and folders."
    You can activate several options in the Options.txt file but use only one per line. The syntax is very simple; each option begins with a hyphen and some options also require an additional underscore (see examples below). If you use the wrong syntax you will get an error message when opening Live. You need to restart Live to activate the option. The file format of the Options.txt must be plain text.

So to tell Live to Deactivate the APC combination mode: don't align and sync the session rings of multiple APCs so they can be moved independently.

Supported since: 8.1.4

Put this in the options.txt : -DontCombineAPCs
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    QBASS: ja mam sice 20 a 40 ale rozdil v tom imho moc nebude, co potrebujes?.]
    QBASS
    QBASS --- ---
    má někdo zkušenost se dvouma apc 40 na jednom abletonu? diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam