• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    The Secret World
    MMORPG hra od Funcomu, jejíž příběh se odehrává v současnosti plné mysteriozních prvků a konspirací.
     
    Užitečné odkazy:
    The Secred World | Chronicle
    rozbalit záhlaví
    SVORO
    SVORO --- ---
    BIMBAS: Jak to napsal FIN já bych řekl, že jsou ty questy skoro tak dobré jako class questy ve SWTOR (BTW nejlepší příběh imho měl Imeprial Agent a Smugler).

    RMUTT: K těm bojům, jak jsem psal ze začátku se dostaneš do místnosti kde si můžeš vyzkoušet skilli na přikovanejch potvorách. Co se mi trošku nelíbylo bylo, že když jsem zkoušel kladivo tak jsem s ním měl dosah cca 3 metry+- , ale jak jsem taky psal člověk si zvykne a pak to ani neruší :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SVORO: takze ukoly fajn rikas (ala male detektivky). To je pro me hlavni
    SVORO
    SVORO --- ---
    A mimochodem jsem zjisitil, že TSW má v sobě internetovej prohlížeč :D
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak jsem narazil na quest kdy se hodí znalost bible, zanlosta renesčních malířů refernce na dalších milion věcí a věta GOD BLESS INTERNET A GOD BLESS GOOGLE je tak neskutečně pravdivá že se mi tomu nechce věřit!!! BTW abych se hnul z místa musím používat http://www.kingsmouth.com/ mimo jiných :D Dobře funcom mooc dobře !!!!
    SVORO
    SVORO --- ---
    WENDIGO: Tady je to asi jako v klasickým MMO ikdyž už jsem párkrát umřel protože jsem si natáhl větší agro nebo víc silnějších (2+:) Každopádně v tom Kingsmouthu se bojuje se zombákama, já používám útočnou pušku tak ty souboje vypadjí asi tak jak mají když na tebe jde skupina 3 - 5 zombáku a ty máš automatickou pušku :)) asi je to lehký (,ale to by mělo být v tomhle případě :)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    SVORO: Jaka je obtiznost a dynamika souboju? Me treba u GW2 hodne zarazily hodne rychly a dynamicky souboje kde se da uz od prvnich levelu za par sekund chcipnout kdyz clovek udela blbost a docela challenge obtiznost. Jak je na tom z tohodle pohledu TSW? Jako vetsina mmorpg kde se na prvnich levelech skoro neda umrit pokud clovek nejde afk nebo te tam neco prekvapilo a jaka je dynamika boju, stojis a pouzivas skilly nebo se musis hybat, taktizovat?
    SVORO
    SVORO --- ---
    Takže první report z Bety TSW :)
    Na TSW jsem těšil byl jsem zvědavej a vůbec nijak na hajpovanej jako třebas na SWTOR. TSW je zvláštní a zajímavej. Jak asi víte tak tenhel víkend jde hrát jen za templáře takže jsem viděl kousek Londýna a teď jsem v Kingsmouthu (nebo tak nějak:) a je to zvláštní. Zvykám si na různý věci, který mi tak trochu vadí nebo spíš "zaráží" ten pocit je jako když vám zubař vytrhne zub (potom co bolest pomine) nebo spíš "Tak jako jazyk stále naráží na vylomenej zub..." chvilku to trvá, ale pak si zvyknete (nebo vám zubař udělá novej zub:).

    Grafika: původně jsem chtěl udělat nějaký screeny, ale jsem línej a na netu se jich válí spousty je celkem neuvěřiteln rozdíl v DX9 a DX11. Na začátku jsem měl trochu problém s připojení na server (na foru jsem našel, že to člověk musí spustit v DX9) a první dojmy z té grafiky byli sakra tohle jsem už někde viděl a ano HellGate London přišlo mi to skoro to samý. Teď už jedu na DX11 a je to jako z těch in-game videí co jsou na youtubu atd. Celkvě hodnotím grafiku tak, že je pěkná dá se na to dívat není to nic převratného, ale rozhodně neurazí a abych řekl pravdu je mi to mohem bližší než grafika SWTOR. Jop a jsou tu grafický glitche/bugy (kterých možná všimnete možná ne).

    GUI/UI podle mě klasika jako v ostatních MMO akorát to vypadá jako by jste se koukali na menu nějakýho smartphounu ikona pro menu a sítě je jak na telefonu přijde mi to fajn, ale musíte si zvyknout. Otevřený okna jako invetář, character stats atd se dají různě polohovat prostě je to fajn. Jinak mám tu pocit s tím "zubem" chilku to trvá než si zvyknete na to jak to vypadá.

    Skills je to zvláštní :D zvykám si. Ze začátku se dostanete do "místonist" kde si budete moct vyzkoušet jak skilli fungují. Jsou tři kategorie magic/melee/guns a ty sedál dělí na další tři např guns -shotgun/pistol/rifles já si vybral rifles (pušky) ty se dál dělí na DPS/Support takhel je to u všech skillů (další stupně skillů jsou pro betu zavřený).

    Questy zatím jsem nenarazil na quest typu "GRIND" Uff :)) Mě ty questy přijdou jako takový malý detektivky nebo hledači pokladů. Přijdou mi fajn a jsem tím dost mile překvapen, udělal jsem jich zatím pár. Jinak questy jsou dva základní druhy samostatnej a navazující. Samostatnej quest je klasika běž tam, tam něco udělej a je hotovo. Pak jsou navazující serie questů zasebou :) zatím každej quest má krkoy(steps), který vám řeknou co teď máte dělat jakmile to uděláte tak makáte na dalším kroku. Odevzdávní questů jedno z nejlepších něco jako ve Star Treku online !! Zvednete telefon a je to :D
    BTW k těm hledačům pokladů teď dělám quest kdy sleduju zančky který mě dovedli k nějaký plaketě a teď musím najít místo podle indície z té plakety (zatím se mi nevede).

    Zvuky něco je super něco až tak super není nebo je to špatný, ale zvyknete si. Dialogy jsou dabovaný a je to slušná práce co mi příšlo vtipný a dobrý jsou narážky na realnej svět věta: "God bless internet and God bless google" mě sundala ze židle a těhle věcí je tam víc :)) Hudba je fajn přijde mi pěkná a zatím mě nijak neomrzela pak to vídím na vlastní playlist. Z čeho mám trochu rozporuplný pocity jsou zvukový efekty skillů je to zvláštní první výystřeli z pušky mi přišli zvukově pitomý, ale zvyknul jsem si.

    Závěrem na hodně věcí si zvykám a beru je tak jak jsou protože jsem zjistil, že si chci zvykat a zvyknout a tu hru si užít. Je to zláštní hra nebo mi to tak zatím příjde a baví mě to ikdyž z toho nejsem totálně vyplesklej a překvapenej a vzrušenej a bůh ví co ještě. Nevím co bych napsal dál je to zvláštní :)

    Pokud vás něco zajímá tak se ptejte :)

    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Já si počkám až na release. Teď mi to koleduje se zkouškovým. :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    SVORO: tak dej pak schvalne vedet! jsem zvedavej na nejakej strizlivej nazor
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak jsem začal stahovat betu :D
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    SVORO: tesi se nas asi spousta a betu bych taky zkusil, uz jen kvuli tomu, abych vedel jestli mi to na starym zeleze vubec pobezi, ale averze k facebooku vitezi.
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak mi přišel na mejl odkaz :D
    http://secretwar.thesecretworld.com/ nějaká browser game a prý se mužete dostat díky tomu do bety :D
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak s kým se uvidím v beta weekendech?
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak to ufff teda pro mě :D chystám se na SWTOR :D a vybírat si mezi SWTOR a TSW by bylo dost těžký pro mě :) Takže si zkusím SWTOR pak TSW a uvidí se :)) Stejně přez 3 roky člověk čeká ne zajímavé MMO a pak mu vydaj 2 najednou halt peklo... :D
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Funcom už oznámil i vydání na Duben 2012.
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak jsem zvědav teď někdy bude beta.... snad se zadaří :)))
    DRUI
    DRUI --- ---
    The Secret World | Funcom
    http://www.thesecretworld.com/
    V_O_J_T_A
    V_O_J_T_A --- ---
    Ahoj, mrkněte na mojí flashovku v trochu podobnym duchu jako TSW:) link
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DOLPHINCZ: Ta akce byla před pár měsíci a jestli je stále to nevím. Přišlo mi to v newsletteru a osobně jsem jí nevyužil.

    Jinak grafika mi přijde dobrá. Je stejná jako v Conanovi jen jsou tam moderní věci, tak se to může zdát divný. =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam