• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    DE_VEGA
    DE_VEGA --- ---
    Zvazuji prodej accountu The Secret World, cena 360,-Kc, pripadni zajemci piste prosim do posty.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TRAGED: Vycházím z toho, co jsem dával dole. Doporučuji přečíst a potom můžeme diskutovat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROTTWEILER: A to si myslis, nebo mas overeno ze tomu tak opravdu je? U jinych MMO co presli na F2P model to zatim vzdy bylo udelano tak, ze dostavas body jako bonus a tzv extra mise, obvile to jsou raid instance, mas vsechny v cene. Ma to DDO, ChO, STO i SWTOR. Pokud se neco plati, tak to jsou major expanze typu Moria ci Rohan v LotRO, ktere by jsi si ovsem musel koupit s LFTS i kdyby hra F2P nebyla. Nebo si lenosi muzou dokoupit veci ktere se daji zistat ve hre i beznou cesou. Life time je lifetime subscribce a subscribce neznamena ze budes mit vsechny budouci expanze zadarmo. Ovsem tim ze major expanze budou, jestli vubec :), vychazet tak max po roce az dvou, tak na ne bez problemu z tech bonus bodu nasetris, cili ve vysledku je F2P model pro subscibery win-win, protoze nakonec ziskaji i ty expanze, za ktere by jinak museli platit, zdarma. :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TRAGED: No zadarmo znamená, že dostaneš 1200 bodů každý měsíc a musíš si je koupit.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    EOLIS: EZ, LifeTime neni zadny problem, jsi navzdy platinum user se subscripci, cili tyhle baliky qestu/dungu whatever mas zadarmo automatiky vsechny.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    ROTTWEILER: Jo, ty FAQy byly přesně to co mi chybělo :-) Dík
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    ROTTWEILER: Tak já jsem zatím jenom četl ten rozhovor s game directorem a tam jsem se tyto informace nějak nedozvěděl :-)

    The Secret World subscription model Q&A with game director Joel Bylos | News | PC Gamer
    http://www.pcgamer.com/2012/12/12/the-secret-world-subscription-model-change-qa-with-game-director-joel-bylos/
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    EOLIS: Ano, bude to přesně jako píšeš v té poslední větě. Každopádně to je problém, že lidi si přečtou jen název článku v lepším případě první odstavec a nepřečtou si celý článek a celé FAQ, kde to Funcom vysvětluje a potom nevědí a nadávají.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    ROTTWEILER: tak lidi nejslíš nadávají hlavně, protože tohle přesně všichni nevědí.
    Pokud si někdo zaplatil Lifetime, tak logicky předpokládá, že bude mít k dispozici to, za co předem zaplatil. Tedy ani ne tak nakupované oblečení a různé ozdůbky, ale například přístup ke contentu, který by podle původního systému byl k dispozici všem bez dodatečného placeni.
    Tedy pokud bude za ty pointy možné nakoupit ten nový kontent, který byl dříve zdarma a nyní se za něj bude platit, tak je to IMO v pohodě.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JVMLOK: tak ve vysledku to vyjde levneji nez subscription. Kazdopadne nemyslim ze to vyjde draze.


    ROTTWEILER: no ja chapu proc si stezujou. Protoze rekneme ze jim o ty bonusy moc nejde, a zatim co ostatni to maji zadaco oni si za to museli zaplatit.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    ROTTWEILER: aaamen!
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Pochopte, že je potřeba nějak platit ty nové updaty. Jestli jim budou říkat DLC, Issues či jen updaty nebo patch je jedno, ale potřebují to z něčeho zaplatit. Lidi očekávají, že když koupí základní balení, tak mají nárok hned na všechno, co výrobce ještě udělá.

    Osobně mi přijde tento model daleko lepší. Každý si může hrát dle svých časových možností, kdy chce a když dohraje všechen content, který má, tak si v obchodě prostě koupí nový a nebo se jedná o hráče, který hraje daleko více, tak si koupí prostě Membership.

    Jinak odstranění poplatku byla jen otázka času a dle mého názoru je tento model lepší než, který zvolil např. SWTOR, který je F2P, ale v podstatě bez placení nic neuděláte. Tady máte stále dostupné téměř vše kromě toho, co bude, což je fér.

    DWAY: Tuším, že 200$. Na fóru lidi dost nadávají, ale nechápu proč. Oni budou dostávat 1200 points každý měsíc i předmět a mají 20% slevu a na rozdíl od Membership, které to má jen na oblečení, to mají na všechno. V podstatě mají, co si koupili. Pokud by hráli normálně, tak by si stejně museli ten obsah kupovat, takhle už si ho koupili.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    EOLIS: Nevim jak v pripade TSW, ale jinak je placene DLC naprosta norma kterou samozrejme kazdej poslusne nasleduje svou penezenkou. I kdyz je to mor, nenandelame nic.
    DWAY
    DWAY --- ---
    EOLIS: ano uznavam to nasere.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    DWAY: zhruba jako kdybys zaplatil subscription na dva roky najednou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    EOLIS: kolik stalo takove to lifetime?
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    EOLIS: Slevy v ig storu, bonus body v hodnote 10$ mesicne, automaticky item of the month a jednou za sestnact hodin na hodinu 100% XP from kills navrch.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    ROTTWEILER: Osobně mi to přijde ujetý. Fakt by mě zajímalo, jak chtějí řešit lidi, kteří koupili GM pack (lifetime subscription). A taky by mě zajímalo, jak moc si asi slibují od zavedení placeného DLC? Osobně mám o prodejnosti placeného downloadable contentu pochybnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam