• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TYRAEL: draci jsou banda new age hipsterů. Věř mi. Centralizované řízení s jasně definovanými hladinami zodpovědnosti je mnohem funkčnější, než mystické blábolení adolescentů.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    REINITA: Tsssss, to že se Draci snaží narušit váš analogický komformní způsob myšlení pomocí tradiční metody koanů a hádanek není tváření se jak hrad v Karpatech. Tedy až na ty momenty kdy to tak je, ale i ty jsou komplexní prací na zrušení vašeho běžného způsobu vnímání reality, odstranění živorních jistot, probuzení vašeho plného potenciálu, ablablablabla..... :D

    Prostě Draci jsou pro ty co žrali Matrix :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo a musim splnit Into Darkness toje hnuj uz mam jit zte garaze ven ale jetam mrte tech smejdu s dinamitem to jako nedavam :/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aha koukam.. otevru si Chronicle a tam sou Templar Deck hmm.. tak ja mam zatim jen hnusnej bilej kabat :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jaj aha takze ten fajnej oblecek dostanu az po dokonceni Qstu...
    REINITA
    REINITA --- ---
    TAJEN: tu frakční uniformičku budeš dostávat v průběhu toho, jak postupuješ na vyšší ranky (které se odvíjí od počtu získaných xp). Pak se ti normálně objeví v dressing roomu pod záložkou "uniform". já jedu za illumináty a už tam mám asi tři varianty plynomaskových oblečků. Ale je fakt, že je nenosím a raději si obléknu něco slušivějšího (třeba hazmat suit :o))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REINITA: Jo mam postavicku u kazde frakce ted aktyvne templar a marne premejslim kde sehnat ten hezkej stejnokroj :( Skoda tech story .. to cloveku bere trosku chut to zkouset za jinou frakci..
    REINITA
    REINITA --- ---
    TAJEN: story mají všechny frakce stejnou, liší se jen úvodní způsob rekrutování (pro tu srandu doporučuju si udělat postavičky zbylých 2 frakcí a mrknout se jim na to intro) a styl reakcí nadřízených na reportování (templáři reagují vojensky, illumináti korporátním speakem, draci tajemně jako hrad v Karpatech).

    TAJEN: pokud jsem to pochopila správně, banku máš v jedné záložce, aukci ve druhé, a je to totéž okno.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ta aukce fznguje i jako banka ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo jinak sem na servru Arcadia.. nechtel sem hrat na pvp servru hned na zacatku kuli story :) Jo a story ma kazdej klan jinou tj. 3 klany 3 druhy pribehu hlavniho ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WILLIK: cojativim na kerem pisecku sem :) tak ono to de jakztakz davat i solo :) Spis premejslim jestlisi delam spravnej build.. Premejslim kdesi koupim ten templarskej stejnokroj.. Taky mam nake mince z Qtu ale nikdesem knim nenasel vendora...
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    TAJEN: jestli ses na stejnym pisecku, tak s tebou neco sbehnu noprob
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz sem se proklikal na dalsi mapu.. ale jako spokojenost ta pribehovka je smele srovnatelna se swotrem :) i ty dabovane dialogy sou parada :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    AVATAR: thx esad
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    nepamatuju se, bylo to neco uplne prirozenyho... jako kdyz v mariovi skocis na vlajku.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Teda nektere ty Q sou peknej orisek.. ted sem treba v doktorove dome a mam stahnout naky data ale jako uzsemi vygenerovalo naky heslo ale jako kam ho zadat toje zahada :)

    AVATAR: Smim vedet jak ? Sem ten nasel vcelku hezkej mec duho skusit prodat do aikce :) sem tu este netestoval :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TAJEN: je
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TAJEN: super.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    AVATAR: Nesnaz se me prosimte nasrat vidis zese nesmeju..ale jinak moc dekuju za radu pod C sem to nasel a uz beham dlouhym kabatkem :) Nicmene jde tam nakyvidet utech vendoru co prodavaji ? Takle kupovat zajice v pytli semi uz nechce.. :)

    WILLIK: Mno ja si tu hru necham.. prijde mi zabavnejsi nez Tera cosem ted rozjel.. sice skoda zetu ikoho naservru nemam ale co snad to na solo taky budu davat.. Zase.. za blbost se plati tak sem zaplatil no..

    Berte to z te lepci stranky mate tu noveho hrace covas bde denne terorizovat otazkama :)
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    TAJEN: Zajdi do banky a zrus to zejo, na to mas pravo cca 14zpetne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam