• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    S_O_U_L_MAN: curaprox...noo...:D
    OTZ
    OTZ --- ---
    pls help, ja uz si nevim rady..

[ OTZ @ ABLETON live! ]
    OTZ
    OTZ --- ---
    DANCHEZ: uz jsem si to osefoval vedle, ted to jenom zkusit :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTZ: v tom ti neporadim, taky jedu na 8 a step sequencer nepouzivam (vlastne ani APC..)
    OTZ
    OTZ --- ---
    DANCHEZ: bezva, diky :) ale ja mam licenci jenom na live 9 lite :D takze mi to dovoli stahnout ten step seq. od marka e. jenom pro live 8.

nema nekdo patricnou licenci a verzi pro 9 (kde by mohl byt zahrnut i apc mini) by mi stahnul?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Will Marshall | APC40 MkII Drum Sequencer (free)
    http://willmarshall.me/portfolio/apc40-mkii-drum-sequencer-free/
    APC-Step-Sequencer | Ableton
    https://www.ableton.com/en/packs/apc-step-sequencer/
    Akai APC Series - Modifications & Extended Techniques for Ableton : Akai Professional - Iconic music production gear, including the legendary MPC
    http://www.akaipro.com/kb/article/1442
    OTZ
    OTZ --- ---
    DANCHEZ: "jsou" to zn. co? :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTZ: na APC40 a APC20 jsou, na mini jsem zatim zadnej nevidel
    OTZ
    OTZ --- ---
    cau, mam apc mini. no a rad bych ho pouzival v albetonu taky jako sekvencer (pro linku bicich (trigger) i pro syntaky (trigger + vyska tonu)) vi nekdo pls, jak na to?
    LACIF
    LACIF --- ---
    Cau, je to tady i pro LaunchControl auditko?:-)

Mam takovejch par lama dotazu pred nakupem.. Tak budu rad, kdyz zodpovite..
    K FL studiu asi radsi Launchpad nez APC/PUSH zejo?
    Lze launchControll knobům v prubehu live hrani zmenit "sparovani"? Respúektive proste chci to mit tak, abych mel treba nejakej cas urcitej knob naroutovanej treba na nejakej parametr distoržnu a pak to routovani prehodit treba na uplne jinej parametr uplne jinyho efektu? (jde mi o to, ze tech knobu je malo a chci kroutit hodne vecma:-)
    a LanuchPad umi v jednom case jen osm clipů krát osm variací patternů? nebo lze více?
    A padama na lounchpadu lze i spostet/ovladat aurtomatizace?
    THX4ANSWRs
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    QBASS: Dělal to kámoš elektrikář a prej na to používal kartáček na zuby "kuroparox" a lih a nakonec to prostřík kontaktolem.
    QBASS
    QBASS --- ---
    HOUMRT: jak si to presne cistil prosimte? díky
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    QBASS: měl seem ten stejnej problem...rozebrat a vycistit...pak to budge ok...;)
    VALDIK
    VALDIK --- ---
    kdyby nekdo chtel levne apc 40, tak posta ... spatne dva fadery, poterbuji vycistit, jinak ok ... zdroj, kabel i krabice
    WLADO
    WLADO --- ---
    Ta už mám, díky vám ;-)
    WLADO
    WLADO --- ---
    Nechce se někdo zbavit APC40 MK1 ??
    Kdyžtak mail wladimirek@me.com
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VALDIK: neco takoveho bych taky potreboval.. ne teda pro APC ale na klavesach mi blbnou knoby a strasne to zpomaluje ableton (protoze to zapisuje automatizace toho jak se "trepou")
    VALDIK
    VALDIK --- ---
    pratele, nevite jak zcela vypnout/zapnout fadery u apc? vypnul jsem zcela dva preskakujici fadery a uz si nepamatuji, jak jsem to udelal :) ... tusim nejakou aplikaci/driverem, ale nic nenachazim ... dik za tipy a sry za stareckou demenci
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    GOLDEN_TEACHER: Jo, používám, celkem fajn věc. Jenom mi vadí že na pc to musím semtam přepínat v nastavení, protože se mi nějak záhadně nastaví sám ableton zpátky na standard launchpad...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam