• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    WLADO
    WLADO --- ---
    Nechce se někdo zbavit APC40 MK1 ??
    Kdyžtak mail wladimirek@me.com
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VALDIK: neco takoveho bych taky potreboval.. ne teda pro APC ale na klavesach mi blbnou knoby a strasne to zpomaluje ableton (protoze to zapisuje automatizace toho jak se "trepou")
    VALDIK
    VALDIK --- ---
    pratele, nevite jak zcela vypnout/zapnout fadery u apc? vypnul jsem zcela dva preskakujici fadery a uz si nepamatuji, jak jsem to udelal :) ... tusim nejakou aplikaci/driverem, ale nic nenachazim ... dik za tipy a sry za stareckou demenci
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    GOLDEN_TEACHER: Jo, používám, celkem fajn věc. Jenom mi vadí že na pc to musím semtam přepínat v nastavení, protože se mi nějak záhadně nastaví sám ableton zpátky na standard launchpad...
    QBASS
    QBASS --- ---
    mate nekdo taky po delsi dobe problem s knobama na apc40? preskakujou mi hodnoty sem a tam, takze je nepouzitelny... zkouseli ste je necim cistit? ja zkusil kontaktol, ale to nebude asi spravna cesta, knoby sly uplne dopici. nevite nekdo jak bych to napravil (krome vymeny)? díky :)
    MION
    MION --- ---
    Tak jsem poradne otestoval nove apc40 mk2 a jsem maximalne spokojeny.jen si trochu zvyknout na ovladani. jedine co se mi na tom nelibi je crossfader moc blizko tlacitek. napajeni usb proste cajk!!!
    GORILS
    GORILS --- ---
    ZWUK: ja myslim ze to zalezi spis na softwaru ve kterym chcesh apc pouzivat .... melo by to jit prenestavit kazdy tlacitko zvlast jak potrebujes ... jinak apc je plne kompatibilni s abletonem na pro kterej je udelanej v resolume bud budesh mit sablonu nebo si to musis vsechno nastavit jednotlive ... jako kdyby sis chtel namapovat joistyk na hrani na urcity funkce ktery zrovna potrebujes ....
    GORILS
    GORILS --- ---
    Muze mi nekdo poradit ... koupil sem od kamose Korg kaossilator pro a kass pad .... nedal mi ktomu cd .... software sem k tomu stahnul na oficialnih strankach Korg podle navodu naistaloval midi usb ovladace ale za zadnou cenu to nemuzu propojit s pocitacem jako midi controler a software mi s tim taky nekomunikuje ... navod uz znam jak basnicku ale nevim si rady .... mate s tim prosim nekdo zkusenost ???
    predem dik za radu ....
    ZWUK
    ZWUK --- ---
    dal bych chtel vedet jestli se da nastavit stav kontroleru pri zapnuti, aby treba knoby meli stav 25 atd...
    nebo jestli jde nejak nastavit funkci knobu treba aby fugoval jako balance na mixu (nula uprostred doleva - a doprava +) atd...
    podotykam ze budu ovladat program ktery nema midi out
    ZWUK
    ZWUK --- ---
    mam vseobecny dotaz, da se na apc40 nastavit tlacitka nad savlema (activator, solo/cue, record arm) aby to misto prepinacu bylo pouze tlacitko, tzn svitilo jenom kdyz se drzi zmacknuty?
    nebo je to unreal
    chci apc pouzivat k resolume 2.54 tze mi ty prepinace jsou k nicemu
    to same jestli se da udelat normalni tlacitko z tlacitek TRACK SELECTION?
    predem diky za odpoved
    ZWUK
    ZWUK --- ---
    MION: disk.cz ale predpokladam ze ti budou vymenivat celou zakl desku, tzn. cca 2500czk, ale za zeptani nic nedas :D
    MION
    MION --- ---
    kde lze nechat opravit apc40? nejede mi fader č 2? nebo zvládnu to i sám?
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    pls nemate nekdo Maschine mk2 ?? kdyztak posta ... dik moc!
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    krocik mi neodpovedel na mail, ja mam APC 40 k prodeji.. rok a pul jsem na to vubec nesahl, je jako novej, pouzitej v klubu asi dvakrat, a par hodin ve studiu, mam o original krabici, nabidnete cenu do posty (puvodni cena byla 11.400, nyni je novej v prodeji za 9000)
    KROCIK
    KROCIK --- ---
    zdarec nechce nahodou někdo prodat apc 40?
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    byl by nekdo ochotny pujcit mi v praze na tyden apc 40? (klidne za zalohu v hodnote apc - tj okolo 5k)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    TUQAER: ne.. v Disku si rekli za opravu toho usb 3000 + postovny, jinde se mi to opravit nepodarilo.

tak sem to vzdal, pouzivam apc jednou za pul roku, tak mi ho pujcuje kamos.

ted bych ho zas vytah,tak me ta nabidka zaujala
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    SUOTAM: hned bych se pridal s crossfaderem:]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam